#Türk usulü ilk ysrdım yöntemi

Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda 00:57

Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda

TÜRKİYE’DEN ORTA DÜNYA’YA! Varol Yaşaroğlu’nun yaratıcısı olduğu, TV'de ve internette fenomen olan Fırıldak Ailesi, Grafi2000 ve BKM ortak yapımıyla ilk uzun metraj filmiyle geliyor ve Orta Dünya'nın altını üstüne getiri..

  • Tv Series tarafından
  • 3.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hentbol - Amasya Taşova Yibo-Myk Hentbol Maçının Ardından 01:50

Hentbol - Amasya Taşova Yibo-Myk Hentbol Maçının Ardından

Erkekler Hentbol Türkiye Kupası'nda MYK Hentbol'ü eleyerek yarı finale yükselen Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Muhammet Bakır, yarı finale kalmalarının tarihlerinde bir ilk olduğunu belirtti...

Lukas Podolski Veda Maçı  Almanya 1-0 İngiltere  Maç Özeti 22.03.2017 03:19

Lukas Podolski Veda Maçı Almanya 1-0 İngiltere Maç Özeti 22.03.2017

22/03/2017′ de Milli Takımlar Hazırlık maçlarında karşılaşan Almanya – İngiltere maçında; Ev sahibi Almanya konuk ettiği İngiltere karşısında ilk yarısını 0-0 beraberlikle kapattıgı maçın ikinci yarısında maçı 1-0 kazand..

Londra Saldırısında Kaçmak Yerine Yardıma Koştu 00:30

Londra Saldırısında Kaçmak Yerine Yardıma Koştu

İngiltere'nin başkenti Londra'daki saldırıda, yaralanan polislerin yardımına ilk koşanlardan biri milletvekili Tobias Ellwood oldu...

Gazete Manşetlerinde Londra Saldırısı 00:52

Gazete Manşetlerinde Londra Saldırısı

İngiltere'de gazeteler bugünkü baskılarında ilk sayfalarını tamamen başkent Londra'daki terör saldırısına ayırdı...

Çocukların Snapchat la İmtihanı 01:25

Çocukların Snapchat la İmtihanı

İlk defa bu uygulamayı kullanan çocukların korktuğu anlar...

  • KAPALI SET tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Aycan ve Onur Barışıyor Mu? 04:35

Kısmetse Olur - Aycan ve Onur Barışıyor Mu?

Kısmetse Olur 23 Mart Perşembe yeni bölümde, Aycan, köpeği Roli'nin ölüm haberiyle yıkılıyor, Onur ise Aycan'ı elinden tutup ona destek oluyor! İkili arasında uzun zaman sonra ilk kez bu kadar yakınlaşma yaşanıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi 01:43

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Beyaz Saray’da İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu ile bir araya geldi. Başkan Trump ve İsrail Başbakanı Netenyahu düzenlenen ortak basın toplantısında masadaki konulara ..

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Ve Gurur Tanıtım-1  Çok Yakında Show TVde Başlıyor! 01:02

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1 Çok Yakında Show TVde Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Aşk ve Gurur un ilk tanıtımı yayınlandı! Başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, La..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AZ Alkmaar 1-4 Lyon (Maç Özeti - 16 Şubat 2017) 04:46

AZ Alkmaar 1-4 Lyon (Maç Özeti - 16 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi 2.Tur ilk maçında AZ Alkmaar, Lyon’u ağırladı. Maçı konuk ekip Lyon 4-1 kazandı ve büyük bir avantaj sağladı. Goller: 26? (0-1) Lucas Tousart (Nabil Fekir), 45? (0-2) Alexandre Lacazette (Corentin Tolis..

  • JokerS tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler 09:35

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler

Bu görüntüler ilk kez yayınlanıyor. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargâhında neler yaşandı? Darbeci Tümgeneral Mehmet Dişli o gece nasıl görüntülendi? Cuntacılar nasıl gözaltına alındı? Saat saat, isim..

Sevgilisinden Ayrılan Kedi :( 01:13

Sevgilisinden Ayrılan Kedi :(

Belkide hayatı sorguluyor bu kedi ama ilk bakıldıgınca aş acısı çekiyor gibi :(..

Fıkır Fıkır Kukuli 05:34

Fıkır Fıkır Kukuli

Kukuli sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Kukuli  Aman Dikkat 00:25

Kukuli Aman Dikkat

Kaza bazen de geliyorum der! Kukuli sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Öğretici şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Kukuli  Dütdüt'ün Bütün Maceraları 04:13

Kukuli Dütdüt'ün Bütün Maceraları

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Kukuli Köşe Kapmaca 00:11

Kukuli Köşe Kapmaca

Eğitici çocuk şarkıları ve videolarıyla kendilerini sevdirmeyi başarmış zıpır kahramanlarımız yeni bir kısa videoyla karşınızda. Bu kez başroldeki Tinky-Minky ve Dütdüt köşe kapmaca oynuyor. Arabayı ilk önce kim parkedec..

Manchester United 3-0 Saint Etienne (Maç Özeti - 16 Şubat 2017) 05:41

Manchester United 3-0 Saint Etienne (Maç Özeti - 16 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Liginin 2. Tur Elemelerinde Oynanan Manchester United – Saint Etienne maçında; Ev sahibi Manchester United konuk ettiği Saint Etienne karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçı 3-0 kazanarak ikinci tur i..

  • JokerS tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi. 09:27

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi.

Denekler, 2. Dünya Savaşı’nda düşman olarak kabul edilmiş siyasi tutsaklardı. Oksijen seviyesinin dikkatlice kontrol edildiği odalarda kalıyorlardı. Kamera sistemleri kapatılmıştı, Yani onları izleyebilmek için sadece mi..

  • JokerS tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özge Doğru - Mutlu Son 03:56

Özge Doğru - Mutlu Son

Aşk bu günah değil yakmaz Hiç bir kitapta da yazmaz Tene can verir gözle durmaz Aşk emir kalp kaçamaz Suskun yalanları öttüm Yemin ettim tövbe bir daha İnan ilk bakışmada gördüm Seninle dünya bir yana Yıldızlara söyledim..

Arjantin 1-0 Şili (Gol: Lionel Messi) 00:49

Arjantin 1-0 Şili (Gol: Lionel Messi)

Dünya Kupası 2018 Elemeler Güney Amerika 2018 ‘de Oynanan Arjantin – Şili maçında; Ev sahibi Arjantin konuk ettiği Şili karşısında ilk yarısını Lionel Messi’nin attıgı penaltı goluyle 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarı..

Kukuli  Tüm Bölümler Bir Arada 54:11

Kukuli Tüm Bölümler Bir Arada

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Öğretici şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!Daha fazlası için kanalımı takip edin...

Kukuli Trailer 00:25

Kukuli Trailer

Şarkılarıyla milyonların kalbinde taht kuran Kukuli hiç ama hiç yerinde durmuyor. Evin zıpır çocuğu Minky, onları bir gölge gibi takip eden Tinky, Türkiye'nin ilk elektrikli ve hisli arabası Dütdüt, Kukuli'nin ezeli ve a..

 Kukuli  1 saat kesintisiz İzle 59:10

Kukuli 1 saat kesintisiz İzle

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!En yeni bölümleri buradan takip edebilirsini..

Seni Gidi Vurdumduymaz  Sezen Aksu 1977 02:35

Seni Gidi Vurdumduymaz Sezen Aksu 1977

Sezen Aksu'nun 1977 çıkışlı ilk stüdyo albümü Allahasmarladık ın 4. şarkıdır Seni Gidi Vurdumduymaz ...

Maceracı _ Edirne 1:07:03

Maceracı _ Edirne

Türkiye’nin batı ucuna doğru şöyle bir uzanmaya, keyifli ve bir o kadar da ilginç hikayelerini sakinlerinden duymaya ne dersiniz? Maceracı bu hafta sizleri, ülkemizin serhat şehri Edirne’ye götürüyor. Murat Yeni izleyen..

Çinlilerden Arda Tran'a 60 Milyon Euro Teklifi 00:54

Çinlilerden Arda Tran'a 60 Milyon Euro Teklifi

Çin kulüplerinin peşini bırakmadığı Arda Turan'a formasını giydiği İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona'dan yine izin çıkmadı. Bir Çin kulübü Arda Turan'a daha önce talip olmuş ve rekor transfer ücretiyle hem milli yıldız..