#Türk tipi

Hicran 1971 Türk Filmi İzle 1:25:43

Hicran 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran bir gece kulübünde vestiyerlik yapmaktadır. Yoksul ve sıkıntılarla dolu bir yılın geride kaldığı yılbaşı gecesi çapkın bir genç olan Orhan ile karşılaşır. Orhan bu güzel ve tertemiz kızda gerçek aşkı bul..

Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle 1:20:28

Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Macera İstanbul'un bir kenar mahallesinde geçer. Pırtık ilk kez geldiği bu mahallede daha önce hiçbir yerde rastlamadığı komik ve neşeli insanlar görür. Bütün hayatını gezerek ve komiklikler yaparak geçiren Pır..

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle 1:00:56

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Zengin bir kadrosu ile çekilmiş eğlenceli ve keyifli bir film Hızır Dede. Film de Orhan “Ayhan Işık” dara düşmüş insanlara yardım eden ancak gerçek kimliğini belli etmeyen biridir. Bu görevi babasından devralmı..

İki Kafadar - Chinese Connection 2013 Türk Filmi İzle 1:26:54

İki Kafadar - Chinese Connection 2013 Türk Filmi İzle

Konusu: Çocukluklarından bu yana Mahmutpaşa Pasajı'nda çalışmakta olan Altan ve Şükrü artık çıraklığı bırakıp kendi işlerini yapmanın zamanı geldiğine karar verirler. Bu piyasadaki tanınmış tefecilerden biri olan Fadıl'd..

Amerika'da 'Lamborghini'siyle UBER Yapan Türk 02:36

Amerika'da 'Lamborghini'siyle UBER Yapan Türk

Amerika'da yaşayan gurbetçi bir vatandaş, Lamborghini marka otomobiliyle UBER sürücüsü oldu. Yolcuların şaşkınlıkla karşılaştığı durum, araç içi kamerasıyla böyle görüntülendi. Keyifli anlara sahne olan video sosyal medy..

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çifte Diplomalı Manyaktan Türk Halkına Tavsiyeler 02:21

Çifte Diplomalı Manyaktan Türk Halkına Tavsiyeler

Sokak röportajında mikrofonun önüne atlayan dayı birazda ben konuşayım demiş. ve hayatla yurdum insanı ile ilgili çok doğru tespitlerde bulunmuştu. Çifte Diplomalı Manyak Yaşar..

  • JET TV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kara Şahin 1964 Türk Filmi İzle 59:03

Kara Şahin 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Babasının katili ağanın kirli işlerini ortaya çıkarmak için kılık değiştiren kolej talebesi bir gencin öyküsü. YIl : 1964 Tür : Macera Senaryo : Azize Ar , Mustafa Alev Yönetmen : Nuri Akıncı Oyuncular : Yılma..

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle 1:14:48

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki erkek arasında seçim yapmak zorunda kalan bir kadını anlatır. Sibel’in ilk kocası Murat bir iş seyahatinde geçirdiği kazada ölür. Yalnız kalan Sibel kocasının yakın arkadaşı ve iş ortağı Bülent ile ev..

İkizler Firarda 2012 Türk Filmi İzle 1:39:54

İkizler Firarda 2012 Türk Filmi İzle

Konusu: Eda ve Seda adlı ikiz kardeşler bir sohbet sırasında babalarının sözlerini yanlış anlarlar ve aslında çok uzun zaman önce vefat etmiş olan annelerini arayıp bulmak için Bursa yollarına düşerler. Bir başlarına çık..

İksir 2014  Türk Filmi İzle 1:20:12

İksir 2014 Türk Filmi İzle

Konusu : Keremcem ve Buse pek çok kardeş gibi hiç anlaşamayan ve sürekli didişen bir ikilidir. Dedeleri ise anlaşamamalarına çok üzülür. Yalnız bu dedenin bir farkı vardır, iki kedi, bir köpek ve bir horozla yaşayan de..

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle 1:10:20

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Ünlü bir kasa hırsızı olan Yılmaz (Yılmaz Güney), cezasını bitirdikten sonra Kayseri'ye sürgüne gönderilir. Artık emniyete gidip sürekli imza atmaktadır. Eski belalı hayatına tövbe etmiştir. Bu arada Kayserisp..

Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle 1:15:26

Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Amiri tarafından gizli bir operasyon için görevlendirilen Demir Çiçek lakaplı Ferhunde. Hızır Paşa semtinde yaşanan cinayet ve kayıp olaylarını çözmek için gönderilir. Şüpheler ise semtin belalı serserisi Taşka..

Karaoğlan Bizanslı Zorba 1967 Türk Filmi İzle 1:07:46

Karaoğlan Bizanslı Zorba 1967 Türk Filmi İzle

Yaşlı papaz mihlailin herkesten sakladıgı çok güzel bir kızı vardır eleni.takii bu hersten sakladıgı güzel kızını vesilias ögrenene kadar.vesillas görür görmez aşık oladugu bu kızı sözlüsü olmaasına ragmen elinden gelni ..

Kırık Plak 1959 Türk Filmi İzle 1:42:37

Kırık Plak 1959 Türk Filmi İzle

Zekiyi şöhret yapan patroniçe nermin kıskançlıgından onun ses tellerine zarar verir.ama kocası tarafından öldürülünce suç zekiye kalır.zeki olaydan kaçarken kaza ile öldügü sanılır oysaki o anadolunun ücra bir köşesinde ..

Kızgın Delikanlı 1964 Türk Filmi İzle 1:40:12

Kızgın Delikanlı 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Yalancı şahitler aracılığıyla hazineden çalınmış topraklar üzerine oturan bir aileyle, toprağın gerçek sahibi olan köylülerin çatışma öyküsü. Yıl : 1964 Tür : Dram Senaryo : Vedat Türkali Yönetmen : Ertem Göre..

İncir Çekirdeği 2009 Türk Filmi İzle 1:20:12

İncir Çekirdeği 2009 Türk Filmi İzle

Konusu : Günümüzden yedi yıl önce, ailenin tek oğlu Celil, askerden gelecektir. Evde telaşlı bir bekleyiş vardır. Celil'in ablası Delal'in Nazif'le evlenmiş ve ondan bir kız bebek doğurmuştur. Aile Celil'i heyecanlar ka..

Korkusuz Kabadayı 1963 Türk Filmi İzle 1:31:56

Korkusuz Kabadayı 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Suç Örgütü Lideri Ulvi kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile öldürülür. Vasiyetnamesi açılır. Bir hafta içinde katilini bulmak kaydı ile mirasını ve başkanlığı arkadaşı Fikret'e bırakmıştır. Yıl : ..

İngiliz Çocukla Türk Çocuğun Hediyeye Verdikleri Tepki 01:25

İngiliz Çocukla Türk Çocuğun Hediyeye Verdikleri Tepki

Millet olarak mı doyumsuzuz? Yorumu size bırakıyorum...

  • JET TV tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türk Zırhlıları Senegal'in Bağımsızlık Günü'nde 00:51

Türk Zırhlıları Senegal'in Bağımsızlık Günü'nde

Senegal'in Türkiye'den satın aldığı Ejder Yalçın ve Ejder TOMA, ülkenin Bağımsızlık Günü'ndeki askeri geçitte ilk kez vatandaşlara gösterildi...

Alman Polisinin Saatlerce İşkence Ettiği Türk Genci O Anları Anlattı 01:30

Alman Polisinin Saatlerce İşkence Ettiği Türk Genci O Anları Anlattı

Almanya Köln'de, ellerini ve bacaklarını bağlayarak işkence ettikleri gurbetçi genç, serbest kaldığında o anları anlattı. Bütün gece bir bardak su vermediler diyerek olan biteni anlatan gencin yüzündeki darp izleri de ..

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..

İnşaat 2 - 2004 Türk Filmi İzle 1:51:58

İnşaat 2 - 2004 Türk Filmi İzle

Konusu: Ali ve Sudi, çalıştıkları inşaata çok sayıda ceset gömmekten 10 yıl hapis yatıp çıkmıştır. Turistik bir yerde, ıssız bir koyda, deniz kıyısına kurulan ancak işletme izni alınamayan bir açık hava diskosunda bekçi ..

İnek Şaban 1978 Türk Filmi İzle 1:26:08

İnek Şaban 1978 Türk Filmi İzle

Konusu: Birbirlerine benzeyen bir futbolcu ile bir karpuzcunun güldürüsü. Kalecileri Bülent Amerika'ya kaçınca takımın yöneticileri, başlık parası için Almanya'ya gitmek üzereyken havaalanında karşılaştıkları ve aynı kal..

İntizar 1973 Türk Filmi İzle 1:31:45

İntizar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Matbaa işçisi bir kızla bir şoförün fakirlik yüzünden altüst olan hayatları anlatılır. Neşe, bir matbaada çalışan fakir bir kızdır. Bir nakliye firmasında şoförlük yapan Kemal, Neşe ile evlilik hayalleri kurmakt..

Bozdağ'dan Katar'daki Türk Birliği'ne Ziyaret 01:08

Bozdağ'dan Katar'daki Türk Birliği'ne Ziyaret

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Katar TSK Kara Unsur Komutanlığını ziyaret etti, incelemelerde bulundu...

Yarışmacıya Soktuğu Lafla Türk Televizyon Tarihine Geçen Murat Yıldırım 01:31

Yarışmacıya Soktuğu Lafla Türk Televizyon Tarihine Geçen Murat Yıldırı

Murat Yıldırım'ın dil bilgisi konusunda oldukça iddialı açıklamalar yapıp 'mütevazı' kelimesinin doğru yazılışını bilemeyen yarışmacıya laf sokup gönderdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yunan Mirage 2000 Uçağı Türk F-16'dan Böyle Kaçtı 01:25

Yunan Mirage 2000 Uçağı Türk F-16'dan Böyle Kaçtı

F-16'mızın Ege semalarından Yunan Mirage 2000 uçağı ile yaptığı it dalaşı saniye saniye böyle kaydedildi...

Türk Televizyonları Ne Saçmalıklar Gördü  03:10

Türk Televizyonları Ne Saçmalıklar Gördü

beyaz show cem yilmaz yilmaz erdogan neseli hayat recep ivedik tarkan RTÜK Caner Tülin bardak kırma medyum memiş kanal d show tv ata Demirer Yılmaz morgül Mehmet Ali Erbil zor günlerdi ...

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle 1:18:38

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Mahkûm Ömer ile onu izlemesi için yanına yerleştirilen polis Ali’nin hapishane arkadaşlıkları anlatılır. Ömer’in kardeşi, Süha tarafından vurularak öldürülür. Ölmeden önce Ömer’e, Süha’ya ait çok yüksek miktard..

Kadın Değil Baş Belası 1968 Türk Filmi İzle 1:12:44

Kadın Değil Baş Belası 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Sevmediği bir kadınla evlenip sonra o kadına âşık olan bir adamın hikâyesi anlatılır. Murat, kendisine kalan mirası alabilmesi için biriyle evlenmek zorundadır. Bu yüzden avukatı onu idam mahkûmu olan bir kadın..