#Türk reklamları eski

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle 13:00

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle

Kahramanlarımız Mert, Hayri ve Kamil oynayacak bir oyun bulamadıkları için mahallede canları sıkkın bir şekilde oturmaktadır. Rüstem ağabey elinde kocaman, ağır bir bavul ile yanlarına gelip, sizin neyiniz var, neden öyl..

Alpay Hayalimdeki Resim 1987 03:52

Alpay Hayalimdeki Resim 1987

O ANDA ANLADIM OLMUYOR SENSİZ BU DAHA İLK GÜNÜ AĞLADIM SESİZ ALIŞMAK ÇOK ZOR SENSİZLİGE İMKANSIZ HER YERİNDE SEN VARSIN BU EVİN DUYUYORUM PİŞMANIM DİYOR SESİN ACILAR BENİM ARTIK ACILAR GÖRECEKMİŞ GİBİ SENİ GÖZLERİ..

Aydın Tansel Bu Engeller Arasında 1976 03:20

Aydın Tansel Bu Engeller Arasında 1976

Gözlerimde titreşen, Damla damla yaşlarla, Karşına çıkacağım, En ümitsiz olduğun anda. Sözümüz böyle miydi? Hemen ayrılacak mıydık? Erişilmez aşkımızı, Unutacak mıydık yoksa? Bu engeller arasından, Severek ayr..

Yarınlar Bizim Ali Rıza Binboğa 1975 03:29

Yarınlar Bizim Ali Rıza Binboğa 1975

Özgürlük ve barış Tüm insanları özlemi olacak yarınlarda Anam bacım kardeşim Eşim dostum yandaşım Daha daha mutluyuz yarınlarda Ağlamak yok gülmek var Düşmanlık yok dostluk var Yarınlarda seni sevmek var Yarınla..

Kennedy’nin Günlüğü Açık Artırmada 00:59

Kennedy’nin Günlüğü Açık Artırmada

Eski ABD Başkanı J.F. Kennedy’nin gazeteci iken tuttuğu günlük açık artırmaya çıkarılıyor. Günlük, Kennedy’nin Hitler’den Sovyetler Birliği’ne kadar dönemin gelişmelerine dair pek çok özel görüşünü içeriyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 518 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avustralya′nın Gerçek ″Jurassic Park′ı″ 00:41

Avustralya′nın Gerçek ″Jurassic Park′ı″

Bilim insanları Avustralya'da bir yarımadada dünyanın en büyük dinozor ayak izi de dahil 21 farklı dinozor izi buldu. Sauropod türü dinozora ait en büyük ayak izi 127-144 milyon yıl kadar eski kayalıklarda tespit edildi...

  • Umut Tv tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabun Düştü Arada Bul Gol Kralı 02:54

Sabun Düştü Arada Bul Gol Kralı

Yönetmenliğini Kartal Tibet'in üstlendiği başrollerini rahmetli Kemal Sunal ve Suna Yıldızoğlu'nun rol aldığı 1980 yapımı 'Gol Kralı' filminden gülümseten bir sahne...

Devlet Kuşu Çiftetelli Sahnesi 01:49

Devlet Kuşu Çiftetelli Sahnesi

Bana Biraz Erkekçe Bi Parça Çalın Çiftetelli Filan :D Devlet Kuşu - Kemal Sunal - Çiftetelli Sahnesi HD..

Salo Eminenin Poposunu Görürse 00:26

Salo Eminenin Poposunu Görürse

Sakın izlemeden geçmeyin gülmekten yıkılacaksınız.....

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964 04:20

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964

Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum ..

Beyaz Güvercin Timur Selçuk 03:44

Beyaz Güvercin Timur Selçuk

süzülüp mavi göklerden yere doğru omuzuma bir beyaz güvercin kondu aldım elime usul usul okşadım sevdim, gençliğimi yeniden yaşadım bembeyazdı tüyleri öyle parlaktı açsam ellerimi birden uçacaktı eğildim kulağına d..

Biricik Gurbet Kuşları 05:04

Biricik Gurbet Kuşları

Ara ara göç ettiler bırakarak yoldaşları Gözler yaşlı terk ettiler gurbet kuşları Gönül ezik ayrılırken alem duydu feryatlar Cana dosta sarılırken döneceğiz diyordun Gurbet gurbet gurbet gurbet kuşları } 2 Sitem s..

Gökben Aşk Dediğin Laftır 02:16

Gökben Aşk Dediğin Laftır

Aşk dediğin laftır derler sakın kanma onlara Yalnız sevilmekle kalma birde sevmeyi ara Çok çabuk geçer bu günler çevren boşalır sona Aşk dediğin laftır diyen güler karşında Güzelliğin gençliğin henüz bitmeden Etra..

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan 03:57

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan

Gelmeyin üstüme sakın gelmeyin Dostu arkadaşı kırarım bugün Gözümde anılar canlandı yine Kadehi şişeyi kırarım bugün Kim var benim gibi yazısı kara Gençliğim gömüldü acı yıllara Bir sevgi yüzünden düştüm yollara..

Kemal Sunal Minibüs Sahnesi 02:19

Kemal Sunal Minibüs Sahnesi

Pamuk eller cebe.hadi anam...:) muhteşem sahne....

Ringo Şaban 04:09

Ringo Şaban

Kemal SUNALIN efsanevi hapishane sahnesi umudumuz şaban filminden laflar bomba olup argo terimlere dikkat edin.Bu lafları başka yerde bulamazsınız...

Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi 02:28

Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi

Katma Değer Şaban - 1985 - Kemal Sunal, Filiz Ersüer, Kartal Tibet..

Kemal Sunal Limon Ye O zaman Hıyar 00:51

Kemal Sunal Limon Ye O zaman Hıyar

Hasta olduğumuzda, halsiz olduğumuzda annelerimiz daima limon ye derdi. Belki kimilerimiz hala canı çektiğidne limonu tuzlayarak yiyordur. Hatta hatırlarsanız Kemal Sunal Abimizde memleketin azılı suçlularını alt etmek i..

Tosun Paşa Şiir Sahnesi 00:42

Tosun Paşa Şiir Sahnesi

aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir, en sevdiğim tatlı kazandibidir. leyla sev beni sokma müşküle, beraber kaşık atalım bir tabak keşküle...

Umudumuz Şaban 08:57

Umudumuz Şaban

Umudumuz şaban filminin bomba sahneleri...

Özdemir Erdoğan Sevdim Seni Bir Kere 02:58

Özdemir Erdoğan Sevdim Seni Bir Kere

Sevdim seni bir kere başkasını sevemem.. Deli diyorlar bana desinler değişemem.. Desinler değişemem desinler değişemem.. Hayatta en zor olan bir insanı tanımak.. Kabul etmek huylarını değişmeden bir olmak.. Sevgi ..

Salim Dündar Aynalar 03:35

Salim Dündar Aynalar

Harmanım ben harmanım Kırk satırlık fermanım Yok dizinde dermanım Eyletmen beni Söyletmen beni Ağlatman beni Aynalar aynalar İster anam darılsın İster babam darılsın Vuran elim kırılsın Hüznüm sizde görünür Saçım beya..

Tanju Okan Çal Çingene 03:51

Tanju Okan Çal Çingene

Çal çingene çal bir daha Al götür beni ona Kemanınla gitarınla O güzel şarkılarınla Al beni götür beni aşkıma Çal çingene çal bir daha Seviyorum inan bana Saçlarıyla havasayıla Yalanıyla nazlarıyla Seviyorum anlasana Ç..

Tanju Okan İçkim Sİgaram 04:03

Tanju Okan İçkim Sİgaram

Dudaklarım kurudu aşk ateşiyle Bir damla su verecek o pınar nerde Gözlerim bir noktada dalgın soruyor Yıllardır dost bildiğim sevgilim nerde Nerde bana sevgiyle uzanan eller Nerde bana söylenen o tatlı sözler Büsbütün in..

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım 03:03

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım

Bu akşam çok efkarlıyım Kalbim neden kan ağlıyor Bunu bir bilsen sevgilim Güneş solgun gündüz gece İçimde sen bir bilmece Izdırabı heceliyor Sensiz yalnız sensiz içim Gözyaşlarım yağmur gibi Yanağımı ıslatıyor ..

Kemal Sunal Adile Naşit Ninni 00:47

Kemal Sunal Adile Naşit Ninni

ne garazın var bana. uyuda zıbar ana. hasret galdım avrada. bi tadam gana gana. uyku girdi bedene. içim geçiy ana. içine ettin işin. agzına saçam aney...

Ay Çöreği Sahnesi Kemal Sunal 03:48

Ay Çöreği Sahnesi Kemal Sunal

''Şaban Askerde'' dizisinden bir bölüm...

Köşeyi Dönen Adam Filminden Alıntı 03:28

Köşeyi Dönen Adam Filminden Alıntı

Köşeyi dönen adam filminden alıntı.Mendan'ın şeyiyle sosyeteye girdin...

Kemal Sunal Sen Gelme Ulan Ayı 00:29

Kemal Sunal Sen Gelme Ulan Ayı

+Sen....Sen -Ya benn.. +Sen gelme ulan ayı. -Ayı babandır it oğlu it...