#Türk vatanı üstünde sönmez güneşsin sen

Türk Malı 3. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Türk Malı 3. Bölüm 2. Fragmanı

Türk Malı 3. yeni bölüm fragmanı Star TV’de yayınlandı. Ekranlara yeniden dönen Türk Malı dizisi 2. bölümü pazar akşamına damgasını vurdu. Türk Malı dizisi reytinglerde pazar akşamının birinciliğine yerleşti. Türk Malı s..

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu 00:42

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu Musul’un IŞİD’ten geri alınmasına yönelik askeri operasyonun başlamasının ardından, Türk Hava Yolları Erbil ve Bağdat’a yaptığı seferlerinin geçici olarak iptalinden s..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar 17:32

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar

Mustafa Keser, Göktürk’te ev yemekleri lokantası açtı. Yıllarca çalıştığı Beylerbeyi’ndeki müzikholünden çıkıp Göktürk’e taşındığını söyleyen Mustafa Keser, kendisinden sonra Türk Sanat Müziği okuyacak kimsenin kalmadığı..

  • BETA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıcaktan Bunalanlara  3 Soğuk Kahve Tarifi 08:57

Sıcaktan Bunalanlara 3 Soğuk Kahve Tarifi

Bahar’ın Sert Kahvesi 18 küp donmuş filtre kahve 300 ml taze yapılmış filtre kahve 200 ml su Kalmış filtre kahveyi buz kalıplarına döküp dondurun. 18 küp donmuş filtre kahveyi büyük bir sürahi içine alın. Üzerine yaklaşı..

Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

Asya  Beni Aldattın 03:44

Asya Beni Aldattın

Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek Olmadı yar su testisine dolmadı yaa Ben belki baş..

İzzet Yıldızhan - Ben Burdayım 04:34

İzzet Yıldızhan - Ben Burdayım

Sen ne yaparsan yap ne söylersen söyle Aşk yemin sevmez inansa bile İnadına inadına sor kabullenmez kalbim Aşk veda etmez hala sevene Kaç kere sövdün kim bilir kaçırdığım fırsatlara Öyle büyük bir imtihan ki bu ipin üst..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Türkiye Marşı  Bitti Demeden Bitmez Serdar Ortaç 03:40

Türkiye Marşı Bitti Demeden Bitmez Serdar Ortaç

Kırmızı beyaz sahalarda rengimiz Avrupa sahnesinde Türk’ün sesi var Taraftarın seninle eskisi gibi Sahada evlatların ayak sesi var Korkma azalmaz bu sevgin Gönlümüz herkesden zengin Elmanın yarısı gibiyiz Biz etle tırna..

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğul (1974) Cüneyt Arkın , Kahraman Kıral  Film İzle 1:14:12

Oğul (1974) Cüneyt Arkın , Kahraman Kıral Film İzle

Alişan, oğlu Aliş ile birlikte köylerinde sakin yaşamlarını sürdürmektedir. Küçük Aliş köy meydanındaki çeşmeden su içmek isterken bir grup Aliş’e mani olup bir köpeğe Aliş’i ısırttırır ve kaçarlar. Alişan çocuğunun kudu..

  • PengoTV tarafından
  • 4.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Dünyanın En Ağır Kartalı 00:55

Dünyanın En Ağır Kartalı

Steller Deniz Kartalı, ağırlığı 5 ila 9 kilo arasında değişen dünyanın en büyük kartal türlerinden biridir. Ana vatanı Japonya olan bir kartal türüdür. Kükremesi ile hem korkutan hem hayran bırakan bu kuş,adeta kalemle..

  • Cowboy tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrafil Yıldırım - Başkomutan 02:54

İsrafil Yıldırım - Başkomutan

Özledik vatanı gözledik Gözleri kapatıp bu aziz milleti biz dinledik Yaralarımız var içimizi sızlatan Analarımız var Yürekleri ağlayan Şerefsizler var vatanını satan Devlet başkanım geri gelsin idam.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 551 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Askerlere Anne Sürprizi 00:51

Askerlere Anne Sürprizi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nda vatani görevini yapan askerlere anneler günü nedeniyle bir sürpriz yapıldı. Huzur evindeki yaşlılara anneler günü kapsamında bir ziyaret gerçekleştirilmesi için tugay komutanlığından ç..

  • En Yeniler tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmetçiğe Anneler Günü Sürprizi 00:59

Mehmetçiğe Anneler Günü Sürprizi

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda vatani görevini yapan askere, Anneler Günü'nde sürpriz yapıldı. Komutanlığın organizasyonuyla memleketlerinden İzmir'e gelen annesini karşısında gören askerin şaşkınlığı ve sevinci büyük ol..

  • En Yeniler tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmetçikten Anneler Günü İçin Özel Beste 01:09

Mehmetçikten Anneler Günü İçin Özel Beste

Vatani görevlerini yerine getiren askerler, Anneler Günü için hazırladıkları besteyi sosyal medyada yayınladı...

  • JET TV tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce