#Türk İnsanın yaratıcı zekası haydi seyredelim : d

İşte Türkiye'nin milli füzeleri! CNN Türk tek tek füzeleri anlattı 05:55

İşte Türkiye'nin milli füzeleri! CNN Türk tek tek füzeleri anlattı

TÜBİTAK SAGE’nin genç mühendis ve teknisyen ekibi tarafından geliştirilen, Türkiye’nin ilk görüş içi havadan havaya füzesi Bozdoğan, uçaktan ilk atışını başarıyla gerçekleştirdi. F-16’dan atılan Bozdoğan, hedefi “Doğruda..

Türk tır şoförleri 1 aydır Rusya-Gürcistan sınırında mahsur 02:26

Türk tır şoförleri 1 aydır Rusya-Gürcistan sınırında mahsur

Rusya’da 1 ay önce yaşanan çığ felaketi nedeniyle Rusya-Gürcistan sınırındaki Vladikavkaz Sınır Kapısında mahsur kalan Türk tır şoförlerinin bekleyişi devam ediyor...

Türk Uydusu Ermeni Lobisini Korkuttu 01:13

Türk Uydusu Ermeni Lobisini Korkuttu

Türkiye, Elon Musk’ın şirketi ile birlikte Haziran ayında Türk 5B uydusunu uzaya fırlatmayı planlıyor. ABD’deki Ermeni ve Yunan lobileri ise bu fırlatışın durdurulması için Amerikan Havacılık İdaresi’ne mektup yazdı...

Rus Savaş Gemisi Türk Bayrağı Dalgalandırdı 00:57

Rus Savaş Gemisi Türk Bayrağı Dalgalandırdı

Rus savaş gemisi Türk bayrağı dalgalandırarak İstanbul Boğazı’ndan geçti. Savaş gemisi geçiş esnasında, gemi düdüğüyle selamlama yaptı...

Arap turist Türk Lirası ile burnunu sildi! 01:05

Arap turist Türk Lirası ile burnunu sildi!

Arap oldukları belirlenen turistler, yemek yedikten sonra hesabı ödemek için paralarını çıkardı. Şahıslardan biri Türk Lirası ile burnunu sildi...

SON DAKİKA! Türk ve Rus Gemileri Çarpıştı! 03:25

SON DAKİKA! Türk ve Rus Gemileri Çarpıştı!

BOĞAZDA 2 GEMİ ÇARPIŞTI...

TÜRK KADINLARI ÜLKE İÇİN MÜCADELE ETTİ- 02:48

TÜRK KADINLARI ÜLKE İÇİN MÜCADELE ETTİ-

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Türk kadınlarının sorunlarından bahseden Akşener, İstanbul Sözleşmesi derhal imzalanmalıdır dedi...

Özbekistan’da Sokaklar Türk Bayrakları Ve Erdoğan’ın Posterleriyle Süslendi 01:11

Özbekistan’da Sokaklar Türk Bayrakları Ve Erdoğan’ın Posterleriyle Süs

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi ziyaret için gittiği Özbekistan'da sokaklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterleri ve Türk bayraklarıyla süslendi...

Adil Gevrek Türk Futbolunda Bu Sezon Her Şeyin İncelenmesi Lazım 04:32

Adil Gevrek Türk Futbolunda Bu Sezon Her Şeyin İncelenmesi Lazım

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, ligde yaşanan sıkıntılardan dolayı Türk futbolunda bu sezon her şeyin incelenmesi gerektiğini söyledi...

İçişleri Bakanı Soylu- 'Kahraman Türk Polis Teşkilatı da biz de bu teröriste vereceğiniz cevabı bekliyoruz' 00:07

İçişleri Bakanı Soylu- 'Kahraman Türk Polis Teşkilatı da biz de bu ter

CHP Milletvekili Alican Önlü'nün polise saldırdığı görüntülerle ilgili paylaşım yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Kahraman Türk Polis Teşkilatı da biz de bu teröriste vereceğiniz cevabı bekliyoruz. Trollükle bu işle..

Dünyanın en büyük Türk Bayrağı 15 Temmuz’da yeniden açıldı 03:50

Dünyanın en büyük Türk Bayrağı 15 Temmuz’da yeniden açıldı

Kayseri'de Talas Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde, dünyanın en büyük Türk Bayrağı yeniden açılarak dalgalandırıldı...

Gülen Gözler 1977 Şener Şen Vecihi Hd Türk Film İzle 1:32:42

Gülen Gözler 1977 Şener Şen Vecihi Hd Türk Film İzle

Yaşar Usta geniş ailesiyle beraber İstanbul’da yaşamaktadır. Karısı, beş kızı ve kendisinden oluşan bu kalabalık ailenin ihtiyaçlarını karşılamak için çok çalışmak zorundadır. Her şeyin yanında da kızlarının fikirlerini ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 8.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar 1:56:02

Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar

111 Dakikalık müzik ziyafeti. Seksenlerde ve doksanlarda dinlemeye doyamadığımız birbirinden kıymetli TSM eserleri. 00:00 Zeki Müren - Gozlerin Doguyor Gecelerime 05:17 Zekai Tunca - Imkansiz (Rüyalarim Olmasa) 10:01 Na..

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir 09:56

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir

Osmanlı ve Türk mutfağını şimdi Keşfet ! Ottoman and Turkish cuisine Discover now ! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, Eskisi olmayanın yenisi de olmaz Uluslararası Yiyecek ve İçecek Danışmanlığı Hizmet Alanları:..

Ayrılamam  Türk Filmi 1:34:13

Ayrılamam Türk Filmi

Başrollerini Küçük Emrah ve Nuri Alço'nun paylaştığı.Tahmin edebileceğiniz gibi işin içinde Emrah'ın Annesi nin (Meral Gökçe) de olduğu unutulmaz film. Ayrıca kötü adam olarak Nuri Alço'ya asist olarak Tecavüzcü Coşkun'..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele Geçirdi 00:49

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele G

Uluslararası sivil toplum örgütlerine ve bazı spor kulüplerine ait sosyal medya hesapları kimliği belirsiz Türk bilgisayar korsanları tarafından hacklendi. Aralarında Borussia Dordmund, Birleşmiş Milletler ve Uluslarara..

Şipşak Anadolu Türk Filmi İzle 1:31:48

Şipşak Anadolu Türk Filmi İzle

Şipşak Anadolu, Karadeniz'in sevimli yerleşim yerlerinden birinde geçiyor. Kahramanımız Kadir de hayallerini bir gün gerçekleştirmeyi isteyen bir fotoğrafçıdır. İşini yapabilmek için ücra köylere at üstünde fotoğraf çekm..

  • Tv Series tarafından
  • 4.480 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor.. 04:11

Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor..

Mehmet Gürs #ArkaKoltuk’ta Berfu Güven’e konuk oldu: Türk kahvesini yanlış pişiriyoruz... Mehmet Gürs Profil Mehmet Gürs, İstanbul Yiyecek İçecek Grubu bünyesindeki, “Mikla” dahil, 19 başarılı işletmenin şefi ve ortağı..

  • ANKA tarafından
  • 1.643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boş Beşik Türk Filmi İzle 1:12:23

Boş Beşik Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Anadolu’nun orta yeri… Aralarında büyük bir sevgi olan Ağa kızı Fatma ile oba beyi Ali, evlenirler. Büyük beklentilere rağmen bu çiftin bir türlü çocukları olmamaktadır. Çevreden gelen yoğun baskılara ve y..

  • Tv Series tarafından
  • 4.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
21. Katta Oturan Türk Aile Yangından Böyle Kurtulmuş 02:14

21. Katta Oturan Türk Aile Yangından Böyle Kurtulmuş

İngiltere'de yanan 24 katlı binada Türk bir aile de vardı. Binada yaşayan Şener Macit yangın sırasında bulundukları 21. kattan nasıl kurtulduklarını anlattı. Macit, itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmemeleri üzerine eşi..

Türk Malı 6. Bölüm (Sezon Finali) Fragman 00:49

Türk Malı 6. Bölüm (Sezon Finali) Fragman

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final) 00:49

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final)

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Çilingir Sofrası - Fasıl Şarkıları - Fasıl Müzikleri - Fasıl Dinle Türk Sanat Müziği 36:43

Çilingir Sofrası - Fasıl Şarkıları - Fasıl Müzikleri - Fasıl Dinle Tür

Çilingir Sofrası - Fasıl Şarkıları - Fasıl Müzikleri - Fasıl Dinle Türk Sanat Müziği kadifeden kesesi TÜR : FASIL (Turkish Of Music) ALBÜM : ÇİLİNGİR SOFRASI ( FULL ALBÜM ) YAPIM : NAZ MÜZİK İndim Havuz Başına Alıverin..

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli  Bölgelerinde Drumu Değiştirebilir 02:40

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli Bölgelerinde Drumu Değiştire

Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Frants Klintseviç, Türkiye'nin Kırım'ın statüsünü tanımamasının Suriye'deki Türk-Rus işbirliği için bir engel teşkil etmeyeceğini söyledi. Rus senat..

Bıçkın Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:21:09

Bıçkın Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Ninesiyle birlikte yaşayan Ali arkadaşı Osman ile hırsızlık yapmaktadır. Ali Mahallelerinde oturan Kemal Sunal hayranı Zehra'dan hoşlanmakta ancak karşılık bulamamaktadır. Çünkü Zehra'nın hayalinde hep hay..

  • PengoTV tarafından
  • 7.485 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doyumsuz Türk Film İzle 1:13:21

Doyumsuz Türk Film İzle

Baharın kız kardeşi bir hayat kadınıdır. Bir sapıkta aynı bölgede sürekli kadınları öldürmektedir. Bahar'ın kız kardeşi bir gün kadınları öldüren adamla pazarlık yapar ve otele gider. Kadın katili Bahar'ın kız kardeşini ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Git Başımdan Türk Filmi İzle 1:29:52

Git Başımdan Türk Filmi İzle

30'lu yaşlarının ortasındaki Latif, yıllardır annesiyle birlikte yaşayan, aynı kadınla birlikte olan ve aynı işte çalışan sıradan bir adamdır. Latif bir gün sevgilisi Reyhan'a ayrılmak istediğini söylemeye karar verir an..

  • PengoTV tarafından
  • 4.420 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seni Seviyorum Adamım Turk Filmi İzle 1:35:55

Seni Seviyorum Adamım Turk Filmi İzle

Berk Ataman, müzik yapımcısı olarak parlak yıllarını geride bırakmıştır. Mesleğinde soğuyan Berk, krizin etkilerini silmek için Kıbrıs'ta bir sahil kasabasında hayatını sürdürmeye karar vermiştir. Gönül işleriyle de aras..

  • Tv Series tarafından
  • 15.947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Böceği Tarık Akan Türk Filmi İzle 1:16:53

Ateş Böceği Tarık Akan Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Genç işportacı günün birinde müşterisini çarpan adamı yakalayınca satışlardan daha çok para kazanır. Bu olay ona müşteriyi avlamak için yeni yollar denemesini sağlar. İşbirliği yaptığı yankesici kız onun k..

  • Tv Series tarafından
  • 7.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce