#Türk vatanı üstünde sönmez güneşsin sen

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Yangına müdahale eden helikopterler gece uçabiliyor mu? Gece teçhizatı var mı? 18:23

Yangına müdahale eden helikopterler gece uçabiliyor mu? Gece teçhizatı

CNN TÜRK Masası'nın 04.08.2021 tarihli bölümünde Türkiye'de ve dünyada çıkan korkunç orman yangınlarına dair merak edilenler konuşuldu. Marmaris yangınındaki son durum ne? Antalya Manavgat'taki son durum ne? Milas'taki y..

5 Turkish Brands Which is Famous in the World 03:51

5 Turkish Brands Which is Famous in the World

5 Turkish Brands Which is Famous in the World Dünyanın Ünlü 5 Türk Markaları..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Ceddin Deden - Mehter Marşları 02:21

Ceddin Deden - Mehter Marşları

Ceddin deden, neslin baban En kahraman Türk milleti Orduların, pek çok zaman Vermiştiler dünyaya şan. Türk milleti, Türk milleti Aşk ile sev milliyeti Kahret vatan düşmanını Çeksin o mel'un zilleti...

  • PengoTV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hk 33 ile seri atış ;) 00:43

Hk 33 ile seri atış ;)

HK33, G3 piyade tüfeğinin 90'lı yıllara güncelleştirilmiş, NATO standardına getirilmiş versiyonudur. Türk Silahlı Kuvvetleri bu silâhı fizikî ömürlerini tamamlamakta olan G3 ile değiştirmek istemekteydi. Fakat, HK416 var..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.546 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaynanatör Nejat Uygur 1:37:16

Kaynanatör Nejat Uygur

Türk Tiyatrosunun gelmiş geçmiş en büyük ustalarından Nejat Uygur, 10 Ağustos 1927 tarihinde Kilis'te doğdu. İlkokulu Siirt, Ezine ve İntepe'de okudu. 1938 yılında ilkokul öğrencisiyken tiyatroya başladı. Sarıyer, Çanakk..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor 01:33

Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor

Türkiye'de hapsedilen Alman gazeteci Deniz Yücel ve Almanya'da iptal edilen Türk bakanların toplantılarının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı Nazi benzetmesi ile birlikte doruğa çıkan Alman-Türk ilişkilerindeki ..

Oğlum Sus İçeri Atarlar! 00:16

Oğlum Sus İçeri Atarlar!

Türk yönelik yasak ve sınır dışı uygulamaları sonrası Hollanda Rotterdam'daki Türk konsolosluğu önünde protesto gösterisi düzenleyen Türklere Hollanda polisi köpeklerle dün gece müdahale etti. Videoda iki Türk'ün sözleri..

  • PITIRCIK tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alman Oyuncu Wilma Elles'ten Merkel'e Almanca Mesaj! 08:56

Alman Oyuncu Wilma Elles'ten Merkel'e Almanca Mesaj!

Son günlerde özellikle Almanya ve Hollanda'da Türk vatandaşlara ve Türk Demokratlara yapılan tutumlarla ilgili kamuoyu çok tedirgin.Söylemezsem Olmaz programına katılan Alman oyuncu Wilma Elles'ten Merkel'e ise dostane m..

  • ANKA tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ömer Seyfettin 05:25

Ömer Seyfettin

Ömer Seyfettin, Türk yazar, asker, öğretmen. Türk edebiyatının önde gelen hikâye yazarlarındandır. Türkiye kısa hikâyeciliğinin kurucu ismidir. Ayrıca edebiyatta Türkçülük akımının kurucularındandır. Türkçede sadeleşme..

Diriliş Ertuğrul 80 . Bölüm 2 . Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 80 . Bölüm 2 . Fragmanı

Türk'e Pusu Kurulmaz Türk'den İntikam Alınmaz Türk'e ceza Kelismez...

Tank Teknolojisinin Geldiği Son Nokta Dünyanın En Modern 11 Tankı 05:06

Tank Teknolojisinin Geldiği Son Nokta Dünyanın En Modern 11 Tankı

Sizlere Dünyanın En iyi 11 Tankını Hazırladım Bazıları Seri Üretime Geçmesede Prototipleriyle Hayran Bırakıyor İyi Seyirler..

15 Yaşına Kadar Türkiye'de Yaşayan Kadının Gözünden 05:00

15 Yaşına Kadar Türkiye'de Yaşayan Kadının Gözünden

'Türk Olmayı Sevmenin 5 Nedeni' 15 yaşına kadar Türkiye'de yaşayan Sedef, İstanbul'da doğmuş. Annesi ve babası Türk olan Sedef, Türk olmayı sevmenin 5 nedeninden bahsediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adriana Lima Metin Hara Aşkında Yeni Gelişme Var 01:15

Adriana Lima Metin Hara Aşkında Yeni Gelişme Var

Adriana Lima Metin Hara Aşkın da Yeni Gelişme Var | Türk Basınına Açıklama YapTı.Yaz boyunca Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Adriana Lima, eski boksör sevgilisi Miltiadis Kastanis ile birlikt..

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Abd'de Sloganlarla Karşılandı 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Abd'de Sloganlarla Karşılandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 72. Genel Kurul görüşmelerine katılmak üzere New York'a ulaştı. Konvoyuyla birlikte kalacağı otele geçen Erdoğan'ı ellerinde Türk bayrakları ile slogan atan Türk vatandaşlar karşıladı...

ADB Vize Krizinin Şifreleri 02:04

ADB Vize Krizinin Şifreleri

ABD'nin şok bir kararla Türkiye'den vize başvurularını dondurması Ankara için beklenmedik bir gelişme oldu. Karar tam da ABD’de 3 günlük tatil olan Kolomb Günü’ne denk geldi. Hürriyet’e konuşan Türk kaynaklar, “Rahatsızl..

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı 01:38

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı

MKE tarafından üretilen ilk yerli makinalı tüfeğin (MFY71) atış görüntüleri yayınlandı. Yerli makinalı tüfeğinin 2018'den itibaren envantere alınması planlanıyor. Tüfeğin atış sırasında neredeyse hiç geri tepmeden kolay ..

Canlı Yayın Küfürleri Türkiye 10:08

Canlı Yayın Küfürleri Türkiye

Türk canlı yayın kavgaları, en popüler türk canlı yayın kavgaları, türk canlı yayın kovulma anları...

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Terör Kampı Önünde 15 Temmuz Protestosu 01:42

FETÖ Terör Kampı Önünde 15 Temmuz Protestosu

FETÖ terör kampı önünde 15 Temmuz protestosu FETÖ Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi ve Türk Amerikan Birliği Komitesi tarafından organize edilen gösteride, vatandaşlar Türk bayrakları açtı, FETÖ karşıtı sloganlar attı...

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar 02:26

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar Los Angeles'ta sayıca Türklerden oldukça fazla olan Ermeniler her türlü taşkınlığı yaptı. Polis iki grubun arasında güçlükle durabildi. Türk bayraklarını yaktılar, ayaklar a..

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Antalya’da Korkunç Cinayet 05:51

Antalya’da Korkunç Cinayet

Antalya’da Korkunç Cinayet Antalya'nın Kaş ilçesinde 9 gündür aranan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in, bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir'in cesedi, evin yakınında battan..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..