#Türk televizyonlarında yaşanan 10 saçmalık

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 1.Bölüm 30:46

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 1.Bölüm

Güney Ege kıyılarında kıyı yağmasının önlenmesi amacıyla yapılan programın 1. bölümünde; İzmir'in Konak, Kordon, Karaburun ve Narlıdere kıyılarında yaşanan çarpık yapılaşma ve kıyıların halkın kullanımına kapatılması kon..

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 2.Bölüm 24:44

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 2.Bölüm

Güney Ege kıyılarında kıyı yağmasının önlenmesi amacıyla yapılan programın 2. bölümünde; İzmir'in Çeşme ve Alaçatı ile Muğla’nın Turgutreis ve Köyceğiz kıyılarında yaşanan çarpık yapılaşma ve kıyıların halkın kullanımına..

Rahibeler Sosyal Medya Kanalı Açtı 00:54

Rahibeler Sosyal Medya Kanalı Açtı

Belçika’nın kuzeybatısında Flaman bölgesinde bulunan Benediktin tarikatına ait bir manastırda görevli rahibeler kendilerine ait bir sosyal medyada kanal açtı.Rahibeler yayınladıkları kısa videolarda manastırın kalın duva..

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Emanet 00:44

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Em

Japon Yeraltında Yeni Güvenlik Sistemi Metroda en çok yaşanan kazalardan biri raylara düşmek ve o kaçınılmaz sonu yaşamak. Japonya’da 2013 yılında bu sebeple yaşamını yitiren 221 kişi kaydedilmiş. Ölenlerin yüzde 60’ını..

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Tanıtımı (9 Ocak Pazartesi) 00:34

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Tanıtımı (9 Ocak Pazartesi)

Hangimiz Sevmedik Dizisi Konusu Yıllarca birbirlerine olan nefretlerinin altında bir aşk besleyen Münir ve Adile artık hem bir dünür hemde ortakdır. Çocukları Tarık ve Itır gizli evliliklerini ebeveynlerine nasıl açıklay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 3.Bölüm 30:32

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 3.Bölüm

Güney Ege kıyılarında kıyı yağmasının önlenmesi amacıyla yapılan programın 3. bölümünde; İzmir ve Muğla’nın kıyılarında yaşanan çarpık yapılaşma ve kıyıların halkın kullanımına kapatılması konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi 00:49

Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi

Yıldızlar Şahidim yakında Star'da! Bir süre önce çekimlerinin başladığı Yıldızlar Şahidim dizisi önümüzdeki günlerde izleyici ile buluşacak. Özge Gürel ve Berk Cankat’ın gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin ö..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meclis'te Kavga Çıktı 01:29

Meclis'te Kavga Çıktı

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri sırasında arbede yaşandı. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ediyor. 3. maddenin görüşmeleri tamamlandıktan sonra oylamaya geçil..

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia 43:10

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia

250 yıllık uykunuzdan uyansanız, Dünya?yı yıkılmanın eşiğinde bulsanız ve insanlığın son umuduysanız ne olur? Sizi bilmem de Ichabod Crane uyanınca Sleepy Hollow olmuş. Dizi, The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) h..

  • Tv Series tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da 00:43

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da

NATO tatbikatı dikkatleri Polonya’ya çevirdi. Orta Doğu’da yaşanan sürecin yanısıra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başkan değişimi döneminde Rusya ve Avrupa’ya dönük politikaların yüksek sesle tartışılması devam ederk..

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Ahmet'in Günlüğü 2.Bölüm 18:53

Ahmet'in Günlüğü 2.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; aile içinde yaşanan sigara sorunu ve Ahmet'in bu soruna yaklaşımı dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine y..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 3.Bölüm 17:57

Ahmet'in Günlüğü 3.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; iyi anlayıp öğrenmeden insanları suçlamanın yanlışlığı ve aileye danışmadan eve getirilen konuklar ile ilgili yaşanan sorunlar dramatize edilmektedir. Konu hak..

Ahmet'in Günlüğü 4.Bölüm 16:07

Ahmet'in Günlüğü 4.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; özel günleri hatırlama ve aile içi yaşanan problemler dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmekt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 18.Bölüm 21:28

Ahmet'in Günlüğü 18.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; ailede yaşanan tartışmalar ve çözümlenmesi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

Caner Gülsüm - Hiç Soran Var mı 03:49

Caner Gülsüm - Hiç Soran Var mı

Her canın bahtına musallat olan Şu zalım feleği bir gören varmı Yaşanan kaderdir gerisi yalan Bunları kendine hiç soran varmı Mevlanın işine akıl sır ermez Kimine dert verir kimine vermez Ağlamak gideni geri getirmez Gi..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Su Altında Görüntülenen 5.7'lik Deprem 00:52

Su Altında Görüntülenen 5.7'lik Deprem

Filipinlerdeki bir dalgıç grubu, dalışları esnasında yaşanan depremi su altında görüntülemeyi başardı. 8 Nisan'da kaydedilip yayınlanan görüntüler, tıpkı bir gerilim filminden alıntı gibi görünüyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 KW'tan TRT'ye 4.Bölüm İzle 34:31

5 KW'tan TRT'ye 4.Bölüm İzle

Programın 4. bölümünde; Ankara Radyosunun gelişimi ve ilk yayınlarda yaşanan sıkıntılar konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.299 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 KW'tan TRT'ye 5.Bölüm İzle 37:55

5 KW'tan TRT'ye 5.Bölüm İzle

Programın 5. bölümünde; 2. Dünya Savaşı döneminde radyonun önemi ve yaşanan gelişmeler konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara 3.Bölüm İzle 34:09

Ankara 3.Bölüm İzle

Belgeselin Büyük Doğuş adlı 3. bölümünde; Cumhuriyetin ilanından sonra Ankara'da yaşanan gelişmeler konu edilmektedir...

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi 01:19

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi

Kosova ile Sırbistan arasında tansiyon iyice yükseldi. Uzmanlar 2013 yılından bu yana yaşanan en büyük kriz olduğunu belirtiyor. 2013 yılında AB’nin arabuluculuğunda iki ülke arasında ilişkiler normalleştirilmişti. Bu du..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin 06:18

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar Kayserispor yenilgisinin ardından Fenerbahçe yönetimini ve Volkan Demirel'i ağır bir şekilde eleştirdi. Volkan Demirel'in hafta içi Galatasaray'ın yenildiği maçın ardından 3'lü çektiri..

  • Ömer tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara 4.Bölüm İzle 36:52

Ankara 4.Bölüm İzle

Belgeselin Plan adlı 4. bölümünde; Ankara'da Cumhuriyetin ilanından sonra yaşanan mimari gelişmeler, Herman Jansen'in imar planı ve Türkiye'de yapılan inkılaplar konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce