#Türk vatanı üstünde sönmez güneşsin sen

Salako 1974 Kemal Sunal Film İzle 1:26:45

Salako 1974 Kemal Sunal Film İzle

Salako, 1974 yapımı yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın, senaryosunu Sadık Şendil ve Ertem Eğilmez'in yaptığı Türk komedi filmidir. Filmlerde figüran olarak rol alan Kemal Sunal çok beğenilmiş ve ilk kez bir filmde başrol oyna..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 11.428 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi 02:01

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi Türkiye'nin farklı noktalarında bulunan hava üslerinden Diyarbakır’a hem asker hem de savaş uçağı takviyesi yapıldığı öğrenildi. Musul operasyonu sırasında ve sonrasında terör örgütü ..

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor 01:50

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor Fırat Kalkanı Harekatının 67’inci gününde sınırın Suriye tarafında hareketlilik devam ediyor. Azez-RAİ arasındaki bölgede muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Gru..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı 01:41

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı operasyonunun 73. gününde harita yayınladı. Haritaya göre Kilis Öncü'den 27 kilometre, Elbeyli'den 19 kilometre, Çobanbey'den ..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

TSK Armoni Mızıkası Öğretmen Marşı 01:29

TSK Armoni Mızıkası Öğretmen Marşı

ÖĞRETMEN MARŞI Alnımızda bilgilerden bir çelenk Nura doğru can atan Türk genciyiz Yeryüzünde yoktur olmaz Türk’e denk Korku bilmez soyumuz Şanlı yurdum her bucağın şenle dolsun Yurdum seni yüceltmeye andlar o..

  • PengoTV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Camiye Atılan Rokete Böyle Karşılık Verildi 01:32

Camiye Atılan Rokete Böyle Karşılık Verildi

Kilis'te atılan roket sonrasında TSK saldırıya misli ile karşılık verdi. Camiye isabet eden ve 8 kişinin yaralandığı olay sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Öncü Pınar Sınır kapısında bulunan birliğinden çok namlulu s..

Belçika'da Yaşayan Türklerden Zeytin Dalı Operasyonuna Destek 01:30

Belçika'da Yaşayan Türklerden Zeytin Dalı Operasyonuna Destek

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Zeytin Dalı operasyonuna destek için toplanan yaklaşık 200 Türk vatandaşı, İstiklal marşı okudu ve meydanda dev Türk bayrağı açtı...

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı 03:12

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI* Sürer, eker, biçeriz güvenip ötesine. Milletin her kazancı, milletin kesesine. Toplandık baş çiftçinin Atatürk'ün sesine Toprakla savaş için ziraat cephesine. Biz ulusal varlığın temeliyiz, kök..

  • PengoTV tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor 01:17

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor Fırat Kalkanı Hareketi’nin 76'ncı gününde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ateş desteğiyle Özgür Suriye Ordusu'nun Suriye içlerinde ilerleyişi sürüyor. Özgür Suriye Ordusu'nun S..

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı 01:19

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için Birleşmiş Milletler (BM) gözetiminde sürdürülen müzakereler İsviçre'nin Mont Pelerin kasabasında başladı. Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için B..

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Roketlere Misli İle Karşılık Verildi 01:04

Roketlere Misli İle Karşılık Verildi

Kilis'te atılan 2 roketli saldırıya Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından misli ile karşılık verilerek, terör örgütü PKK/PYD mevzileri vuruldu. Akşam saatlerinde Afrin'deki terör örgütü PKK/PYD bölgesinden atılan iki roket ..

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek 01:18

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Kilis sınır hattına gelen vatandaşlar, Darmık Dağı'na Türk bayrağının çekilmesi dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu...

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor 08:26

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor.Sur, Cizre,Şırnak,Diyarbakır,Silopi Gündemimizde.Yıkılan Evler Harabeye Dönen Camiler Atılan Bombalar Sıkılan Kurşunlar Türk gençlerinin Arasına karışan Ya..

İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

Volkan Konak - İzmir Marşı 02:42

Volkan Konak - İzmir Marşı

Volkan Konak - İzmir Marşı Şarkı Sözleri izmir’in dağlarında çiçekler açar. altın güneş ordu sırmalar saçar. bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar. yaşa mustafa kemal paşa,yaşa; adın yazılacak mücevher taşa. izmir dağla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.964 görüntüleme
  • 8 yıl önce