#Türk televizyonlarında yaşanan 10 saçmalık

Amatör Ligde Hakeme Yumruk Atan Futbolcu 01:37

Amatör Ligde Hakeme Yumruk Atan Futbolcu

Mahmutbey Stadı'nda oynanan Bağcılar Evren - Neslişah mücadelesi 0-1 devam ederken bir futbolcu hakemin kararına yumrukla tepki gösterdi. Maçın 75. dakikasında yaşanan bu olay sonrası hakem maçı tatil etti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 01:32

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde, oy kullanan 891 delegenin 871'inin oyunu alan Temel Karamollaoğlu yeni genel başkan seçildi. ÇOK ÇALIŞACAĞI..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Hollanda'ya Kangallı Protesto! 00:53

Hollanda'ya Kangallı Protesto!

Sizin sokak köpekleriniz varsa, bizim canımız gibi sevdiğimiz dost kangallarımız var. Kangal cinsi köpekleriyle Hollanda Başkonsolosluğu önüne gelen bir grup protesto eylemi yaptı. İstiklal Caddesi'nde bulunan Hollanda B..

  • PITIRCIK tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim'de Emine'nin Yorumu Niran'ı Çıldırttı! 12:46

İşte Benim Stilim'de Emine'nin Yorumu Niran'ı Çıldırttı!

Niran'ın kömbinine Pakistanlı evsizlere benziyorsun açıklamasını yapan Emine, Niran'ı çileden çıkarttı.İşte o anlara ait yaşanan traji komik dakikalar...

  • ANKA tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor 01:25

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında ipler iyice gerildi. Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan siyasi kriz durulmuyor. Avrupa Parlamentosu'nda da tartışmalar alevlendi. Avrupa Parlamentosu'nun en büyük grubu olan Avrupa..

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Hollanda Sandık Başında 01:27

Hollanda Sandık Başında

Hollanda, Türkiye ile yaşanan diplomatik gerilimin gölgesinde genel seçimler için sandık başında. Sabah saatlerinde başlayan oy verme işleminde katılımın 2012'deki genel seçimlere göre çok daha yüksek olduğu açıklandı. ..

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti 00:45

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti

Amerikan Merkez Bankası Federal Reserve beklendiği gibi politika faizini 25 baz puan arttırarak yüzde 0,75'e yükseltti. Küresel mali kriz sonrası yaşanan likidite sıkıntısını aşmak için para politikalarını sonuna kadar ..

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Mehmet Topal'ın Cezalı Olması, Fenerbahçe'de Krize Sebep Oldu 01:41

Mehmet Topal'ın Cezalı Olması, Fenerbahçe'de Krize Sebep Oldu

enerbahçe'de Mehmet Topal'ın cezalı olması, derbi öncesinde en büyük problem oldu. Advocaat, tecrübeli futbolcunun yerine Ozan Tufan'ı düşünüyor.Fenerbahçe'de 11. haftada oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesi tek pro..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Ralli Pilotunun Parkurda Kaybolması 00:36

Ralli Pilotunun Parkurda Kaybolması

Meksika ayağı geride kalan Dünya Ralli Şampiyonası'nda son yılların en garip olaylarından biri yaşandı. Citroen adına yarışan İngiliz pilot Kris Meeke'in yarışı bitirmesine metreler kala yaşanan kaza ile parkurda kaybold..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatih Portakal'dan Bir Skandal Daha! Hollanda Değil Türkiye Suçlu! 11:10

Fatih Portakal'dan Bir Skandal Daha! Hollanda Değil Türkiye Suçlu!

Son günlerde özellikle Almanya'nın ve Hollanda'nın antidemokratik tutumlarından dolayı yaşanan bu gelişmelerin tek suçlusu Türkiye diyerek skandal bir açıklamaya daha imza attı...

  • ANKA tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 24.Bölüm İzle 13:15

Rafadan Tayfa 24.Bölüm İzle

Akın öğretmenin verdiği öykü yarışmasına katılmıştır ve kazanmak için Rüstem ağabeyinin de tavsiyesi ile çevresinde olan bitenden bir öykü oluşturmaya çalışmaktadır. Yaşanan her olay Akın tarafından öyküleştirilirken güz..

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi 04:51

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla faaliyetlerine son verilen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) mensupları ile polis ekipleri arasında yaşanan arbedenin sonucund..

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Bahar Olgunluk Partisine Gidiyorum Dedi Jüri Şaştı Kaldı! 17:09

Bahar Olgunluk Partisine Gidiyorum Dedi Jüri Şaştı Kaldı!

İşte Benim Stilimde 17 mart cuma günü yaşanan Cuma şıklığında Bahar'ın sıradışı kombini şaşkınlık yarattı...

  • ANKA tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dolardaki Düşüş Sürecek mi 04:36

Dolardaki Düşüş Sürecek mi

Doların FED'in ve Merkez Bankası'nın hamleleri sonrasındaki düşüşü sürecek mi? Sabah saatlerinde 3,60'ı gören dolar da son durum nasıl? A Haber muhabiri Aslı Bilger Kutludağ'ın konuğu Para ve Piyasalar Uzmanı Volkan Kuğu..

Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme 00:39

Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme

Vodafone ve Idea Cellular, Hindistan operasyonlarını birleştirme kararı aldı. Birleşme tamamlandığında piyasa değeri 23 milyar Doları geçecek olan yeni yapı yaklaşık 400 milyon kullanıcıyla Hindistan'ın en büyük cep te..

Şirince Köyü Lanetli Ev 18:57

Şirince Köyü Lanetli Ev

Şİrince Köyünde yaşanan ilginç olaylar.Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın.....

  • ZULMA tarafından
  • 2.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbledere Köyünde Cinli Bir Eve Girdik 20:59

Kıbledere Köyünde Cinli Bir Eve Girdik

Kıbledere Köyü'nde yaşanan paranormal olaylar.Kanalıma abone olmayı unutmayın.....

  • ZULMA tarafından
  • 1.265 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Sevda Kuşun Kanadında - 31Bölüm  Fragmanı (final) 00:37

Sevda Kuşun Kanadında - 31Bölüm Fragmanı (final)

Sevda Kuşun Kanadında, çalkantılı bir dönemi, dönemin siyasal ve toplumsal çatışmalarının gölgesinde yaşanan tutkulu ve temiz aşkları anlatıyor. Dizi, dönemin siyasi ve kültürel aktörlerini de günümüz insanına yeniden ha..

Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek serbest bırakıldı 00:51

Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek serbest bırakıldı

Mısır'da 2011 yılındaki halk ayaklanması sonrası görevinden ayrılan devrik cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek 6 yıl hapis hayatının ardından serbest bırakıldı. Mübarek, yönetim karşıtı gösteriler sırasında yaşanan ölümlerden ..

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti 01:53

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti Gaziantep'te husumetli iki kardeş arasında çıkan kavgada tüfeğin ateş alması sonucu vurulan ağabey Şükrü Uzun hayatını kaybetti Olay, önceki gece Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi 68 ..