#Türk vatanı üstünde sönmez güneşsin sen

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili, En Sevgili, Ey Sevgili Uzatma Dünya Sürgünümü Benim Ülkendeki Kuşlardan Ne Haber Vardır Mezarlardan Bile Yükselen Bir Bahar Vardır Aşk Celladından Ne Çıkar Madem Ki Yar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı 03:57

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Sevduğum Gözlerinde İki Damla Yaş Olsam Akşam Dereler Gibi Dudaklarına Dolsam Ver Bana Dertlerini Atayim Denizlere Koy Başını Omzuma Dal..

  • BLACKSEA tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. 01:51

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulu

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. Eskişehir’de, daha önceden Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenerek kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına d..

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk 04:32

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk

Sözler: Muhtemel aşk için Aştım bendimi Yolculuk nereye Dinlemeden kendimi Ah ah muhtemelen aşk Bir anda çocuk oldum Saklandı kederlerim Yumdum gözlerimi Sana açtım kendimi Ah ah muhtemelen aşk Ah muhtemel aşk için..

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi 01:30

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi

Bu hafta Postcards’ı Özbekistan’ın doğusundan bildiriyoruz. Aydar Gölü ülkeyi ziyaret edenleri bambaşka bir atmosfere sürüklüyor. Özbek çöllerindeki macera dolu deve ulaşımı ise her geçen gün daha çok turist çeken bir et..

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda 01:39

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda

Belkide ilk defa göreceğiniz kahverengi panda. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayvanın yavrusu yetişkininden bu kadar küçük ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Evde Eşyalar Kendi Kendine Hareket Ediyor 02:10

Bu Evde Eşyalar Kendi Kendine Hareket Ediyor

Ürpertici görüntülerde küçük bir kız çocuğu oyuncaklarıyla oynarken odanın diğer köşesinde duran oyuncak bebeği kendi kendine hareket ediyor. Sonrasında yaşananlarsa çok daha ürpertici... Odasında bebekleriyle oynayan kü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pack-Man'in Yaratıcısı Masaya Nakamura Yaşamını Yitirdi 00:51

Pack-Man'in Yaratıcısı Masaya Nakamura Yaşamını Yitirdi

Bir döneme damgasını vuran ve Guiness Rekorlar Kitabı’na dünyanın en başarılı arcade oyunu olarak adını yazdıran Pac-Man’i üreten Namco’nun kurucusu Masaya Nakamura 91 yaşında yaşamını yitirdi. Japon oyuncak ve yazılım g..

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi 01:00

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi

Panda, kordalılar şubesinden, memeliler sınıfından ve otçullar takımından bir hayvandır. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayv..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe Rövanşı Aldı 03:26

Fenerbahçe Rövanşı Aldı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 67-64 yendi. Bu sonuçla Fenerbahçe 23. maçında 15. galibiyetini elde etti. Yunan temsilcisinin ise 3 maçlık galibiyet ..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Ennio Morricone - For A Few Dollars More 02:49

Ennio Morricone - For A Few Dollars More

Tra la la la la la Tra la la la la la Tra la la la la la Tra la la la la la Bir banana iki banana üç banana dört Tüm muzlar bölünmüş oluyorlar, bu nedenle çok daha fazlasını yapın Tepenin ve karayolunun üstünde mu..

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Püf 02:02

Feride Hilal Akın - Püf

Kalmadı tahammülüm gücüm göz göre göre tükeniyorum... Mecnun misali pervanenim ama gün be gün soluyorum... Hastayım sana ben tescilli vurgununum... Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum... akarat: püfle üfle yanıyorum...

RTE Yorumuyla Sürgün Şiiri 03:00

RTE Yorumuyla Sürgün Şiiri

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yâr vardır Yoktan da vardan da öte bir Var vard..

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır 02:10

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır Yoktan da vardan da ötede bir ..

Mor ve Ötesi - Oyunbozan 04:39

Mor ve Ötesi - Oyunbozan

Mor ve Ötesi - Oyunbozan Dinle/izle Kanun mu bu yalnızlık İçindeki yabancı El üstünde dururken kuyuya düşen Alnımda yazanlar mı? Aklımda kalanlar mı? Oyunbozan mı haklı Biri söylese Bak dinledim seni dokunmadım ..

Adı Efsane 16.Bölüm - Yolun Sonu! 02:10

Adı Efsane 16.Bölüm - Yolun Sonu!

Hakan, Melis'i üstünde Yolun Sonu yazan duvarın önünde ayrılıklarına ikna etmeye çalışır! Hakan, Tarık'ın kızı Melis ile olan ilişkileri için söylediklerine hak verip istemeye istemeye ayrılığı kabullenir; fakat, Melis..

  • ANKA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gece Gölgenin Rahatına Bak - Game Of Thrones Parodi 02:47

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Game Of Thrones Parodi

Şarkı Sözleri: Gece nöbetinin rahatına bak bi' de dön Snow'un bahtına yan yar Seni Khaleesi anlayacakta, dön Westeros’un halina yan Aldı Arya kılıcı da,gidiyor bıraktı bize tazısını Martelin kafayı dağ patlattı gel tat..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı 03:13

Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı

Bağcılar'da motorize polis ekiplerinin Dur ihtarına rağmen kaçan uyuşturucu satıcısı polisle girdiği çatışma sonucu yaralanarak,polis tarafından yakalandı.Olay, Bağcılar Kirazlı Caddesi üzerinde polis kontrol noktasınd..

Sevdanın Bahçesi- Sevdanın Hayatının Değiştiği An! 05:10

Sevdanın Bahçesi- Sevdanın Hayatının Değiştiği An!

Sevda, Levent'in onu terk etmesiyle birlikte 18 yıl boyunca yaşadıklarını acısıyla tatlısıyla anlatıyor. Sevda, hayatının dönüm noktalarından biri olan hamilelik haberiyle sevinirken, Levent'ten gelen hamle her şeyin akı..

  • ANKA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce