#Türk vatanı üstünde sönmez güneşsin sen

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede) 03:33

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede)

Efendum Karadenizin içerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kız varmış Gel zaman git zaman kızın aklına girmişler Beş dağ ötede zengin bir ocağın bir oğlu var demişler Kızı kandırıp apar topar gelin etmişler Gerdek ..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi 02:15

Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi

Hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi? Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim Artık sokaklar benim görüyorsun değil mi? Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yal..

Herkes Dengi Dengine 01:36

Herkes Dengi Dengine

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Türkiye’nin Bu İşte Ne Kadar Kararlı Olduğu Ortaya Çıktı 03:18

Türkiye’nin Bu İşte Ne Kadar Kararlı Olduğu Ortaya Çıktı

ABD bölgede maça 11 kişi ile çıkmak istemiyor. 22 kişi artı hakemlerle beraber çıkmak istiyor. Amerika kim kaybederse kaybetsin kazanan kendisi olmak istiyor. Burada hem PKK'yı ve YPG'yi kendi hedefleri doğrultusunda kul..

  • En Yeniler tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kumarbazlar Efendisi  Film İzle 2:00:42

Kumarbazlar Efendisi Film İzle

Film Hakkında: Efsane bir kumarbazı konu alan Kumarbazlar efendisi filmi, bu kumarbazın farklı kılan özellikleri ise kendine özgü yeteneklerinin olmasıdır. Günün birinde arkadaşının borcunu ödemesinde yardımcı olur. Faka..

  • PengoTV tarafından
  • 11.675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Av Mevsimi İzle 2:18:29

Av Mevsimi İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hababam Sınıfı Tatilde  Okul Her Yerdir 04:20

Hababam Sınıfı Tatilde Okul Her Yerdir

Hababam Sınıfı Tatilde - 1977 Hababam Sınıfı Tatilde, 1977 yapımı Türk güldürü filmi. Hababam Sınıfı serisinin 4. filmidir. Kemal Sunal'ın da Hababam Sınıfı serisinde oynadığı son filmdir. Sınıf her zaman olduğu gibi ken..

Salak Milyoner  Altının Peşinde 16:26

Salak Milyoner Altının Peşinde

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Salak Milyoner  Basmada Fistan 14:17

Salak Milyoner Basmada Fistan

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Salak Milyoner  Köyden Gelen Sürpriz Misafirler 10:26

Salak Milyoner Köyden Gelen Sürpriz Misafirler

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Astroloji Nedir 06:13

Astroloji Nedir

Türk Dil Kurumu yıldız falcılığı olarak tanımlamış astrolojiyi. Astroloji ise kendisini, bir kişinin doğum anında belirli gök cisimlerinin konumları ve hareketleri, bireyin kişiliğini ve diğer özelliklerini belirler ve b..

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı 00:24

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı

Sinema kariyerinde Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim gibi seriye dönüşen filmler yer alan yönetmen Arkın Aktaç ve son yılların senaryoları en fazla sinemaya uyarlanan senaristi Murat Toktamışoğlu’nu yeniden bir araya getir..

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio) 02:33

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video) 03:20

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Brüksel'de 02:01

15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Brüksel'de

15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Brüksel'de Avrupalı Türk Demokratlar Birliğince (UETD), Belçika'nın başkenti Brüksel'de 15 temmuz darbe girişimi fotoğraflarından oluşan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine il..

Matematik Bilmeden Full Çekmek 27:28

Matematik Bilmeden Full Çekmek

Evet türk eğitim sisteminin geldiği noktayı zaten biliyorduk fakat, bunun kanıtı olarak sitemizde bulunduralım bu videoyu. Bu adamın bu kadar ezber ve basit teknikleri varsa, bundan ders almadan, o sözde bilgi ve zeka öl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tayyip Erdoğan - 2023 Savaş Planı 16:25

Tayyip Erdoğan - 2023 Savaş Planı

Tayyip Erdoğan - 2023 Savaş Planı EĞER BİZ BU SAVAŞ PLANLARINI KURMAZSAK, BAŞKALARI TÜRKİYE ÜZERİNE YOĞUN BİR ŞEKİLDE YÜRÜYECEK. TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR. BİR OLALIM DİRİ OLALIM. VATANIMIZI KİMSELERE YEDİRME..

TRT REKLAM 1980ler 10:02

TRT REKLAM 1980ler

Tütünbank,Tamek,Filiz Makarna,Banker KAstelli,Türk Ticaret Bankası,vim,hürriyet,Tercüman,KAraca,moda,Ema..

Bu Gece Korku İmparatorluğu Yıkılmıştır 03:47

Bu Gece Korku İmparatorluğu Yıkılmıştır

Bu Gece Korku İmparatorluğu Yıkılmıştır A Haber Yayın Danışmanı Orhan Sali HDP'li isimlerin gözaltına alınmasını yorumladı. Sali, 'Bu gece Türk tarihi için çok önemli bir gecedir. PKK'nın Türk siyaseti üzerinden kurduğu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Fırat Kalkanı Harekatı 02:12

Fırat Kalkanı Harekatı

Fırat Kalkanı Harekatı Fırat Kalkanı Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri desteğiyle ilerleyen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Halep'in kuzeydoğusunda terör örgütü DEAŞ'ın elindeki Bab'ın ilçe merkezine doğru ilerliyor...

  • Haberler tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reci(Rg) Çek Arabam Şekil ( El Arabası + Pancar Motoru ) 01:55

Reci(Rg) Çek Arabam Şekil ( El Arabası + Pancar Motoru )

Türk İnsanın Yaratıcı Zekası Haydi seyredelim :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya 01:01

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya Doların artışının sürmesi üzerine sosyal medyada başlatılan kampanyayla, başta dolar olmak üzere eldeki dövizin bozdurulması ve Türk Lirası’na yatırım..

THY'de Modaya Uydu - Mannequin Challenge 00:41

THY'de Modaya Uydu - Mannequin Challenge

Sosyal Medyada son dönemde gündemde olan Mannequin Challenge'a THY de katıldı. 3. Havalimanı yüklenici firması İGA, Mannequin Challange videosuna, THY'den yanıt gecikmedi. İGA'nın daveti üzerine Türk Hava Yolları resmi t..

  • Cowboy tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İki Sırpın Türkler Üzerine Sohbeti 00:25

İki Sırpın Türkler Üzerine Sohbeti

Sırp filminden bir sahne. 2. Dünya Savaşı'nın başında iki Sırp oturmuş konuşuyorlar...

  • PengoTV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AB Bakanı Çelik: Halep’te Dünyanın Gözü Önünde Bir Soykırım Gerçekleştiriliyor 02:06

AB Bakanı Çelik: Halep’te Dünyanın Gözü Önünde Bir Soykırım Gerçekleşt

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Almanya’nın başkenti Berlin’deki temasları kapsamında Türk ve Alman medya temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıda bir konuştu...

Sancak Marşı - Mehter Marşları 02:47

Sancak Marşı - Mehter Marşları

Ertuğrul'un ocağında uyandın Şehitlerin kanlarıyla boyandın Nice düşman kâl'asına uzandın Sana selam ey şanlı Türk sancağı Çırpınarak dalgalanır kanadın Gökyüzüne çıkmak mıdır muradı Gölgende can vermek ister evlâ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Hava Kuvvetleri (TSK) tarafından Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında bölgede tespit edilen iki silah mevzii imha edildi, mevzilerdeki 3 terörist etkisiz hale getirildi. TSK’dan yapılan açıklamaya göre, 12 ..