#Türk vatanı üstünde sönmez güneşsin sen

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de 07:33

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de

Bollywood yıldızı Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için Türkiye'ye geldi. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bollywood yıldızı Aamir Khan, yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için geld..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor 01:29

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor

Türk Genelkurmay Başkanlığı arifesinde Astana'da Suriye'deki tırmandışılaştırma bölgelerinde yapılan anlaşmalar çerçevesinde Türk askeri idol gözlem görevlerinde kurulmaya başladığını bildirdi. Donanımlı başka bir konvoy..

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı 00:17

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı

Belçika'nın Anvers kentinde PKK yandaşları bugünkü gösterisinde Türklerin yoğun olarak yaşadığı mahallede teröristbaşı Öcalan'ın posterleriyle vatandaşlarımızı tahrik ederek saldırdılar. Yüz kişinin katıldığı taşlı sopal..

Sultan Sarması Tarifi 02:48

Sultan Sarması Tarifi

1 litre süt 1 su bardağı + çeyrek su bardağı şeker 1,5 Türk kahvesi fincanı nişasta 1 Türk kahvesi fincanı un 2 dolu yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr margarin Üzeri için; 1 paket krem şanti Krem şanti için 1 su b..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Fırat Somonu Norveç’e Rakip 05:16

Fırat Somonu Norveç’e Rakip

Fırat nehrinde yetiştirilen ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen somon balıkları piyasada Norveç balığı olarak satılıyor. Fırat Nehri'nde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi ile Gaziantep'in Karkamış ilçesi arasında kalan ..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Tarkan Hüp Orijinal 04:02

Tarkan Hüp Orijinal

Kalpten kalbe bir yol varsa Bu aşktır elbet Rüzgarın yetti bana Koptu bir kıyamet Aç kapını,ben geldim Giydiğim ateşten gömlek Kuş sütüyle beslerim seni Mis yerine koklarım seni Kalbimin sarayları senin Sen ağla..

Ne Jupiter Her Nefeste 04:03

Ne Jupiter Her Nefeste

Pembe hayallerin içinde yaşarken, Şimdi gerçeğin kıyısındayım. Sen kendini ararken, Ben çoktan kaybolmuş yalnız bir adamım. Yabancıyım bu hallerine, her nefeste Yabancıyım bu şehre, sensizliğe En sevdiğin renkler üstün..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taner Çalık - Kendisi Kaybetti 03:39

Taner Çalık - Kendisi Kaybetti

Kendisi Kaybetti şarkı sözleri ile Kimlere ömür verdik Hakkından fazlası Baş üstünde yer verdik Niyetimizdi hayırlısı İki kara günde pes mi edilir Tek hakkımız mı var Son güne kadar bekledik İçimiz sabır tarlası Önü..

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Yusuf Güney - Umudun Yolu 03:42

Yusuf Güney - Umudun Yolu

Yusuf Güney - Umudun Yolu dinle Şarkı Sözleri; Beni bir bırak gönlüm Kendime yetmez oldum Başımın üstünde yerine sığmaz oldum Tek sorun sende mi bende mi bilmedim Hayatım çakır olmuş Akşamdan kalmayım Aşk denilince Ses..

  • Candy tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 02:07

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıkö..

  • Ömer tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aqua Barbie Girl 03:21

Aqua Barbie Girl

- hi barbie! merhaba barbie - hi ken! merhaba ken - you wanna go for a ride? gezintiye çıkmak ister misin? - sure, ken! tabi ken - jump in! atla - ha ha ha ha! I'm a barbie girl in the barbie world barbie dü..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökay Özgür Bulgan - Arındım Günahlarımdan 04:06

Gökay Özgür Bulgan - Arındım Günahlarımdan

Gökay Özgür Bulgan - Arındım Günahlarımdan Sözler Binbir rüya içinde beni ben yapan tüm şeyleri soldurdun acımasız şekilde Söndürmedi hiçbir şey sana yanan bu ateşi izledim hayretler içinde Arındım günahlarımdan sığ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Numan Kurtulmuş_ Medyadaki Bazı Arkadaşlar Ayağını Denk Alsın 01:45

Numan Kurtulmuş_ Medyadaki Bazı Arkadaşlar Ayağını Denk Alsın

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: (Suriye'de çekildiği iddia edilen görüntüler) Kusura bakmasınlar, bazı arkadaşlar da medyadaki bazı arkadaşlar da lütfen ayaklarını denk alsınlar. Özellikle sosyal medya..

Erdoğan İçin Yapılan Kısa Film Rekora Gidiyor! 01:55

Erdoğan İçin Yapılan Kısa Film Rekora Gidiyor!

Recep Alanoğlu'nun yazıp yönettiği Kaderin üstünde bir kader vardır adlı kısa film büyük beğeni topladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı konu alan filmde Erdoğan, Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü olarak ver..

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu 03:29

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Paylaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemine ilişkin “Adalet ve Kalkınma Partisi başkanlık sistemiy..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

ATİLLA YILMAZ - 04:30

ATİLLA YILMAZ - "TANRI DAĞI" - " VURUN HA "

Altaylardan ateş kanlı börüler At üstünde doğup ölen çeriler Bir bilseniz deli gönül ne diler Tanrı dağın etrafını sarın sarın ha Rusçulara Çincilere vurun vurun ha Noyanlar nerede Tarkanlar hani Neyleyim Yurt için akm..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Abbas Yolcu 03:14

Barış Manço - Abbas Yolcu

Denizlerde okyanuslarda Dalgaların koynunda bir ömür tükettikten sonra Su için boğulmak varsa Çöllerde kızgın kumlarda karlı buzlu dağlarda Bir ömür tükettikten sonra Çukurda kaybolmak varsa Korkunun ecele faydas..