#Türk usulü ilk ysrdım yöntemi

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda! 01:38

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; İstanbul, Adana, Eskişehir, Hatay, Mersin ve Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Türkkuşu Yerleşkesi'nde incelemelerde bulundu. Kı..

SON DAKİKA! Türk Askeri Afganistan'dan Dönüyor 17:41

SON DAKİKA! Türk Askeri Afganistan'dan Dönüyor

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri askerlerinin Afganistan’dan tahliyesine başlandığını bildirdi. Açıklamada, Çeşitli temaslar, mevcut durum ve şartlar değerlendirilerek TSK unsurlarının tahliyesine başlan..

Türk Askerleri Coşkuyla Karşılandı, Türkiye-Azerbaycan Ortak Tatbikatı Başladı 02:52

Türk Askerleri Coşkuyla Karşılandı, Türkiye-Azerbaycan Ortak Tatbikatı

Türk ve Azerbaycan silahlı kuvvetleri, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nde ortak askeri tatbikat başlattı. Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Sarsılmaz Kardeşlik 2021 ismi verilen tatbikata katılacak Türk ..

TEKNOFEST kapsamında Türk Yıldızları'ndan gösteri uçuşu! 03:52

TEKNOFEST kapsamında Türk Yıldızları'ndan gösteri uçuşu!

Türk Yıldızları'ndan TEKNOFEST'te gösteri İstanbul'da Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST kapsamında havalanan Türk Yıldızları, izleyicilere unutulmayacak anlar yaşattı...

Türk Gemisine Saldırı 02:26

Türk Gemisine Saldırı

UKRAYNA'DA, ODESSA LİMANINDA DEMİRLİ TÜRK GEMİSİ, YAĞMALANMAYA ÇALIŞILDI... ÜSTELİK BUNU YAPANLAR DA UKRAYNALI ASKERLERDİ... SİLAH DOĞRULTUP, GEMİNİN YÜKÜNE EL KOYMAK İSTEDİLER.. MÜRETTEBAT TÜRK BAYRAKLARIYLA DİRENDİ... ..

Almam Polisi Türk Aileye Bayramı Zehir Etti 01:50

Almam Polisi Türk Aileye Bayramı Zehir Etti

Almanya'nın Duisburg kentinde Alman polisi, bayramın ilk günü park cezası tartışması nedeniyle Türk aileye karşı cop ve biber gazı kullandı...

Mavi Mavi İbrahim Tatlıses Hülya Avşar Türk Filmi İzle 1:27:00

Mavi Mavi İbrahim Tatlıses Hülya Avşar Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Kerim (İbrahim Tatlıses), okul servisi yapan yoksul bir minibüs şöförüdür. Bir gün bir tartışma sonucu şımarık bir zengin kız olan Sibel (Hülya Avşar) ile karşılaşır. İlk bir-iki karşılaşmada yıldızları ba..

  • KAPALI SET tarafından
  • 10.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Satılmaz 1970 Türk Filmi İzle 1:16:02

Kadın Satılmaz 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Osmanlının Devletinin son yıllarında birbirlerine düşman iki ailenin çocukları olan Nazif ile Gülün macera ve aşk öyküsü..M.Ali Akpınar ve Suphi Teknikerin başlıca kötü rolleri paylaştığı bu yapım ayrıca Şener ..

Türk Zırhlıları Senegal'in Bağımsızlık Günü'nde 00:51

Türk Zırhlıları Senegal'in Bağımsızlık Günü'nde

Senegal'in Türkiye'den satın aldığı Ejder Yalçın ve Ejder TOMA, ülkenin Bağımsızlık Günü'ndeki askeri geçitte ilk kez vatandaşlara gösterildi...

Turist Ömer 1964 Türk Filmi İzle 1:32:59

Turist Ömer 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Turist ömer serisinin ilk filmi olan bu filmde , tursit ömer'in maceraları dışında bedia ve horoz nuri'nin bir türlü evlenememeleri konu alınıyor. Yıl : 1964 Tür : Komedi Senaryo : Hulki Saner Yönetmen : Hulki..

Koronaya Karşı -Türk Işın- Tedavisi 01:45

Koronaya Karşı -Türk Işın- Tedavisi

İlk kez kullanıldı. Ulaşılan sonuç memnuniyet vericiydi. Diyarbakır’da Türk ışını tedavisi uygulanan hasta, koronavirüsü yendi. Bir ilke imza atan doktorlar açıklama yapıp tedaviye olan güveni dile getirdi...

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı- -Türk Ürünlerine Boykot Yok- 01:10

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı- -Türk Ürünlerine Boykot Yok-

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Kral Selman görüşmesi sonrası Riyad'dan ilk açıklama geldi. Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı konuştu. Türkiye ile mükemmel ilişkilere sahibiz diyen Faysal bin Ferhan Al Suud, Türk ürünlerine boyko..

Gemide Türk Filmi Hd İzle 1:41:54

Gemide Türk Filmi Hd İzle

Film, fahişelik yapan bir kadını kaçıran dört denizcinin hikâyesini anlatır. Boksör, gemiye erzak almak için İstanbul’da mola verdikleri sırada soyulduğunu anlar. Gemidekilerle birlikte paralarını geri almak için Laleli’..

  • PengoTV tarafından
  • 8.905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlı Meleğim 1970 Türkan Şoray & Ediz Hun Türk Filmi İzle 1:27:29

Tatlı Meleğim 1970 Türkan Şoray & Ediz Hun Türk Filmi İzle

Tatlı Meleğim, 1970 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Ediz Hun'un paylaştığı yeşilçam filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Film, bir kadının sevdiği adamdan intikam almasını konu edinir. Sekreterlik yapan Le..

  • PengoTV tarafından
  • 9.433 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:23:40

İnatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Baraj projesinde kamulaştırmaya gidilecektir. Sarı Kavak ve Uzun Kavak köyleri bu kamulaştırılacak alana girmektedir. Sözde bu durum gizliliğini korumalıyken komisyonda görevli olan biri bu bilgiyi bir holdinge satar o h..

  • PengoTV tarafından
  • 7.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle 1:50:01

Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle

Konusu : Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat'ın kız kardeşi Kader'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu ..

Gülcemal 2014 Türk Filmi İzle 1:25:35

Gülcemal 2014 Türk Filmi İzle

Konusu: Özgür Selvi'ni yönetmenliğini yaptığı, Peker Açıkalın ve Erhan Can Sezer'in senaryosunu yazdığı filmde, hayatında hiç görmediği babasının ölümünün ardından yollara düşen Gülcemal'in hayatı ele alınıyor. Gülcemal ..

Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle 1:20:28

Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Macera İstanbul'un bir kenar mahallesinde geçer. Pırtık ilk kez geldiği bu mahallede daha önce hiçbir yerde rastlamadığı komik ve neşeli insanlar görür. Bütün hayatını gezerek ve komiklikler yaparak geçiren Pır..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Türk Suşisi 11:13

Türk Suşisi

1 kutu ton balığı 1 dilim kavun 1 avuç kaju fıstığı 3-4 dal Taze kişniş Bal Susam Tatlı - acı sos Soya sosu Bu tarifin en can alıcı öğesi yufka. Makinede açılmış, büyük yufka olmamalı. Taze ve el ile açılmış, mümkünse ..

Okul Türk Filmi Hd İzle 1:39:49

Okul Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Okul dergisinin editörü Gökalp okulun ilk günlerinden itibaren okulun en güzel kızı Güldem’e aşıktır. Güldem için hikayeler yazan ve bu hikayeleri okulun çeşitli yerlerine bırakarak onun kalbini kazanmaya çalış..

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle 1:19:07

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öğretmenine âşık olan bir öğrencinin hikâyesini anlatır. Fabrikatör Keramet Bey’in oğlu Metin, özel bir kolejde okur. Babası kolejin kurucularından olduğu için istediği gibi davranmaktadır. Okulun müdürü ..

Seviştiğimiz Günler 1961 Türk Filmi İzle 1:32:19

Seviştiğimiz Günler 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beraber yaşayan üç arkadaşın aşkları konu edilir. Nilüfer, Lale ve Mine aynı pansiyonda kalan üç arkadaştır. Üçünün de hayali mutlu olacakları bir birliktelik yaşamaktır. Fakat bir türlü istedikleri kiş..

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle 1:32:28

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dolandırıcılık çetesinin eline düşen bir gencin mücadelesi anlatılır. Rıdvan, onu çaresizliğe sürükleyen aşkından kurtulmak için bir avukattan danışmanlık almaya karar verir. Tereddüt etmeden karşısına ..

Sözde Kızlar 1967 Türk Filmi İzle 1:38:01

Sözde Kızlar 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Mebrure ile Fahri arasındaki aşk hikâyesi konu edilir. Babası öldükten sonra Mebrure İstanbul’daki akrabası Nazmiye Hanım’ın evine gelir. Nazmiye Hanım, kimsesiz kalan Mebrure’ye ilk başta sahip çıkmak ..

Şehirdeki Yabancı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:31

Şehirdeki Yabancı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yaşadığı topluma yabancılaşan ve yalnızlaşan bir mühendisin öyküsü anlatılır. İngiltere’deki eğitimini tamamlayan Aydın, memleketi Zonguldak’a döner. Maden ocağında mühendislik yapmaya başlar. Yaptığı i..

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:40:40

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dağda yalnız büyümüş bir kızın şehir yaşamına uyum sağlama süreci anlatılır. Annesi onları terk ettiğinde Ayşegül daha küçük bir bebektir. Babası onu da alıp bir dağ kulübesine taşınır. Kızını burada, ş..

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle 1:18:14

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, geçmişinden kurtulmaya çalışan bir adamın aşkı uğruna mücadelesi anlatılır. Turgut, genç bir tıbbiye öğrencisiyken Leyla’yı tanımıştır. Ünlü bir ses sanatçısı olan güzel kadın uğruna okulunu bırakmıştır..

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle 55:42

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Gönül ile Orhan’ın aşkını konu alır. Gönül, Ferit’in pavyonunda şarkıcılık yapmaktadır. Pavyona gelen Orhan kumarda şanslıdır. Ferit, Gönül’e Orhan’a yakınlaşmasını, böylelikle kaybettikleri paralarını ge..

Barcelona'nın Yeni Transferi Türk Zeki Amca 01:13

Barcelona'nın Yeni Transferi Türk Zeki Amca

Ve beklenen röportaj yapılıyor. Zeki amcamız ilk kez konuşuyor. Arda'dan daha mantıklı bir transfer olduğu hiç şüphesiz.Trabzon Yenicuma'dan, Barcelona'ya transfer olan Deli Zeki ilk kez basın karşısına çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce