#Türk usulü ilk ysrdım yöntemi

Çikolatalı Milkshake Tarifi 01:39

Çikolatalı Milkshake Tarifi

Malzemeler: 6 top çikolatalı dondurma, 5 adet buz küpü, 1/2 çay bardağı damla Çikolata, 2 tatlı kaşığı bal, 2 su bardağı süt. ********************* Instagram hesabımda bahsetmiştim geçenlerde. Hafta sonu çilekli Milksh..

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem  Kaçını Biliyorsunuz 04:51

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem Kaçını Biliyorsunuz

Konu: Bu videoda çocuk kaçırma olaylarında en çok kullanılan 10 yöntemi ve yapılması gerekenleri derledik. İyi seyirler.. 10. Yardım İsteme Çocuk kaçırmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri onlardan yardım isteme..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır 01:30

Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır

Mutfakta pratik olmanın en önemli koşulu problemler karşısında serin kanlılığı koruyup durumu idare edebilir çözümler bulabilmektir. Bu çözümler kimi zaman duruma göre sizin aklınıza gelir, kimi zamansa bir yerlerden duy..

2018-2019 8 SINIF MATEMATİK ÇARPANLAR VE ASAL SAYILAR KONU ANLATIM 05:47

2018-2019 8 SINIF MATEMATİK ÇARPANLAR VE ASAL SAYILAR KONU ANLATIM

bu videomuz 8.sınıf öğrenciler içindir.ilerleyen günlerde diğer sınıfın videoları da gelecektir.videoları beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayalım teşekkürler.BAŞARILARnn.çarpan bölen çarpan ağacı yöntemi asal ça..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÇARPANLAR VE ASAL SAYILAR SORU ÇÖZÜM 07:59

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÇARPANLAR VE ASAL SAYILAR SORU ÇÖZÜM

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

Öğretmen 7. Bölüm 2. Fragmanı 01:08

Öğretmen 7. Bölüm 2. Fragmanı

Hikayenin baş kahramanı olan fizik öğretmeni Akif Erdem; öğrencilerine bir “insanlık dersi” vermek istemektedir. Yalnız Akif Öğretmen; bildiğimiz, alıştığımız öğretmenlerden daha farklı bir ders anlatma yöntemi kullanmak..

  • GÜL tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

5 Turkish Brands Which is Famous in the World 03:51

5 Turkish Brands Which is Famous in the World

5 Turkish Brands Which is Famous in the World Dünyanın Ünlü 5 Türk Markaları..

Ceddin Deden - Mehter Marşları 02:21

Ceddin Deden - Mehter Marşları

Ceddin deden, neslin baban En kahraman Türk milleti Orduların, pek çok zaman Vermiştiler dünyaya şan. Türk milleti, Türk milleti Aşk ile sev milliyeti Kahret vatan düşmanını Çeksin o mel'un zilleti...

  • PengoTV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hk 33 ile seri atış ;) 00:43

Hk 33 ile seri atış ;)

HK33, G3 piyade tüfeğinin 90'lı yıllara güncelleştirilmiş, NATO standardına getirilmiş versiyonudur. Türk Silahlı Kuvvetleri bu silâhı fizikî ömürlerini tamamlamakta olan G3 ile değiştirmek istemekteydi. Fakat, HK416 var..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.545 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaynanatör Nejat Uygur 1:37:16

Kaynanatör Nejat Uygur

Türk Tiyatrosunun gelmiş geçmiş en büyük ustalarından Nejat Uygur, 10 Ağustos 1927 tarihinde Kilis'te doğdu. İlkokulu Siirt, Ezine ve İntepe'de okudu. 1938 yılında ilkokul öğrencisiyken tiyatroya başladı. Sarıyer, Çanakk..

Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor 01:33

Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor

Türkiye'de hapsedilen Alman gazeteci Deniz Yücel ve Almanya'da iptal edilen Türk bakanların toplantılarının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı Nazi benzetmesi ile birlikte doruğa çıkan Alman-Türk ilişkilerindeki ..

Oğlum Sus İçeri Atarlar! 00:16

Oğlum Sus İçeri Atarlar!

Türk yönelik yasak ve sınır dışı uygulamaları sonrası Hollanda Rotterdam'daki Türk konsolosluğu önünde protesto gösterisi düzenleyen Türklere Hollanda polisi köpeklerle dün gece müdahale etti. Videoda iki Türk'ün sözleri..

  • PITIRCIK tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alman Oyuncu Wilma Elles'ten Merkel'e Almanca Mesaj! 08:56

Alman Oyuncu Wilma Elles'ten Merkel'e Almanca Mesaj!

Son günlerde özellikle Almanya ve Hollanda'da Türk vatandaşlara ve Türk Demokratlara yapılan tutumlarla ilgili kamuoyu çok tedirgin.Söylemezsem Olmaz programına katılan Alman oyuncu Wilma Elles'ten Merkel'e ise dostane m..

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ömer Seyfettin 05:25

Ömer Seyfettin

Ömer Seyfettin, Türk yazar, asker, öğretmen. Türk edebiyatının önde gelen hikâye yazarlarındandır. Türkiye kısa hikâyeciliğinin kurucu ismidir. Ayrıca edebiyatta Türkçülük akımının kurucularındandır. Türkçede sadeleşme..

Diriliş Ertuğrul 80 . Bölüm 2 . Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 80 . Bölüm 2 . Fragmanı

Türk'e Pusu Kurulmaz Türk'den İntikam Alınmaz Türk'e ceza Kelismez...

Tank Teknolojisinin Geldiği Son Nokta Dünyanın En Modern 11 Tankı 05:06

Tank Teknolojisinin Geldiği Son Nokta Dünyanın En Modern 11 Tankı

Sizlere Dünyanın En iyi 11 Tankını Hazırladım Bazıları Seri Üretime Geçmesede Prototipleriyle Hayran Bırakıyor İyi Seyirler..

Neşeli Günler Yıllar Sonra 16:27

Neşeli Günler Yıllar Sonra

Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in turşucu rolünde oynadığı..

15 Yaşına Kadar Türkiye'de Yaşayan Kadının Gözünden 05:00

15 Yaşına Kadar Türkiye'de Yaşayan Kadının Gözünden

'Türk Olmayı Sevmenin 5 Nedeni' 15 yaşına kadar Türkiye'de yaşayan Sedef, İstanbul'da doğmuş. Annesi ve babası Türk olan Sedef, Türk olmayı sevmenin 5 nedeninden bahsediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar 02:26

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar Los Angeles'ta sayıca Türklerden oldukça fazla olan Ermeniler her türlü taşkınlığı yaptı. Polis iki grubun arasında güçlükle durabildi. Türk bayraklarını yaktılar, ayaklar a..

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Antalya’da Korkunç Cinayet 05:51

Antalya’da Korkunç Cinayet

Antalya’da Korkunç Cinayet Antalya'nın Kaş ilçesinde 9 gündür aranan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in, bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir'in cesedi, evin yakınında battan..

Harbiye Marşı - TSK Armoni Mızıkası 04:23

Harbiye Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız. Tufanları gösteren tarihlerin yâdıyız. Kanla irfanla kurduk biz bu cumhuriyeti... Cehennemler kudursa, ölmez* nigehbanıyız. Yaşa var ol Harbiye, yıkılmaz satvetinle. Göklerden ge..

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in Havan Topuyla Düzenlediği Saldırıda Yaralandı 01:17

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in H

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in Havan Topuyla Düzenlediği Saldırıda Yaralandı Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında görev yapan 2 uzman çavuş, IŞİD'in havan topuyla düzenledi..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..