#Türkiye haber

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016) 03:02

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016)

Milliler siftahı Kosova'yla yaptı: 2-0 A Milli Futbol Takımı, Kosova engelini rahat aştı ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Antalya'da Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Ta..

  • Cowboy tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi 04:08

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi AP, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için bugün 'dondurulsun' kararı aldı. Hükümet'ten yanıt gecikmedi. AB Bakanı Ömer Çelik, Esasen bu kararı yok hü..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Türkiye 2 - 3 Arnavutluk Hazırlık Maçı Özet İzle 02:10

Türkiye 2 - 3 Arnavutluk Hazırlık Maçı Özet İzle

A Milli Takımımız, hazırlık maçında Arnavutluk'a 3-2 mağlup oldu. Konuk ekip, maçın yaklaşık 50 dakikasını 10 kişi oynadı. Mircea Lucescu, Arnavutluk maçının kadrosunda, Romanya mücadelesine göre dört değişiklik yaptı. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım 03:11

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgaz fiyatlarında indirime gitmesiyle ilgili, Türkiye için güzel bir haber oldu. Büyük bir kazanım oldu. Tahkim süreci iyi takip edildi. ifadelerini kullandı..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var 03:13

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var AB'nin 'müzakere donsun' tavsiyesi, A Haber’de yayınlanan Arka Plan programında mercek altına alındı. Programa konuk olan AP eski Milletvekili Ozan Cey..

Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Sosyal medya bu iddiayı konuşuyor 00:47

Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Sosyal medya bu iddiayı konuşuyor

Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Türkiye'nin çeşitli illerinden çok sayıda kullanıcı paylaştıkları görsellerle birlikte Türkiye'ye göktaşı düştüğünü iddia ettiler. Türkiye'ye göktaşı düşüp düşmediğiyle ilgili resmi bir açıkl..

Türkiye'ye Özgü Mutant Virüs Var Mı? 10:12

Türkiye'ye Özgü Mutant Virüs Var Mı?

Koronavirüs risk haritası’nda kırmızı il sayısının 25’ten 39’a çıkması endişelendiriyor. Vaka sayısı 22 bini aşarken ölü sayısı 117 oldu. Peki salgında üçüncü algayı mı yaşıyoruz? Türkiye’ye özgü mutant var mı? Konuyu Tü..

Peskov’dan Türkiye Açıklaması İlişkilerimiz Mükemmel 01:32

Peskov’dan Türkiye Açıklaması İlişkilerimiz Mükemmel

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük ve güçlü bir siyasi lider olduğuna işaret eden Peskov, “Türkiye, çok büyük bölgesel bir güç ve ülke. Türkiye ile ilişkilerimiz mükemmel.” ifadesini kullandı...

ABD'de Türkiye'nin NATO'dan çıkarılması konuşuluyor 01:51

ABD'de Türkiye'nin NATO'dan çıkarılması konuşuluyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde Türkiye’nin NATO ‘dan çıkarılması talepleri konuşulmaya başlandı. National Review (neyşınıl riviıv) isimli dergide, Türkiye'yi NATO'dan atma vakti başlıklı bir yazı yayımladı. Yazıda, İs..

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi 01:53

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi

Başbakan Binali Yıldırım, referandum sonrası ilk yaptırımı açıkladı: Barzani'nin partisi KDP'nin Türkiye ofisinde bulunan delegesinin Ankara'ya gelmemesi istendi. Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Yardımcıs..

Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

Sivas'ta Üretilen Bulgurlar Türkiye'nin Dört Bir Yanına Gönderiliyor 02:54

Sivas'ta Üretilen Bulgurlar Türkiye'nin Dört Bir Yanına Gönderiliyor

Sivaslı bulgur üreticisi günde 60 ton buğday pişirip kurutarak elde ettikleri bulguru Türkiye’nin dört bir yanına ve yurt dışına gönderiyor. Türkiye’de bulgur üretiminin önemli merkezlerinden birisi olan Sivas’ın Gürün i..

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi 03:55

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 5 yavru ayı Karacabey Ovakorusu Ayı Barınağına getirildi. Yavru ayılar, taptaze meyve ve sebzeleri her gün bakıcılarının elinden yiyor. Türkiye’nin tek ayı barınağı olan Bursa Karacabey Ov..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması 02:14

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması

Taliban Sözcüsü Zebihullah Mücahit, yeni bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Türkiye ile iyi ilişkiler istediklerini söyleyen Taliban sözcüsü, Afganistan’da yabancı asker bulunmasına karşı olduklarını vurguladı. 31 Ağus..

IMF Türkiye’nin Büyüme Notunu Yükseltti - Erdal Tanas Karagöl 05:05

IMF Türkiye’nin Büyüme Notunu Yükseltti - Erdal Tanas Karagöl

15 Temmuz'un hemen sonrasında Türkiye ekonomisinde yaşanan toparlanmaya rağmen uluslararası kuruluşlardan ülke ekonomisine yönelik olumlu bir revizyonu ne yazık ki göremedik. O süreçte özellikle kredi derecelendirme kuru..

İbrahim Karagül: İran'dan Sonra Türkiye'ye Açıkça Saldıracaklar 01:52

İbrahim Karagül: İran'dan Sonra Türkiye'ye Açıkça Saldıracaklar

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündemi değerlendirdi. İran'daki olaylar dışarıdan desteklendiğini dile getiren Karagül 'Bu iş İran'da başarılı olursa bunun bir adım sonrası Türkiye'dir. Açık bi..

Türkiye'nin Kimseden İcazet Almaya İhtiyacı Yoktur 01:48

Türkiye'nin Kimseden İcazet Almaya İhtiyacı Yoktur

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Türkiye'nin, Türk milletinin ve Türkiye Devleti'nin bekasını ilgilendiren konularda gereken adımları atmak iç..

Genç Yetenekler Dünya'da Türkiye'yi Temsil Ediyor 10:34

Genç Yetenekler Dünya'da Türkiye'yi Temsil Ediyor

Genç Müzisyenler Türkiye'yi Dünya'da Temsil Ediyor..

Türkiye Ve Abd Stratejik Ortaklığı Hakkında Ortak Açıklama 01:45

Türkiye Ve Abd Stratejik Ortaklığı Hakkında Ortak Açıklama

Türkiye ile ABD dışişleri bakanlarının görüşmesinin ardından Türkiye-ABD stratejik ortaklığı hakkında ortak açıklama sı yapıldı...

Başbakan Yıldırım Türkiye Ekonomide Istikrarlı Büyümesini Sürdürüyor 02:17

Başbakan Yıldırım Türkiye Ekonomide Istikrarlı Büyümesini Sürdürüyor

Başbakan Yıldırım Türkiye'nin övüneceği, gurur duyacağı bir özel sektörü var. O yüzden Türkiye kolay kolay küresel, bölgesel krizlerden etkilenmiyor ve ekonomide istikrarlı büyümesini sürdürüyor. dedi...

Selçuk Bayraktar Türkiye'nin İnsansız Hamlesini Yeni Şafak'a Anlattı 03:21

Selçuk Bayraktar Türkiye'nin İnsansız Hamlesini Yeni Şafak'a Anlattı

Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest İstanbul'un tanıtım toplantısına katılan Baykar Makina Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdür Ersin Çelik'in sorularını yanı..

Türkiye'nin İslam Coğrafyasıyla İrtibatını Kesmeye Çalıştılar 02:55

Türkiye'nin İslam Coğrafyasıyla İrtibatını Kesmeye Çalıştılar

Sosyal Yorum'da gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Türkiye'nin güney sınırlarının tamamen kapatılmaya, Türkiye'nin Arap ve İslam coğrafyasıyla irtibatının koparılmaya ça..

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Türkiye'nin Önünü Kimse Kesemeyecek 00:48

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Türkiye'nin Önünü Kimse Kesemeyecek

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Türkiye'nin gücü, birliktedir, istikrardadır, güçlü iktidardadır. Bu hazineleri muhafaza edersek Türkiye'nin önünü, Allah'ın izniyle kimse kesemeyecektir. dedi...

Azez'de Türkiye'nin Eğittiği 200 Polis Mezun Oldu 01:50

Azez'de Türkiye'nin Eğittiği 200 Polis Mezun Oldu

Türkiye'nin eğittiği 200 Suriyeli polis, Halep'in Türkiye'ye sınır ilçesi Azez'de törenle mezun edildi...