#Türk televizyonlarında yaşanan 10 saçmalık

Aşk Yalanmış Sevda Yalan  Nesrin Kopuz 04:10

Aşk Yalanmış Sevda Yalan Nesrin Kopuz

Nasıl da aldanıp sevmişim seni Nasıl da ömrümü vermişim sana Aşk yalanmış sevda yalan Keder oldu bana kalan Bir masalmış bu yaşanan Yalanmış yalan Yalanmış bakışın gözler yalanmış Yalanmış gülüşün sözler yalanmış Aşk ..

Darbe Karşıtı Askerler Cuntacılarla Çatışmış 02:13

Darbe Karşıtı Askerler Cuntacılarla Çatışmış

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Kara Kuvvetleri Komutanlığında yaşanan olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, Tümgenaral İnce'yi almaya gelen cuntacılar ile darbe karşıtı askerler arasında yaşanan çatışma g..

Bunalımlı Yıllar 2.Bölüm İzle 48:28

Bunalımlı Yıllar 2.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Türkiye’de 1968 yılı sonrasında yaşanan gençlik hareketleri, Adalet Partisi’nde yaşanan iç çatışmalar ve 1970 yılı bütçesinin reddedilmesiyle gelişen olaylar r..

Kısmetse Olur - Adnan ve Gökhanın İlk Kavgası 03:53

Kısmetse Olur - Adnan ve Gökhanın İlk Kavgası

Kısmetse Olurda daha önce yaşanan ama tv de hiç yayınlanmayan Adnan ve Gökhan arasında yaşanan ilk kavga sizlerle....

  • ANKA tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
San Andreas Fayı Film İzle 1:47:32

San Andreas Fayı Film İzle

California’da yaşanan ve Batı Kıyı Şeridi’nin tamamını etkileyen büyük çaplı bir deprem faciasının ardından yaşanan arama kurtarma sürecinde, itfaiye eri Tom’un yaşadıklarını ön plana alan film, genç adamın duygusal haya..

  • Tv Series tarafından
  • 24.953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolmuşçu Abi Afetin Ortasında Ücretleri Topluyor 01:26

Dolmuşçu Abi Afetin Ortasında Ücretleri Topluyor

İstanbulda yaşanan dolu olayından sonra yaşanan görüntüler bir afet manzarasına dönüştü.Başka ülkede yaşayamam!! Dolmuşçu abi afetin ortasında ücretleri topluyor..

  • ANKA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Messi Soyunma Odasında Coştu 01:53

Messi Soyunma Odasında Coştu

2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri son hafta karşılaşmasında Ekvador'a konuk olan Arjantin, Messi'nin golleriyle Rusya'ya gitme hakkını kazandı. Yaşanan soyunma odasında yaşanan coşku kameraya böyle yansıdı...

Trafikte Yol Tartışması : Sizce Kim Haklı 00:52

Trafikte Yol Tartışması : Sizce Kim Haklı

Trafikte motosikletli ile araç sürücüsü arasında yaşanan yol tartışması sosyal medyada farklı yorumlara sebep oldu. Arabaların sağından giden motosiklet sürücü ile az önce aynı yerde arabasına bir motosiklet çarpan adam ..

Trenin Önüne Atlamak Üzere Olan Adamı Son Anda Kurtaran Kadın 01:00

Trenin Önüne Atlamak Üzere Olan Adamı Son Anda Kurtaran Kadın

İngiltere'de yaşanan olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Yaşanan olayda bir adam telefonla konuştuktan sonra öfkeleniyor ve o sırada geçmekte olan bir trenin önüne atmaya karar veriyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokakta Yatan Evsizlerin Üzerine Alkol Döküp Yaktı! 00:46

Sokakta Yatan Evsizlerin Üzerine Alkol Döküp Yaktı!

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bir adam, sokakta yatan evsizlerin üzerine alkol döküp yaktı. Yaşanan olayı, saldırganın arkadaşı cep telefonu ile kaydetti. Yerel medya, yaşanan olaya dair polisin inceleme başlattığ..

Mucizevi Kurtuluşun Görüntüleri- Kazayı Yara Almadan Atlattı 00:28

Mucizevi Kurtuluşun Görüntüleri- Kazayı Yara Almadan Atlattı

Yolu ortalayarak ilerleyen otomobil sürücüsü, karşı şeritten gelen motosiklete çarptı. Havada takla atarak yere düşen sürücü kazadan yara almadan kurtuldu. Yaşanan o anlar ise bir iş yerinin kamerasınca kaydedildi. Brezi..

Kız Kavgasını Uçan Tekme İle Ayıran Yaman Afro 00:17

Kız Kavgasını Uçan Tekme İle Ayıran Yaman Afro

Birleşik Devletler'in Georgia eyaleti Atlanta şehri Cumberlan AVM otoparkında yaşanan olayı siz değerli kardeşlerim için paylaşmaktan onur duyarım. Aralarında husumet yaşanan bayan kardeşlerimizin saç saça baş başa kavga..

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Önce yangın şimdi de sel; 11 ölü 04:29

Önce yangın şimdi de sel; 11 ölü

Kastamonu’da dün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışın ardından sel baskınları yaşandı, birçok işyeri ve evi su bastı. Batı Karadeniz’de yaşanan sele ilişkin açıklama yapan Afet ve Acil Durum Başkanlığı, Yaşanan se..

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apartmanı yıkılıyor 02:47

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apartmanı'nın yıkımına başlandı. İlçede 11 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, Ezine Çayı kenarında bu..

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir 04:58

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşanan 4.6 şiddetindeki deprem sonrasında bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Deprem Araştırmacısı Ahmet Yakut'tan şok uyarı geldi. Sarıköy fayının tehlike arz ettiğini ifade eden Yakut, y..

Kıyamet Alameti Mi, Küresel Planın Oyunu Mu? 29:25

Kıyamet Alameti Mi, Küresel Planın Oyunu Mu?

Dünyanın geleceği kimlerin elinde? Küresel odakların sıklıkla dile getirdiği yakın geleceğe dair beklentileri ile politik ve askeri alanda yaşanan gelişmeler nasıl örtüşüyor? Birileri dini meseleleri kullanarak insanları..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 1 yıl önce
İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı 01:14

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı Diyarbakır’da iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Kay..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci 01:15

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci

Hakkari Belediyesinin şehirdeki susuzluğa karşı dualarla başlattığı ilk sondaj çalışmasından sevindirici haber geldi. Evlerinde 48 saatte bir 3’er saat su bulabilen Hakkarililerin susuzluk sorununu çözmek için kolları s..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Sleepy Hollow 4. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:30

Sleepy Hollow 4. Sezon Tanıtım Fragmanı

Sleepy Hollow 4. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı.Yeni bölüm 6 Ocak Ichabod Crane, kendini bulunduğu mevkinin düzenini sağlamaya atayan, esrarengiz bir adamdır. Bir gün yaşanan kanlı cinayet vakaları silsilesini çözmek..

  • Cowboy tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı 02:18

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma 2017 günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, bu hafta Aycan'a evlenme teklif etmeyi planlayan Onur, yaşanan olumsuz şeylerden sonra bu kararından vaz mı geçiyor? Onur ve Aycan aşkı biti..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bebak Katilinin Evinde Bir GeceParanormal Olaylar 51:09

Bebak Katilinin Evinde Bir GeceParanormal Olaylar

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!! 54:05

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!!

Sakaryanın X Köyünde yaşanan ürpertici olay bir çobanın köye cinli büyü yaptırması sonucunda gerçekleşti. Köy cinler tarafında basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizem..

  • ZULMA tarafından
  • 1.556 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne 04:20

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne dinle Bir kader ki gözlerinde yazıp silmişim aşkı Bilmeliydim boşa inat sana teslim hayat Unutursun onu da her şey gibi geçip gider zamanla Kalır yüzü kalır izi anılardan s..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce