#Türkan Şorayın kızı yağmur İle irmak Ünalın Çöp kamyonlu gecesi

İntikam - The Foreigner Türkçe Dublaj İzle 1:53:59

İntikam - The Foreigner Türkçe Dublaj İzle

Başrolünde ünlü oyuncu Jackie Chan'in oynadığ aksiyon ve gerilim türünde bir film. Emekli olmadan önce bomba uzmanı olarak gören yapan sonrasında da çin restoranı açıp nacizana bir yer işleten Jackie Chan kızının teröris..

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle 1:27:15

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle

Konusu : Anne ve babasının ölümünün ardından çocukluğunun geçtiği eski evde daha fazla yaşamak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan garip kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol’un hayatlarını bir anda kab..

Merhamet 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Merhamet 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, yıllardır ayrı olduğu babasını arayan küçük bir kızın hikâyesini anlatır. Osman, karısına tecavüze kalkışan arkadaşını vurur. Bu olayda karısını da suçlayan Osman, Nevin ve kızı Ayşe'den ayrılır. Ayşe, yı..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:52

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle 1:12:09

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, dört Türk gazetecinin Afrika’da buldukları beyaz tenli Nilüfer’i İstanbul’a getirmelerini konu edinir. Dört Türk gazeteci görev gereği bir süre için Afrika’da bulunur. Dört gazeteciden biri olan Ümit, gün..

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle 1:09:41

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir adamın sevdiği kadın için yaptığı fedakârlıkları konu edinir. Osman, hokkabazlık yaparak para kazanır. Beraber çalıştığı arkadaşı Fatma’yı sever ancak bunu ona bir türlü söyleyemez. Fatma’nın boncuk a..

Son Gece 1967 Türk Filmi İzle 1:37:40

Son Gece 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Birinci Dünya Savaşı'nda birbirine âşık olan iki düşmanın hikâyesi konu edilir. Yüzbaşı Faruk, Birinci Dünya Savaşı’nda kuzey cephesinde görevlendirilir. Sığındığı bir evde kendisine karşı koyan yaşlı R..

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle 1:12:03

Son Söz Benim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Murat’ın genç kızları fuhuşa zorlayan bir çeteye karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Murat, İstanbul’da suç dünyasıyla mücadele eden bir polistir. Gazetelerdeki kaçırılan kızlarla ilgili haberler gün geçtik..

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Teaser 00:35

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Teaser

Cinayet masası dedektifi olan Salim, 30'lu yaşlarında olan içine kapanık bir adamdır. Eşinden ayrılan ve 3 yaşında bir kızı olan Salim, bir süredir devam etmekte olduğu göz tedavisinin sonuç vermediğini ve zamanla tamame..

Şeker Hafiye 1965 Türk Filmi İzle 58:41

Şeker Hafiye 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hapisten kurtulmak için iki haftalığına hafiyelik yapmak zorunda kalan bir gencin maceraları anlatılır. Osman, patronunun kızı Fatma’yla evlenmek üzeredir. Başka kadınlarla gönül eğlendirmeyeceğine dair..

Üç Kral Serseri 1970 Türk Filmi İzle 1:10:45

Üç Kral Serseri 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, kaçırılan arkadaşlarını kurtarmaya çalışan üç gencin hikâyesini konu edinir. Hasan Başçavuş, Murat, Şeşbeş Ali ve Keş Rıza, Kore Savaşı’na katılmış dört arkadaştır. Hasan Başçavuş bomba yapımı konusunda u..

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle 1:13:52

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, toprağından vazgeçmeyip köyün ağasıyla mücadeleye girişen Ahmet’in hikâyesini anlatır. İsmail Ağa, Ahmet’in askerden yeni döndüğünü öğrenmiştir. Bunu fırsat bilerek borcuna karşılık Ahmet’ten toprağını is..

Öğretmenler Odasında Öz Kızını Kemerle Döven Cani Baba 02:02

Öğretmenler Odasında Öz Kızını Kemerle Döven Cani Baba

ABD'de kaydedilen görüntülerde, Raymond Rosario isimli bir baba 14 yaşındaki kızını sırf saygısızlık yaptı diye öğretmenler odasında kemerle dövdü! Polis olduğu söylenen baba öğretmenlerin gözü önünde kızını döverken kim..

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..

Kara Peçe 1970 Türk Filmi İzle 1:10:12

Kara Peçe 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Zeynel Ağa'ya karşı köylülerin haklarını koruyan Ayşe’nin mücadelesi anlatılır. Zeynel Ağa, köylüleri haraca bağlar ve karşı çıkanları da zor kullanarak sindirir. Ağa, kendisine karşı gelen Demirci Ahme..

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Suikast - Mechanic Türkçe Dublaj İzle 1:38:39

Suikast - Mechanic Türkçe Dublaj İzle

İşinde oldukça profesyonel olan bir suikastçi yaptığı son işten sonra tüm kayıtları siler ve öldüğü düşünülür. Fakat bu adamın peşinde olan insanlar vardır bir kızı ona aşık etmek için yollarlar fakat bunu anlayan adam b..

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle 3:00:52

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulun..

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Single Parents Teaser 00:30

Single Parents Teaser

Yedi yaşındaki çocuklarını yetiştirmek ve ebeveynlik dışında bir tür kişisel yaşam sürdürmek için birbirlerine yaslandıkça bir grup bekar aile takip eden bir topluluk komedi. Seri, grubun Will'i karşıladığında başlar, 30..

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman

Dışarıda, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor. Laura ve iki küçük kızı tatil yapmak için uzak bir göl evine gider. Genç anne eve vardıklarından burada yıllar önce yaşayan..

Dört X 4'Lü - 5. Bölüm İzle 12:54

Dört X 4'Lü - 5. Bölüm İzle

Dörtlümüz bahçede misket oynamaktadır. Maviş korku içinde yanlarına gelerek kendisini kocaman bir köpeğin kovaladığını anlatmaya çalışır. Aslında onu kovalayanın mahallenin şımarık kızı Çubuk Kraker’in minik köpeği Far..

  • ÇocukTV tarafından
  • 451 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler - Ninni Perisi - Müjde Tuğsuz 02:57

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler - Ninni Perisi - Müjde Tuğsuz

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm 2:21:55

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çe..

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video) 03:52

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video)

#AşkınNurYengi'nin #Baba single'ı tüm dijital platformlarda!nnApple Music: https://apple.co/2YLij0snSpotify: https://spoti.fi/2NcdTdCnDeezer: https://bit.ly/2ARPU0uniTunes: https://apple.co/2YLigSknnBABA (2020 / DOKUZ SE..

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Ayda'yı kurtardı bu sözleri söyledi- 'Evladımı öper gibi öptüm' 05:20

Ayda'yı kurtardı bu sözleri söyledi- 'Evladımı öper gibi öptüm'

İzmir'in Bayraklı ilçesinde depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazı altında kalan 3 yaşındaki Ayda Gezgin, 91 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı. Enkaz altından Ayda'ya ilk ulaşan ekipten AFAD görevlisi Cem Erdoğ..

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor 04:02

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cerrah Mahallesi'nde ikamet eden ve yalnız yaşayan 80 yaşında adam ayladır tek başına kaldığı evde yatağa mahkum şekilde yaşıyor. Kimsesi olmayan talihsiz adamın yardımına komşuları yetişi..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..