#Türk reklamları eski

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

Seksendört - Sarhoş Gibiyim(VOL-1) 03:28

Seksendört - Sarhoş Gibiyim(VOL-1)

Seksendört - Sarhoş Gibiyim Şarkı Sözleri bir sevda çölünde bıraktın beni kanadı kırılmış bir kuş gibiyim dönüpte bakmadın bir gün halime sokağa atılmış bir taş gibiyim o eski hayalin her an karşımda gözyaşlarım ça..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 T-Shirt Kendin yap 01:38

T-Shirt Kendin yap

Evde Eski T-Shirtlerinizi Bu Şekil Değiştirebilirsiniz...

İşte Hiç bilinmeyen Fenerbahçe Bestesi 00:49

İşte Hiç bilinmeyen Fenerbahçe Bestesi

90'larda Ceylan'ın seslendirdiği Fenerbahçe marşı sizi eski yıllara götürecek...

Emekliye Ayrıldığını Unutan Yarış Atından Üstündeki Adamı Düşüren Efsane Koşu 02:05

Emekliye Ayrıldığını Unutan Yarış Atından Üstündeki Adamı Düşüren Efsa

Pistlerin eski yarışçısı Shamrock, unutkanlığının neden olduğu söylenen uzun bir koşu yaptı. Sonucunda ise üzerindeki adamı yere düşürdü. Sevindirici haber ise ikisinde de bir sorun yok.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.517 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren - Eskimeyen Dost 04:28

Zeki Müren - Eskimeyen Dost

Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görüşmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik Eski dost düşman olmaz deyipte sitem e..

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yeniden Çalışmalıyız 01:27

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yenide

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) 20 Ocak’ta başkanlık görevini devralacak olan Donald Trump’ın izleyeceği dış politika merak edilirken, Dışişleri Bakanı adayı Rex Tillerson Suriye konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyi..

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma) 01:01

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elazığ’daki Terör Soruşturması 01:15

Elazığ’daki Terör Soruşturması

Elazığ’da terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2’si kadın 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında BDP’nin eski il başkanı ve HDP üyeleri de bulunuyor. Edinilen bilgiye gör..

David Cameron Kimdir? 01:46

David Cameron Kimdir?

David William Donald Cameron (d. 9 Ekim 1966), eski Birleşik Krallık Başbakanı ve Muhafazakâr Parti'nin eski genel başkanı. Cameron, 2005 yılında 2005 Muhafazakar Parti (BK) liderlik seçimi'ni kazanarak partinin Genel Ba..

Welcome Miss Evcilik Oyunu 02:16

Welcome Miss Evcilik Oyunu

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Anne Bülent Ersoy Kadın Mı, Erkek Mi 00:17

Anne Bülent Ersoy Kadın Mı, Erkek Mi

Şöhretin Sonu, başrollerini Bülent Ersoy ve Serpil Çakmaklı'nın paylaştığı Orhan Aksoy yönetmenliğinde çekilen 1981 yapımı bir filmdir. Bülent Ersoy' un hayatını anlatan Şöhretin Sonu adlı film, Ersoy' un erkeklikten kad..

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Birce Akalay Bir Dönem Aşk Yaşamışlardı 03:31

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Birce Akalay Bir Dönem Aşk Yaşamışlardı

Başak Dizer Tasarımlarının Tanıtımı İçin Kıvanç Tatlıtuğ'un Eski Sevgilisi Birce Akalay'ı Kullanıyor..

  • ANKA tarafından
  • 1.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jolly Joker İstanbul - Haluk Levent (Elfida) 04:54

Jolly Joker İstanbul - Haluk Levent (Elfida)

Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzur Çocukluğumun sesi Senden bana Şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir kaç yüzyıldır ..

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 42:27

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE BRATVA Arrow izle 1080p 720p yabancı dizi izle full kalitede. Milyarder bir çapkın olan Oliver Queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında yeni bir sayfa açar. Beş ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.757 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:45

The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Elena'nın küçük erkek kardeşi,sonradan ortaya çıktığına göre aslında kuzeni, Jeremy Gilbert'ı Steven R. McQueen; Jeremy ve Elena'nın teyzesi ve yasal vasisi Jenna Sommers'ı ise Sara Canning canlandırır.[8] Katerina Graha..

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD) 01:29

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD)

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Lowriders Fragmani 02:22

Lowriders Fragmani

Danny, East LA'nın ruhsal araba kültürü ortamında, eski okuldaki babası (Demián Bichir) ve eski kardeşi (Theo Rossi) tarafından yaşayan alçak gönüllü dünyasıyla yakalanan yetenekli bir genç sokak sanatçısı ve adrenalin- ..

Kısmetse Olur - Adnandan Dostlarına Özür Sürprizi! 02:44

Kısmetse Olur - Adnandan Dostlarına Özür Sürprizi!

Kısmetse Olur 11 Mayıs Perşembe yayınlanan yeni bölümde, Adnan son zamanlarda yaşanan tatsız durumlardan dolayı eski dostlarından özür dileyerek özel bir sürpriz hazırladı. Kısmetse Olur evinin eski dostları yeniden bir ..

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:50

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

97 yıl önce yeryüzünde yaşayan insanların ölümüyle sonuçlanan nükleer bir savaş gerçekleşmiş ve dünyanın yüzeyi yaşanılamayacak seviyede radyasyonla kaplanmıştır. Bilinen tek hayatta kalanlar gezegenin yörüngesinde bulun..

Hawaii Five 0  7.Sezon 18.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 43:33

Hawaii Five 0 7.Sezon 18.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Dizil

Steve McGarrett, deniz subaylığından atrılıp polisliğe geçen bir dedektiftir. Babasının cinayetini araştırmak üzere Oahu'ya döner ve Hawaii valisinin kurulacak yeni ekibin lideri olması için kendisini ikna etmesi üzerine..

  • Tv Series tarafından
  • 2.256 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mahsun Kırmızıgül - Daye 04:46

Mahsun Kırmızıgül - Daye

Bu başıma gelenleri sayamam Hiçbir kalbi kırmamışım kıramam Yokluğunda yandı gönlüm kavruldu Daye sana doymamışım doyamam Yaban elde neler geldi başıma Düşündükçe aklar düştü saçıma Hep zalimler çıktı benim karşıma..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

Erol Evgin  İşte Öyle Bir Şey 06:10

Erol Evgin İşte Öyle Bir Şey

Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu içime Birde kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan geçerken Hani bir korku duyarda insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öy..

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Eskitme Halı Modası 00:56

Eskitme Halı Modası

Halıları eskitip dünyaya satıyorlar Mağazalarında halı satışı yaparak işe başlayan iki ortak, kullanılmış, eski halıları daha da eskitip, satmaya karar verdi. Acaba eskitilmiş halıyı alan olur mu diyerek girdikleri o iş..

  • En Yeniler tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce