#Türkan Şorayın kızı yağmur İle irmak Ünalın Çöp kamyonlu gecesi

Aleyna Tilki Havalandırma Krizi 03:10

Aleyna Tilki Havalandırma Krizi

Aleyna Tilki’nin Edirne konserinde vantilatör krizi yaşandı. Genç sanatçı Tilki’nin konser verdiği kapalı spor salonunda hava sıcaklığı 45 dereceyi bulurken sahnede havalandırma ve vantilatör olmaması krize neden oldu. S..

  • ANKA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüner Coşkuner Olamaz 05:35

Hüner Coşkuner Olamaz

Ikimiz bir damla idik göl olduk Yağmur gibi ciz ederken sel olduk Seninle ben bir bendende can olduk Bunun sonu bir ayrılık olamaz Olamaz,olamaz canım olamaz Kimse seni,seni benden alamaz Ikimizde böylesine severken Bu..

Maidenin Altın Günü Fragmanı 02:43

Maidenin Altın Günü Fragmanı

Maide'nin Altın Günü 8 Aralık'ta sinemalarda! Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır..

Kızgın Güneş 1971  Cihangir Gaffari  Eva Bender Türk Filmi İzle 1:04:33

Kızgın Güneş 1971 Cihangir Gaffari Eva Bender Türk Filmi İzle

Filmde, polis baskınına uğrayan bir uyuşturucu sevkiyatında yüklü miktarda para ile kaçan Ali’nin başına gelenler anlatılır. Ali, parayı vererek uyuşturucuları alıp Panter’e getirecektir. Fakat alışverişe uzaktan şahit o..

Maide'nin Altın Günü - Fragman (Sinemalarda) 02:43

Maide'nin Altın Günü - Fragman (Sinemalarda)

Maide'nin Altın Günü Sinemalarda! Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır. Altın günl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nev - Sevdalarım 04:52

Nev - Sevdalarım

Nev - Sevdalarım Dinle Sevdalarım şarkı sözleri ile Ne sevdalar, büyük aşklar Yaşadım ben her köşende Son ayrılık fena vurdu İzleri var Kadıköy’de Ah İstanbul, Kal de bana Sevdiğimi geri ver bana Ah İstanbul, Ben g..

Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Ali Ege İbrahim Erkol - Belki Onlar Beni Anlar 03:21

Ali Ege İbrahim Erkol - Belki Onlar Beni Anlar

BELKİ ONLAR BENİ ANLAR Şarkı Sözleri İle belki bir sahil kenarı belki bir incir ağacı belki de odamın duvarı belki belki de çıkıp gidicem belki de yağmur dinecek peki bunu kim bilecek sen mi belki şarkılarımı söyley..

Söz | 14.Bölüm 2:10:55

Söz | 14.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' Yeni Sezonda 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ', bir Özel Kuvve..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 213 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Söz | 46.Bölüm 2:16:44

Söz | 46.Bölüm

Söz oyununun yeni versiyonu yayına girdi! nhttp://www.sozoyna.com/sozoynanhttp://www.sozoyna.com/sozonlinennSöz’ün 46. Bölümünde;nAvcı’nın hayatı tehlikede!nTürkiye için büyük bir tehdit haline gelen Derman (Timur Acar)..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 51.Bölüm 2:28:01

Söz | 51.Bölüm

Başka bir kimlikle hayatına devam eden Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) yaşadığı acılar hala dinmemiştir. Üniformasından ve Tim’den uzak olmanın zorluğu bir yana, yalnız hayatında ona eşlik eden şey kâbusları ve kaybettiklerinin..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 57.Bölüm 2:26:55

Söz | 57.Bölüm

Tim bir yandan Nisan’ın (Mine Çayıroğlu) planladığı saldırının faillerini ararken, diğer yandan yaralıların tedavi edildiği hastanenin güvenliği sağlamak için görevlendirilir. Eylem (Meriç Aral), saldırıyı düzenleyen ter..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 69.Bölüm 2:27:00

Söz | 69.Bölüm

Yavuz (Tolga Sarıtaş) yaptığı büyük hamleyle Dragan’ı (Sarp Akkaya) köşeye sıkıştırır. Yavuz’un gözü karalığı karşısında çaresiz kalan Linda (Melis Birkan), Dragan’ı ona bırakmak zorunda kalır. Kopuk’un (Genco Özak) da y..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 78.Bölüm 2:16:15

Söz | 78.Bölüm

Derya’nın (Deniz Baysal) vurulmasının ardından Yavuz (Tolga Sarıtaş) için zamana karşı bir yarış başlar. Derya’yı kaybetmek istemeyen Yavuz son sürat onu hastaneye yetiştirmeye çalışır.nMayına basan Aşık’ı (Doğukan Pola..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Onur Bayraktar, Zehra Gülüç – Kopardılar Seni Benden (Official Video) 03:20

Onur Bayraktar, Zehra Gülüç – Kopardılar Seni Benden (Official Video)

Söz&Müzik: Ouz-han Alnıaçık, Onur Bayraktar Düzenleme Mix: Ozan Arapoğlu Mastering: Akif Sarıkaya Yönetmen: Yiğit Çavuş Kopardılar Seni Benden sözleri ile; Sevmek zordur dünya cani bir alan Dön diyemezsin acın be..

Deha Bilimlier - Dalga Dalga 03:47

Deha Bilimlier - Dalga Dalga

Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Berkay Şenol etd müzik'te bu ay http://bit.ly/nd-buay Yeni Hit Şarkılar http://bit.ly/nd-hit Türkçe Pop http://bit.ly/nd-turkcepop Dalga Dalga şarkı sözleri ile Denizin dibinde Hatçam ..

Sertab Erener - Bu Dünya 03:57

Sertab Erener - Bu Dünya

Gel şarkı sözleri ile Ben yağmurları durdururum Kopamıyorum nedense senden Gel, güneşini al yanında Sol yanımda sen bir tarafım engel Ben yağmurları durdururum Kopamıyorum nedense senden Gel, güneşini al yanında Sol y..

Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı 04:30

Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı

Düşler Sokağı şarkı sözleri ile; Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tuttu elimden benim Geçtim düşler sokağından bir gece vaktiydi Ceplerimde hacıyatmazlar Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tu..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Ufuk Beydemir - Güz Bahçen ve Sen 04:21

Ufuk Beydemir - Güz Bahçen ve Sen

Söz & Müzik: Ufuk Beydemir Düzenleme: Ufuk Beydemir, Tolga Görsev, Ali Can Vatanperver, Cevdet Berkay Yavuz, Cihan Reşit Köse, Canberk Cebecioğlu Söz & Müzik: Ufuk Beydemir Düzenleme: Ufuk Beydemir, Tolga Görsev, Ali C..

Hakkari'nin yüksek kesimlerine kar yağdı 01:13

Hakkari'nin yüksek kesimlerine kar yağdı

Kent merkezinde 2 gün boyunca etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde ise kara dönüştü. Yağan ilk karla birlikte, Hakkari kent merkezinin tam karşısında bulunan 3 bin 467 rakımlı Sümbül Dağı'nın zirveleri kısmen beyaza bür..

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu 03:24

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu

Erzurum’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı kartpostallık görüntüler ortaya çıkarttı. Bazı vatandaşlar ise kar yağışını yakından izlemek için yağışın etkili olduğu alanlara gitti. Erzurum'un Palandöken Dağı'nda..

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Çağıl Serbeş - Bana Gel 02:49

Çağıl Serbeş - Bana Gel

Bana Gel şarkı sözleri ile Beni boğma! Deme bana zorba Hayallerim gerçek olmaz Güneş bana doğmaz Sevgini bağışla bulutlara Yağmur olup yağ bu insanlara Sevişmek kokunla Soluk soluğa… Adımızdan bahsediyorlar Bizi bi..

Kasamam - Dönüşemem Yağmura 03:37

Kasamam - Dönüşemem Yağmura

Dönüşemem Yağmura şarkı sözleri ile Bahar'ın ilk dokunuşunda doğaya Ben bulut olsam sen gökyüzü Toprak hasret kalır inan suya Ayrılamam senden dönüşemem yağmura Senden öncemi düşünüyorum Senden sonrası için kor..