#Türk reklamları eski

Kuzey Güney 4. Bölüm - Full Bölüm 1:53:25

Kuzey Güney 4. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey ve Güney geçmişi konuşurken, Tekinoğlu Ailesi’nin ve Güney’in sırrı gün yüzüne çıkıyor.nnBir yanda yaşadığı öfke nöbeti, diğer yanda Kuzey’in aşk dolu şefkati, Cemre’nin farkında bile olmadığı duygularını harekete ..

  • Dizi TV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 4. Bölüm - Full Bölüm 1:53:25

Kuzey Güney 4. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey ve Güney geçmişi konuşurken, Tekinoğlu Ailesi’nin ve Güney’in sırrı gün yüzüne çıkıyor.nnBir yanda yaşadığı öfke nöbeti, diğer yanda Kuzey’in aşk dolu şefkati, Cemre’nin farkında bile olmadığı duygularını harekete ..

  • Dizi TV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı! 02:13

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı!

Ankara'da Salih Ö.(38), takip ettiği eski eşi Ebru Yüksel (33) ile erkek arkadaşı Mustafa D.(32) ve yanlarında bulunan kızı İsra Ö.'yü (4), oturdukları sitenin bahçesinde kurşun yağdırdıktan sonra kendi kafasına ateş ede..

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun 03:47

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun

Hayal Olmuşsun şarkı sözleri ile İndirdim duvardan artık resimlerini Titredi ellerim gözümü yumdum Aradım o eski ilk renklerini Sararmış, solmuş, hayal olmuştun Zaman zaman duyarım sesini odamda Kayboluyorsun sana uza..

Yedi Karanfil 3 - Gemiler Gelende (Fon Müziği) 02:38

Yedi Karanfil 3 - Gemiler Gelende (Fon Müziği)

Estrümantal eski fon müzikleri tekrardan seyredelim de... :-)..

Ebru Şallı Sağlıksız Zayıflama Çorbası Paylaştı Ortalık Karıştı! 08:20

Ebru Şallı Sağlıksız Zayıflama Çorbası Paylaştı Ortalık Karıştı!

Mankenlik kimliği dışında Plates sayesinde Türk toplumunda kendisine sempatik bir saygınlık kazandıran Ebru Şallı'nın, içinde kimyasal sağlıksız maddelerin bulunduğu,zayıflama çorbasının reklemını yapması gündeme bomba e..

  • ANKA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Efsane Şener Şen Replikleri 00:15

Efsane Şener Şen Replikleri

Türk sinemasının ünlü isimlerinden olan Şener Şen'in komik replikleri gülmek garanti......

Ağlayan Melek 1970 Türkan Şoray Yeşilçam Filmi 1:16:14

Ağlayan Melek 1970 Türkan Şoray Yeşilçam Filmi

Ağlayan Melek, senaryo ve yönetmenliğini Safa Önal'ın üstlendiği 1971 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Berker İnanoğlu'dur. Film, Sait Faik Abasıyanık'ın Medarı Maişet Motoru adlı eserinden uyarlamadır...

Asik Veysel - Aggül Seni Camekanda Görmüsler 03:27

Asik Veysel - Aggül Seni Camekanda Görmüsler

Ağgül seni camekanda görmüşler Siyah saçın sırma ile örmüşler Ürüyamda seni bana vermişler Beni bırakıpta kor gidermisin Acı poyraz gibi deli esmedim Kaderime küstüm sana küsmedim Ben o yardan umudumu kesmedim Beni bıra..

Aşık Veysel - Anlatamam Derdimi Dertsiz İnsana 06:01

Aşık Veysel - Anlatamam Derdimi Dertsiz İnsana

Anlatamam derdimi dertsiz insana Dert çekmeyen dert kıymetin bilemez Derdim bana derman imiş bilmedim Hiçbir zaman gül dikensiz olamaz Olamaz aman aman olamaz aman ey Gülü yetiştlrir dikenli çalı Arı her çiçekten yapıy..

Nayır Bırakmayacağım, Ölünceye Kadar Bırakmayacağım 01:58

Nayır Bırakmayacağım, Ölünceye Kadar Bırakmayacağım

Lekeli Melek başrollerinde Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'ın yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Filmde zengin bir iş adamı ve sekreterinin imkansızlıklarla dolu aşkı anlatılmaktadır...

Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Arasındaki Farklar Komik Video izle 07:10

Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Arasındaki Farklar Komik Video izle

Türk sinemasının efsanevi adamı Nuri ALÇO ile Tecavüzcü Coşkun arasındaki en belirgin farklar......

Kemal Sunal'ın Tayyip Erdoğan Yorumu! 01:03

Kemal Sunal'ın Tayyip Erdoğan Yorumu!

Türk sinemasının sevilen isimlerinden merhum Kemal Sunal, 1994-1995 yılları arasında, Star TV'de yayınlanmış Bay Kamber dizisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında bir yorumda bulunuyor. İstanbul'daki su sorun..

Acaba Arkamdan Geliyor Mu? 04:39

Acaba Arkamdan Geliyor Mu?

Oyun Bitti, Orhan Elmas ve Fuat Özlüer'in senaryosunu yazdığı, Orhan Elmas'ın yönettiği 1971 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrollerdeki oyuncuları Cüneyt Arkın ve Filiz Akın'dır. İki..

Nankör Köpek, Neyin Eksikti 01:25

Nankör Köpek, Neyin Eksikti

Kader Bağlayınca , Orhan Aksoy'un yönettiği 1977 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın yazdığı filmin başrollerinde Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır. Fotoğrafçı delikanlı ve çiçekç..

Hadi Isıt Biraz, Isıt Yap Vazifeni! 01:21

Hadi Isıt Biraz, Isıt Yap Vazifeni!

Evcilik Oyunu, yönetmenliğini Orhan Aksoy'un, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun, başrollerini ise Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın üstlendiği 1975 yapımı bir Türk filmidir. Doğuştan beşik kertmesi nişanlı olan ama birbi..

Alf Rock Video 03:15

Alf Rock Video

1986 - 1990 yıllarında NBC`de yayınlanan popüler bir TV dizisi. Başrolü Melmac gezegeninden A.L.F. (Alien Life Form) oynamaktaydı. Türk Televizyonlarında İlk Kez 1980`li Yılların Sonlarında TRT 2 ile İzlenmiş olup, 90`lı..

Damatsız Nikah 02:09

Damatsız Nikah

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. Kanalıma abone olmayı unutmayın...

40 Yıl Sonra Hababam Sınıfı 03:44

40 Yıl Sonra Hababam Sınıfı

Hababam Sınıfı'nın yaşayan efsaneleri Türk Sineması'nın 100 yılı etkinliği için buluştu. Hababam Sınıfı'nın efsanevi oyuncuları, geçmişi yad etti ve yaşamını yitiren arkadaşlarını andı..

Maşallah Panayır Kazı Gibi Kadınsın Vahi Öz 01:24

Maşallah Panayır Kazı Gibi Kadınsın Vahi Öz

Mirasyedi, başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Mirasyedi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ahmet Sezgin Yapım: Erler Film Yapımcı: Tür..

Karım Taksi Değildir Otobüs De Değildir!  Ayhan Işık 01:47

Karım Taksi Değildir Otobüs De Değildir! Ayhan Işık

Tamirci Parçası, başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Tamirci Parçası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ayhan Işık Yapım: Erler Film Yapı..

Kibar Feyzo Film İzle 1:23:33

Kibar Feyzo Film İzle

Özet ve Detaylar Filmin Konusu Feyzo askerden döndüğünde ilk aşkı ve yıllardır sevdiği kadın olan Gülo'yu babasından istemeye karar verir. Gülo köyün ağası Maho Ağa'nın kızıdır ve Maho Ağa kızını en çok başlık parası ver..

  • dizi tarafından
  • 5.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

Ne Evlisi Benim Olacaksın  Filiz Akın & Önder Somer 01:25

Ne Evlisi Benim Olacaksın Filiz Akın & Önder Somer

Tamirci Parçası, başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Tamirci Parçası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ayhan Işık Yapım: Erler Film..

Ayhan Işık Karizma Sigara İçişi 00:21

Ayhan Işık Karizma Sigara İçişi

Ayhan Işık (asıl adı Ayhan Işıyan) (d. 5 Mayıs 1929, İzmir; ö. 16 Haziran 1979, İstanbul). Taçsız Kral lakaplı Türk sinema oyuncusu, yapımcı, yönetmen, senarist, ses sanatçısı ve ressam...

Hababam Sınıfı Uyanıyor  Asker Hayta İsmail 06:17

Hababam Sınıfı Uyanıyor Asker Hayta İsmail

Hababam Sınıfı Uyanıyor - Asker Hayta İsmail Hababam Sınıfı Uyanıyor, 1976 yapımı Türk güldürü filmi. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Hababam Sınıfı'na Ahmet adında çalışkan bir öğrenci gelir. Ha..

Hababam Sınıfı Uyanıyor  İnek Şaban'ın Tereyağı 11:26

Hababam Sınıfı Uyanıyor İnek Şaban'ın Tereyağı

Hababam Sınıfı Uyanıyor - İnek Şaban'ın Tereyağı Hababam Sınıfı Uyanıyor, 1976 yapımı Türk güldürü filmi. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Hababam Sınıfı'na Ahmet adında çalışkan bir öğrenci gelir..

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu 08:02

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ada Sahilleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Ada Sahilleri Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni seviyor istiyorum Beni şad et Şadiye'm başı..

Gölge (2017) Fragman 01:46

Gölge (2017) Fragman

Tarık ve Gülay yeni evli bir çifttir. Tarık reklam ve mankenlik ajansının editörlüğünü yapmakta, eşi Gülay ise yıllar önce bitirdiği üniversitedeki branşına uygun bir iş bulamamakta ve bunun ruhsal sıkıntısını yaşamaktad..

  • PengoTV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce