#Türk İnsanın yaratıcı zekası haydi seyredelim : d

Unutulmaz Türk Canlı Yayın Kavgaları 15:39

Unutulmaz Türk Canlı Yayın Kavgaları

Türk canlı yayın kavgaları, en popüler türk canlı yayın kavgaları, türk canlı yayın kovulma anları..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Kadınını Üç Kelimeyle Anlatır Mısınız 03:07

Türk Kadınını Üç Kelimeyle Anlatır Mısınız

Türk kadını üç kelimeye sığmaz,türk kadını kelimelerle anlatmak zor olur bence,görüntüde yapılan röportajda türk kadınına üç kelime anlatır mısnız diye soruldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Savaş Uçaklarından Mehmetçik'e Havada Hilalli Destek 00:17

Türk Savaş Uçaklarından Mehmetçik'e Havada Hilalli Destek

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Afrin'e doğru ilerleyişi sürerken, Türk savaş uçakları da Mehmetçik'e moral desteği vermek için Cinderes semalarında ''Hilal'' çizdi. O anları görüntüleyen b..

Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'nda Mezuniyet Heyecanı 01:51

Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'nda Mezuniyet Heyecanı

Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'nda mezuniyet heyecanı Türk Silahlı Kuvvetlerinin yurt dışındaki en büyük askeri eğitim merkezi Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'ndaki (STGK) eğitimlerini başarıyla tamamlayan 4..

15 Türk Denizci Korsanların Elinde 02:18

15 Türk Denizci Korsanların Elinde

Türk konteyner gemisi, Gine Körfezi'nde korsanların saldırısına uğradı. Saldırıda Azerbaycanlı mühendis öldürüldü. 15 Türk gemici kaçırıldı... Türk gemisi, Gabon'un Gentil Limanı’na demirledi. Türk denizcilerin kurtarılm..

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi 02:42

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 s..

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık 01:49

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi Başkanı Dankvert, Türkiye'den sadece büyük tarım üreticilerinden ithalatı serbestleştirmeyi planladıklarını söyledi. Rusya Tarım Ürünl..

Türk Yıldızları’ndan Çanakkale Klibi 01:01

Türk Yıldızları’ndan Çanakkale Klibi

2017 yılının ilk gösterisine Çanakkale’de imza atmaya hazırlanan Türk Yıldızları, gösteri öncesi yayınladıkları klip ile Çanakkale’yi bir kez daha yad ettiler. Türk Yıldızları tarafından hazırlanan videoda Çanakkale Sav..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Askeri Sınırı Geçti! 07:54

Türk Askeri Sınırı Geçti!

TSK'dan yapılan açıklamada 8 Ekim'den itibaren keşif faaliyetlerine başladığı bildirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları, İdlib Bölgesinde icra edeceği harekât kapsamında, gözlem noktal..

  • ANKA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Yılmaz Reklam 2011 Türk Telekom Fiber 03:10

Cem Yılmaz Reklam 2011 Türk Telekom Fiber

İşte Cem Yılmaz'ın yeni reklamı - Cem Yılmaz yeni reklamıyla yine çok güldürecek Cem Yılmaz reklam film serisine bir yenisini daha ekledi... TTNET Avrupa'da satın aldığı fiber optik altyapısı konusundaki reklam filmi iç..

  • PengoTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maslak'ta Gökdelenler Dev Türk Bayrakları ile Donatıldı 02:50

Maslak'ta Gökdelenler Dev Türk Bayrakları ile Donatıldı

Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü dolayısıyla megakentte birçok gökdelene dev Türk bayrakları asıldı. Görenleri hayran bırakan manzara havadan görüntülendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü nedeniy..

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım 02:32

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım

Kağıthane’de cadde üzerinde bir grup çocuğun yanına giden polis ekipleri, arkadaşlarının su satarak ayakkabı almak istediği 11 yaşındaki çocuğu ekip otosuna alarak götürdüğü pazarda giyindirdi. Yapılan yardıma sevinen ço..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 1 (Ağır) 45:50

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 1 (Ağır)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Aile Şerefi - Film Müziği (Melih Kibar) [01:40] • Beyoğlu Güzeli - Nasıl Geçti Habersiz (Belkıs Özener) [05:09] • Bizim Aile - Film Müziği (Melih Kibar) [06:41] • Boş Kalan Çerçeve - Film Müziği..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

Sunay Akın'dan Türk Bayrağı'nın Öyküsü 01:34

Sunay Akın'dan Türk Bayrağı'nın Öyküsü

Bir ışık vardır; insanın insan olma tarihinde elden ele taşınan. Ve önemli olan, ışığı taşıyan el değil, ışığın kendisidir. Yaşadığımız bu güzel topraklarda o ışığın adı Cumhuriyettir. Cumhuriyetin ışığı hiç sönmeden, el..

  • Cowboy tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Adası Olan 10 Türk 02:36

Adası Olan 10 Türk

Zengin olmak pek çok insanın hayali.. Çalışmak zorunda olmadan gezmek, eğlenmek, daha güzel arabalara binip daha güzel evlerde oturmak elbette bir çok kişinin aklından geçmiştir. Ancak öyle insanlar var ki, sahip oldukla..

  • ANKA tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazino Bülbülü 1985 Türk Filmi İzle 1:08:47

Gazino Bülbülü 1985 Türk Filmi İzle

Konusu: Artan hayat pahalılığında kiracı olan fakat evden çıkarıldıkları için yeni bir ev bulmak zorunda olan bir grup insanın içine düştükleri komik durumları anlatan film bir yandanda hayatın gerçeklerini gözler önüne ..

Kan Deli Kadir 1977 Türk Filmi İzle 1:17:43

Kan Deli Kadir 1977 Türk Filmi İzle

Konusu: Acımasız şartlar altında geçen çocukluğunun ardından ünlü bir tetikçi olan Kadir bir mafya hesaplaşmasının ortasında kalır. Yoksulluk çaresizlik neticesinde küçük yaşlarda suça bulaşmak zorunda kalan bir insanın ..

Tel Örgü 1995 Türk Filmi İzle 1:37:11

Tel Örgü 1995 Türk Filmi İzle

Konusu : Bulgar zulmünden kaçan,türkiyeye dönemek isyeyen bir grup insanın öyküsü. Yıl : 1995 Tür : Dram Senaryo : Sadık Şendil Yönetmen : Sırrı Gültekin Oyuncular : Hulusi Kentmen, Ayhan Işık, Reha Yurdakul, Mualla ..

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle 1:34:57

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle

Konusu: Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam! Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın! Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde ke..

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi 1:52:18

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi

Filmin Konusu: Umut Adası, Türkiye’den İngiltere’ye kaçak yollarla giden bir grup insanın ve eğitim amacıyla fırsatlar ülkesine giden genç bir kızın yaşadığı dramı anlatıyor. Farklı sınıf ve kültürden gelen, çoğunluğu ge..

  • Tv Series tarafından
  • 34.355 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Eski Sevgili Türk Film İzle 1:23:23

Eski Sevgili Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Evim Sensin Türk Film İzle 1:40:18

Evim Sensin Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İçimdeki Ses Türk Film İzle 1:33:17

İçimdeki Ses Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Türk Güreşçi, Ermeni Güreşçiye Öyle Birşey Yaptı ki ! İzle , Tekrar İzleyeceksin 00:25

Türk Güreşçi, Ermeni Güreşçiye Öyle Birşey Yaptı ki ! İzle , Tekrar İz

Türk Güreşçi, Ermeni Güreşçiye Öyle Birşey Yaptı ki ! İzle , Tekrar İzleyeceksin..

Türk'ün gücü 00:40

Türk'ün gücü

Türk'ün gücü..

Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl Yapılır 01:47

Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl Yapılır

Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl Yapılır..