#Türk reklamları eski

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

 Kahraman Hollanda'nın Yaptığı Silinemez Bir Lekedir 01:18

Kahraman Hollanda'nın Yaptığı Silinemez Bir Lekedir

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Hollanda'nın, Türk bakanlara yönelik engelleme tavrına ilişkin, Silinemez bir lekedir. Çok yanlış bir harekettir. dedi...

Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara 02:00

Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara

Hollanda, Türkiye ile krizin gölgesinde yarın yeni başbakanını seçmek üzere sandığa gidiyor. Başbakan adayları dün canlı yayında münazarada karşı karşıya geldi. Münazaranın gündeminde Türkiye ile yaşanan diplomatik kriz ..

Hollanda’da Seçimin Kazananı Faşizm Oldu 01:55

Hollanda’da Seçimin Kazananı Faşizm Oldu

Hollanda genel seçimlerini, 33 milletvekili çıkaran faşit Başbakan Rutte'nin liderliğindeki Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi kazandı. Diğer faşit Wilders liderliğindeki aşırı sağcı Özgürlük Partisi ise ikinci oldu..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı 01:41

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı operasyonunun 73. gününde harita yayınladı. Haritaya göre Kilis Öncü'den 27 kilometre, Elbeyli'den 19 kilometre, Çobanbey'den ..

Hollywood Yıldızı Somali İçin THY'ye Seslendi 02:00

Hollywood Yıldızı Somali İçin THY'ye Seslendi

Afrika'nın en yoksul ülkelerinden Somali'de yaşanan kuraklık ve ölümler Hollywood yıldızlarını harekete geçirdi. Somali'ye uçuş yapan tek batılı havayolu şirketi Türk Hava Yolları olunca, ünlü komedyen Ben Stiller, THY’n..

Doktorlara Sosyal Medya Ayarı 01:37

Doktorlara Sosyal Medya Ayarı

Türk Tabipler Birliği'nden doktorlara ve sağlık kuruluşlarına sosyal medya ayarı geliyor. Hazırlanan 22 maddelik kılavuz ile artık doktorlar hasta gizliliğini ihlal eden görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşamayac..

O Ses İsrail'de Türkçe Şarkıyla Şampiyon Olan Yarışmacı! 00:41

O Ses İsrail'de Türkçe Şarkıyla Şampiyon Olan Yarışmacı!

Türkçe şarkıyla şampiyon oldu (O Ses İsrail) 20.03.2017 İsrail'de yayınlanan O Ses İsrail yarışmasında finale kalan Türk asıllı İsrail vatandaşı Sabir Sapan, İbrahim Tatlıses'in Haydi Söyle şarkısıyla şampiyon oldu...

  • ANKA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

TSK Armoni Mızıkası Öğretmen Marşı 01:29

TSK Armoni Mızıkası Öğretmen Marşı

ÖĞRETMEN MARŞI Alnımızda bilgilerden bir çelenk Nura doğru can atan Türk genciyiz Yeryüzünde yoktur olmaz Türk’e denk Korku bilmez soyumuz Şanlı yurdum her bucağın şenle dolsun Yurdum seni yüceltmeye andlar o..

  • PengoTV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuba Büyüküstün Fahriye Evcen Serenay Sarıkaya Dünyanın En Güzel 100 Kadını Arasına Girdiler 03:25

Tuba Büyüküstün Fahriye Evcen Serenay Sarıkaya Dünyanın En Güzel 100 K

Amerika da Bir Web Sitesinin Her Yıl Düzenli Olarak Seçtikleri Dünyanın En Güzel 100 Kadını Arasında 5 Türk Güzeli de Yer Aldı..

  • ANKA tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alaattin Çakıcı Kimdir? 06:26

Alaattin Çakıcı Kimdir?

Alaattin Çakıcı (d. 20 Ocak 1953), Türk organize suç örgütü lideri. Trabzon ilinin Arsin ilçesine bağlı Fındıklı köyünde doğmuştur. Alaattin Çakıcı, 17 Ağustos 1998'de Türk ve Avusturya polisiyle birlikte düzenlenen bir..

Adem Kılıçcı kimdir ? 00:59

Adem Kılıçcı kimdir ?

Adem Kılıçcı, Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Fenerbahçe TV'de yayınlanan bir röportajda Rusya'dan gelen bir Türk ailesinden olduğunu belirtmiştir. Ayrıca annesi'nin Erzurumlu olduğunu bel..

Halk Otobüsünde Sazlı Sözlü Yolculuk 04:53

Halk Otobüsünde Sazlı Sözlü Yolculuk

Manisa’da halk otobüsü şoförlüğü yapan ve aynı zamanda belediye korosunda solist olan Emrullah Şahin, canlı müzik eşliğinde karşıladığı yolcularına Türk Sanat Müziği ziyafeti yaşattı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı 03:12

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI* Sürer, eker, biçeriz güvenip ötesine. Milletin her kazancı, milletin kesesine. Toplandık baş çiftçinin Atatürk'ün sesine Toprakla savaş için ziraat cephesine. Biz ulusal varlığın temeliyiz, kök..

  • PengoTV tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

Kenan Sofuoğlu Ölümden Döndü 00:44

Kenan Sofuoğlu Ölümden Döndü

Dünya Supersport Şampiyonası'nda mücadele eden Türk motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İspanya'da düzenlenen yarışta kaza yaptı. Sofuoğlu'nun ciddi bir sakatlığı bulunmuyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatay Meselesi izle 02:10

Hatay Meselesi izle

Hatay meselesi ve çözüme kavuşturulması. Türk askerinin Hatay'a girmesi ve Fransız bayrağının indirilerek yerine Türk bayrağının çekilmesi...

Tarihte Bu Ay 14.Bölüm izle 25:41

Tarihte Bu Ay 14.Bölüm izle

Metin Canbaz'ın sunuculuğunu yaptığı programın 14. bölümünde; Muş’un kurtuluşu, TBMM’nin kuruluşu, Uluslararası Rakamlar Kanunu, Türk harflerinin kabulü, Türk Bayrağı Kanunu ve Memduh Şevket Esendal konu edilmektedir...

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor 01:17

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor Fırat Kalkanı Hareketi’nin 76'ncı gününde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ateş desteğiyle Özgür Suriye Ordusu'nun Suriye içlerinde ilerleyişi sürüyor. Özgür Suriye Ordusu'nun S..

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı 01:19

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için Birleşmiş Milletler (BM) gözetiminde sürdürülen müzakereler İsviçre'nin Mont Pelerin kasabasında başladı. Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için B..

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Tarihte Bu Ay 34.Bölüm izle 20:14

Tarihte Bu Ay 34.Bölüm izle

Hayri Küçükdeniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 34. bölümünde; 1. Dünya Savaşı, Anadolu'nun düşman işgalinden kurtuluşu, Kahramanmaraş'ın işgali, Türk Hukuk İnkılabı ve Türk Medeni Kanunu'nun kabulü konu edilmektedir...

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor 08:26

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor.Sur, Cizre,Şırnak,Diyarbakır,Silopi Gündemimizde.Yıkılan Evler Harabeye Dönen Camiler Atılan Bombalar Sıkılan Kurşunlar Türk gençlerinin Arasına karışan Ya..

İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..