#Türkan Şorayın kızı yağmur İle irmak Ünalın Çöp kamyonlu gecesi

Kara Peçe 1970 Türk Filmi İzle 1:10:12

Kara Peçe 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Zeynel Ağa'ya karşı köylülerin haklarını koruyan Ayşe’nin mücadelesi anlatılır. Zeynel Ağa, köylüleri haraca bağlar ve karşı çıkanları da zor kullanarak sindirir. Ağa, kendisine karşı gelen Demirci Ahme..

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Suikast - Mechanic Türkçe Dublaj İzle 1:38:39

Suikast - Mechanic Türkçe Dublaj İzle

İşinde oldukça profesyonel olan bir suikastçi yaptığı son işten sonra tüm kayıtları siler ve öldüğü düşünülür. Fakat bu adamın peşinde olan insanlar vardır bir kızı ona aşık etmek için yollarlar fakat bunu anlayan adam b..

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle 3:00:52

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulun..

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Single Parents Teaser 00:30

Single Parents Teaser

Yedi yaşındaki çocuklarını yetiştirmek ve ebeveynlik dışında bir tür kişisel yaşam sürdürmek için birbirlerine yaslandıkça bir grup bekar aile takip eden bir topluluk komedi. Seri, grubun Will'i karşıladığında başlar, 30..

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman

Dışarıda, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor. Laura ve iki küçük kızı tatil yapmak için uzak bir göl evine gider. Genç anne eve vardıklarından burada yıllar önce yaşayan..

Dört X 4'Lü - 5. Bölüm İzle 12:54

Dört X 4'Lü - 5. Bölüm İzle

Dörtlümüz bahçede misket oynamaktadır. Maviş korku içinde yanlarına gelerek kendisini kocaman bir köpeğin kovaladığını anlatmaya çalışır. Aslında onu kovalayanın mahallenin şımarık kızı Çubuk Kraker’in minik köpeği Far..

  • ÇocukTV tarafından
  • 451 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler - Ninni Perisi - Müjde Tuğsuz 02:57

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler - Ninni Perisi - Müjde Tuğsuz

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm 2:21:55

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çe..

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video) 03:52

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video)

#AşkınNurYengi'nin #Baba single'ı tüm dijital platformlarda!nnApple Music: https://apple.co/2YLij0snSpotify: https://spoti.fi/2NcdTdCnDeezer: https://bit.ly/2ARPU0uniTunes: https://apple.co/2YLigSknnBABA (2020 / DOKUZ SE..

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Ayda'yı kurtardı bu sözleri söyledi- 'Evladımı öper gibi öptüm' 05:20

Ayda'yı kurtardı bu sözleri söyledi- 'Evladımı öper gibi öptüm'

İzmir'in Bayraklı ilçesinde depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazı altında kalan 3 yaşındaki Ayda Gezgin, 91 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı. Enkaz altından Ayda'ya ilk ulaşan ekipten AFAD görevlisi Cem Erdoğ..

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor 04:02

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cerrah Mahallesi'nde ikamet eden ve yalnız yaşayan 80 yaşında adam ayladır tek başına kaldığı evde yatağa mahkum şekilde yaşıyor. Kimsesi olmayan talihsiz adamın yardımına komşuları yetişi..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Dünyanın ilk Bale Yapan Uçağı (Bombardier cs300) 03:39

Dünyanın ilk Bale Yapan Uçağı (Bombardier cs300)

Letonya ulusal havayolu airBaltic tarafından yapılan en iyi reklam, Bombardier, C Serisi'nin en büyüğü CS300 ile profesyonel balet ve balerinler ile market arabaları ile gerçeğe yakın olsun diye koreografi hazırlanmış s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Komşu Ülke Ortadoğu - 1. Bölüm Lübnan 28:56

Komşu Ülke Ortadoğu - 1. Bölüm Lübnan

Suriye ile İsrail arasında Akdeniz'in kıyısında yıkımın ve yaşamın birbirine karıştığı bir ülke... Bir zamanlar Ortadoğu'nun Paris'i olarak anılan Beyrut... Gözlerinin önünde anneleri öldürülen çocuklar, kardeşleri öld..

  • PengoTV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Traktör Süren Keçi 00:28

Traktör Süren Keçi

Çılgın keçi tarlayı coşturuyor. Yıllardır eti ile, sütü ile, yünü ile çiftçiye destek olan keçilerden biri bu işi daha da abartıp çiftçiye yardımcı olma amacı ile traktörü almış iş yapıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fiorentina 2-2 Torino (Maç Özeti - 27 Şubat 2017) 05:30

Fiorentina 2-2 Torino (Maç Özeti - 27 Şubat 2017)

Torino ikinci devrede Belotti ile döndü! Serie A'da 26. haftada Fiorentina ile Torino karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 8. dakikada Ricorda Saponora ile öne geçen fiorentina 38 dakikada Nikola Kalinic ile farkı 2'ye çı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Photoshop Tutorial _ Change Background _ Mixing Color Grading 08:34

Photoshop Tutorial _ Change Background _ Mixing Color Grading

Photoshop cs5, cs6, cc Ve Diğer Ürünler İle Uygun Kullandığımız Teknik Tamamen Photoshop Programı İçerisinde Yer Alan Klasik Yöntemler İle Hazırlanmıştır. Kısacası İstediğiniz Photoshop Programının Versiyonu Photoshop C..

Bodrum Masalı 40.Bölüm - Gözdenin İhanetinin Sebebi Ne 05:53

Bodrum Masalı 40.Bölüm - Gözdenin İhanetinin Sebebi Ne

Gözde'nin ihaneti sonrası ilk defa yüzleşen Bora, geçmişteki defterlerin açılmasına sebep oluyor! Evren ile yaptığı iş birliği sonrası, Bora'nın hedefi haline gelen Gözde ile karşı karşıya gelirler. Bora, Gözde'den hiç b..

  • ANKA tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen Giydikleri Gelinliklerde Gecikmeli Pişti Oldu 11:31

Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen Giydikleri Gelinliklerde Gecikmeli Pi

Güzel oyuncu Fahriye Evcen ile Burak Özçivit düğün törenlerinde bir ömür boyu birlikte yaşamak için evet dedi. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in düğününe ünlüler akın etti. Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, ayrıldıklar..

  • ANKA tarafından
  • 1.394 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eli Havada Kalan Donald Trump'ın Fena Bozulması 00:19

Eli Havada Kalan Donald Trump'ın Fena Bozulması

Trump, Polonya'ya gerçekleştirdiği ziyarette Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ve eşi Agata Kornhauser-Duda ile bir araya geldi.Trump ilk önce Polonya Cumhurbaşkanı Duda ile tokalaştı ardından Duda'nın eşi ile tokalaşma..

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bogdanovic'in Alternatifi Bulundu! 00:56

Bogdanovic'in Alternatifi Bulundu!

NBA takımlarından Sacramento Kings ile büyük ölçüde anlaşan Bogdan Bogdanovic'ın boşluğunu doldurmak için çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, Kızılyıldız'dan Marko Guduric ile görüşmelere başladı. 22 yaşındaki 1.96'lı..

  • OFSAYT tarafından
  • 527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı - Beni Sevdiğini Söyle Bitsin Bu Oyun! 05:29

İki Yalancı - Beni Sevdiğini Söyle Bitsin Bu Oyun!

Duygu'nun bir inat uğrana Alp ile birlikte olduğunu ve kendisini unutamadığını düşünen Serkan, Duygu ile yüzleşiyor. Bodrum'da yaşadıklarını bir türlü kafasından atamayan Serkan, Duygu'ya aşık olduğunu bir kez daha anlar..

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor Adem Gönlünü Skandallar Kraliçesine Kaptırdı! 00:41

Survivor Adem Gönlünü Skandallar Kraliçesine Kaptırdı!

Adı en son Survivor Tuğçe Melis Demir ile anılan Adem, şimdi de Kısmetse Olur'un gelin adaylarından Gözde Deniz ile görüldü. İkilinin samimi görüntüleri herkesi şaşırttı. TV8'de ekrana gelen Survivor 2017 yarışmacılarınd..

  • ANKA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler 01:31

Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler

Adana'da yanlarından otomobil ile hızlı geçtiği gerekçesi ile, 3 kardeşten İbrahim O. önce taş atıp yere düşürdüğü şahsı pompalı tüfek ile darp edip otomobilini gasp ettikten sonra şahsın üzerinden otomobil ile geçip yak..

Ver Elini Aşk - Ah O Bakışlar! 02:37

Ver Elini Aşk - Ah O Bakışlar!

Ayperi'nin, Kaan ile olan duygusal yakınlıkları, Lalin ve Oğuz'un eğlenceli karşılaşmaları, Mesut'un ilk görüşte aşık olduğu Kiraz ile olan anları, Emin Ağa'nın yumuşak kalbi ile baktığı anlar... İşte, Ver Elini Aşk kara..

  • ANKA tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutlama Yapmayan Video Asus Designo MZ27AQ 01:27

Kutlama Yapmayan Video Asus Designo MZ27AQ

ASUS Designo MZ27AQ çerçevesiz bir panel ve ince profilli tasarıma sahipken, Harman Kardon ile birlikte geliştirilen iki 6W stereo hoparlör ve harici bir 5W subwoofer ile güçlü 2.1 kanal ses performansı sunuyor. Kompakt,..

  • BETA tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce