#Türkan Şorayın kızı yağmur İle irmak Ünalın Çöp kamyonlu gecesi

Demet Akalın isyan etti! 02:05

Demet Akalın isyan etti!

ANNE BABALAR DİKKAT! BU HABER SİZİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR!ŞARKICI DEMET AKALIN, KREDİ KARTINDAN 7 BİN TL ÇEKİLİNCE BÜYÜK ŞOK YAŞADI. GERÇEK KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKTI... 7 YAŞINDAKİ KIZI SOSYAL MEDYADA CANLI YAYINA KATILM..

İbrahim Tatlıses'in kızına iş yerinde saldırı! 01:22

İbrahim Tatlıses'in kızına iş yerinde saldırı!

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ İBRAHİM TATLISES’İN KIZI DİLAN ÇITAK, BUGÜN NİŞANTAŞI’NDAKİ GÜZELLİK MERKEZİNDE SALDIRIYA UĞRADI. İDDİAYA GÖRE RANDEVUSUZ GELEN MÜŞTERİLER, ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI...

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

3 çocukla çaresizdi 5 çocukla ortada kaldı 02:35

3 çocukla çaresizdi 5 çocukla ortada kaldı

ŞİDDET GÖRDÜĞÜ KOCASINDAN BOŞANMIŞ 3 ÇOCUĞUYLA GEÇİM DERDİNE DÜŞMÜŞTÜ. HATTA BİRİKMİŞ ELEKTRİK FATURASINI ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN HAPİS YOLU GÖRÜNEN TALİHSİZ KADININ SESİNİ SHOW HABER DUYURMUŞ, YARDIMLAR SAYESİNDE BORÇLARINDA..

Adana’da 'çocuk gelin' kavgası kamerada 05:12

Adana’da 'çocuk gelin' kavgası kamerada

Adana’da 15 yaşındaki kızı isteme meselesi yüzünden 7 kişinin yaralandığı silahlı sopalı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı...

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hayır eşim olamaz! 01:41

Hayır eşim olamaz!

50 METRE AÇIKTA BİR KADININ CANSIZ BEDENİNE RASTLANDI...CESEDİN 55 YAŞINDAKİ NECLA ÖZKAN'A AİT OLDUĞU ANLAŞILDIĞINDAYSA HEM KIZI HEM DE EŞİ KAHROLDU. ÖZKAN'IN ANİ ÖLÜMÜ ARKASINDA HEM DERİN BİR ACI, HEM DE CEVAPSIZ SORUL..

Fırınlık Köyü'nün Heidi'si! 02:08

Fırınlık Köyü'nün Heidi'si!

NURGÜL AKDOĞAN 21 YAŞINDA... BOLU'NUN FIRINCIK KÖYÜNDE YAŞIYOR. KÖYLÜ KIZI NURGÜL LAKABIYLA KAYDA ALIP PAYLAŞTIĞI VİDEOLARI SOSYAL MEDYADA İZLENME REKORLARI KIRIYOR. TAKİPÇİ SAYISI DA HER GÜN KATLANIYOR...

Gamze'yi iş ilanıyla kurulan iğrenç tuzak öldürmüş! 03:15

Gamze'yi iş ilanıyla kurulan iğrenç tuzak öldürmüş!

Ankara'da geçtiğimiz yıl iş görüşmesine gittiği otelin 5. katında cinsel istismara maruz kalan 17 yaşındaki gamze açar pencereden itilerek öldürülmüştü genç kızın ölümü sonrası tutuklanan 2 kardeşin iş ilanı vererek bi..

Şiddetten kaçan kızını bıçakladı! 01:10

Şiddetten kaçan kızını bıçakladı!

Adana’da 56 yaşındaki İsa D., şiddet gördüğü iddiasıyla evden kaçan kızı 24 yaşındaki Ümmü G. A.’yı boğazından, göğsünden ve kolundan bıçaklayarak ağır yaraladı..

Komşusunun kızını kemerle dövdü! 02:09

Komşusunun kızını kemerle dövdü!

Gaziantep’te bir şahıs, site içerisindeki aracının alarmının ötmesinden sorumlu tuttuğu 13 yaşındaki kız çocuğunu elindeki kemerle önce kovaladı, sonra da dövdü. O anlar apartmanın koridorundaki güvenlik kameralarına yan..

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 15 Acemşiran (Full Albüm) 47:23

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 15 Acemşiran (Full Albüm)

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 15 ACEMAŞİRAN (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Acemşiran Peşrev 00:00 2. Bir Haber Ver Ey Saba N'oldu Gülistanım Benim 01:41 3. Nideyim Bilmem Elinden Senin 05:04 4. Kanun Taksimi 08:41 ..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Kaçamayınca itiraf etti 02:08

Kaçamayınca itiraf etti

Kartal’da yaşayan bir anneyle kızı öldürüldü. Katil zanlısı bakın kim çıktı?..

Kaynak Makinesi Işığında Poz Veren Kız 00:07

Kaynak Makinesi Işığında Poz Veren Kız

Kaynak makinesinin çıkardığı kaynak ışığında, sanki gazetecilere poz veriyormuş görüntüsü veren komik kızı izliyoruz....

  • PengoTV tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Gelin evden çıkarken annesi öldü! 01:41

Gelin evden çıkarken annesi öldü!

Samsun'da gelinin annesi kızı evden düğün salonuna çıkış yapmak istediği sırada kap krizi geçirerek hayatını kaybederken, düğün salonu yerine hastaneye koşan gelin en mutlu gününde anne acısı yaşadı. Düğün töreni ise ipt..

Halfeti'nin kara güzeli! 02:27

Halfeti'nin kara güzeli!

UZUN YILLAR ÖNCE ŞANLIURFA'DA BİR ERMENİ USTANIN GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VARMIŞ... VARTUHİ, KİMSESİZ FIRAT'A SEVDALANMIŞ... AMA SEVENLER KAVUŞAMAMIŞ... O GÜNDEN SONRA HALFETİDE GÜLLER KARARMIŞ...DİLDEN DİLE ULAŞAN BU Rİ..

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto 00:46

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto

Belki de Güney Kore'nin şimdiye kadarki en büyük protesto hareketi haline gelen 6. altın hafta sonu için düzenlenen toplantıda, Seul'teki yüz binlerce göstericiler Cumhurbaşkanı Park Geun-hye'nin tasfiyesini talep etti. ..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Suburgatory 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı- Pilot 21:32

Suburgatory 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı- Pilot

Suburgatory Türkçe Full Hd izle.Keyifli bir kabus görmeye hazır mısınız? Herkesin ?mükemmel? göründüğü, suç oranının ?sıfır? düzeyinde seyrettiği Chatswin?de yaşamak da, oradan ayrılmak da göründüğü kadar kolay değil. Kı..

  • Tv Series tarafından
  • 6.060 görüntüleme
  • 8 yıl önce
CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ! 02:35

CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ!

Hatay'da dün korkunç bir olay yaşandı. Evden gelen korkular vahşeti ortaya çıkardı. Anne Aynur Mert (41) ve çocukları Aleyna Mert (16), Ahmet Ali Mert'in cansız bedeni ulaşıldı. Olayla ilgili şüpheli olarak aranan baba i..

Evleri başlarına yıkıldı 02:46

Evleri başlarına yıkıldı

TAVAN ÇÖKTÜ ANNE VE 2 KIZI ÖLÜMDEN DÖNDÜ...

Ya  O Pelerinsiz  Kahraman Gelmeseydi 01:27

Ya O Pelerinsiz Kahraman Gelmeseydi

SOKAK KÖPEKLERİ GENÇ KIZI PARÇALAYACAKTI..

Tavan alçıları yatağa düştü! 01:56

Tavan alçıları yatağa düştü!

ANKARA SİNCAN'DAKİ BİR APARTMANIN ÇÖKEN TAVAN ALÇILARI FACİYA NEDEN OLACAKTI. DEHŞETE UYKUDA YAKLANAN, ANNE VE BEŞ YAŞINDAKİ KIZI, CANLARINI KIL PAYI KURTARDI...

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Heijan feat Muti - Yansın Geceler 02:48

Heijan feat Muti - Yansın Geceler

Gece paralısı son model arabası bitmiyor merhabası Taş gibi manitası akıyorlar aleme janti kankası Bize gene kerban tribide cabası Viskisi votkası cappucuno tayfası şekiller dubai Sabah otel odası ve batmıyor baba bank b..

ONLAR DÜNYA EVİNE BABA AMELİYATA! 02:15

ONLAR DÜNYA EVİNE BABA AMELİYATA!

Antalya'da kızının düğününün ertelenmemesi şartıyla ameliyat olan ve kalpte tıkalı 3 ana damarı değişen babayı kızı hastanede gelinlikle ziyaret ederek sürpriz yaptı. Ziyaretle mutlu olan baba, kızının gelinlik kuşağını ..

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..

The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman 00:48

The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman

Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen Central City polis merkezinde suçluların arkalarında bıraktıkları izleri toplayan bir bilim adamıdır. S.T.A.R Laboratuvarları'nın parçacık hızlandırıcısı, hata nedeniyle b..

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 Ep. 1 - Making History 02:12

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 E

Birlikte iki şov, her ikisi de bir sürükleyici tarihsel macera ve sevgi, dostluk ve giderek karmaşık ve kişiliksiz bir dünyaya sığmaya çalışan çağdaş bir komedi. DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ..