#Türkiye ile abd

ABD Irak ve Suriye'de Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu 00:56

ABD Irak ve Suriye'de Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu

ABD İran destekli Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu. ... ABD Savunma Bakanlığı'nın çok sayıda ölü olduğu bildirdiği yazılı açıklamasında ABD kuvvetleri, Irak ve Suriye'deki beş KH tesisine karşı, örgütün saldırı dü..

ABD Genelkurmay Başkanı- -Biz Bir Bireye Bağlılık Yemini Etmedik- 01:07

ABD Genelkurmay Başkanı- -Biz Bir Bireye Bağlılık Yemini Etmedik-

ABD Genelkurmay Başkanı Mark A. Milley, ABD Başkanı Trump’a uyarı niteliğinde bir açıklama yaptı. Bir bireye bağlılık yemini etmediklerini söyledi...

ABD İstihbaratından Şok Afganistan Açıklaması! Rusya Ayağa Kalktı 01:32

ABD İstihbaratından Şok Afganistan Açıklaması! Rusya Ayağa Kalktı

Afganistan'da terör örgütü Taliban'ın ilerleyişi sürerken ABD istihbaratı, Kabil 3 ayda düşebilir açıklamasında bulundu. Öte yandan Rusya'dan yapılan açıklamada ise, Afganistan'daki durumu ABD yarattı, CIA tespiti güv..

Pakistan Başbakanı ABD'de Tarafından Tehdit Aldı 01:27

Pakistan Başbakanı ABD'de Tarafından Tehdit Aldı

Pakistan Başbakanı İmran Han, görevini bırakması için ABD'den tehdit mektubu aldığını açıkladı. Han, Bana gönderilen tehdit mektubu ABD'dendi ama istifa etmeyeceğim ifadelerini kullandı...

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var 00:50

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var Afganistan'da bulunan Amerika Birleşik Devletleri'ne ait Bagram Hava Üssü'nde büyük bir patlama meydana geldi. Valilik'ten yapılan açıklamaya göre; ölü ve yara..

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı 00:55

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı

Afganistan’ın ilk kadın savaş pilotu Nilüfer Rahmani ülkesinde tehdit aldığı gerekçesiyle Amerika Birleşik Devletleri’nden sığınma talebinde bulundu. Eğitim programı için Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderilen Rahman..

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ 01:05

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington’un son dönemlerde füze denemeleriyle tepki çeken Kuzey Kore politikasını gözden geçirdiğini söyledi. ABD’nin Güney Kore’ye gelişmiş füze savunma sistemi yerleştirmesin..

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi 00:48

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi

Afganistan'a 3.000'den fazla yeni ABD askeri gönderildi - Pentagon ABD Savunma Bakanı James Mattis, Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın yaklaşık 16 yıldır süren savaşı kazanmak için başlattığı yeni stratejinin bir parçası olar..

Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı 01:40

Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı

Rusya, ABD’yi DSG konusunda uyardı: Tekrarlanırsa karşılık veririz Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD destekli Demokratik Suriye Güçleri’nin (DSG) bulunduğu bölgelerden Suriye ordusuna 2 kez ateş açıl..

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgınına karşı düzenlendiği farkındalık 00:36

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgınına karşı düzenlendiği

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgını sırasında sağlık çalışanlarını onurlandırmak için Las Vegas şeridinin bir uçuşunu gerçekleştiriyor. ABD Hava Kuvvetleri pilotları, devam eden koronavirüs salgını sırasınd..

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı! 00:56

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı!

Koronavirüs olan Trump Beyaz Saray'a döndü... Maskesini çıkardığı ve nefes alırken zorlandığı anlar gündeme bomba gibi düştü!Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump günlerdir dünya gündeminin bir numaralı maddesi..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Abd'deki Firari Fetö'cü Terörist Soru Sorulunca Tuvalete Kaçtı 01:23

Abd'deki Firari Fetö'cü Terörist Soru Sorulunca Tuvalete Kaçtı

Türkiye'de yargı süreçleri sonucunda 15 Temmuz darbe girişiminde bulunduğu kesinleşen FETÖ, ABD'deki kurumlarında üst düzey yöneticilik yapan Recep Özkan ve Mevlüt Hilmi Çınar, ekiplerin sorularına cevap veremedi...

Bunu Gerçekten Zelenski İstedi ABD Ve Tüm Dünyayı Şoke Eden İstek 01:33

Bunu Gerçekten Zelenski İstedi ABD Ve Tüm Dünyayı Şoke Eden İstek

UKRAYNA LİDERİ ZELENSKİ'NİN ABD BAŞKANI BİDEN'DAN RUS OLİGARK ABRAMOVİCH'E YAPTIRIM GETİRMEMESİNİ İSTEDİĞİNİ YAZDI. ZELENSKİ'NİN , ABRAMOVİCH'İN RUSYA DEVLET BAŞKANI PUTİN'LE ARASINDA ARABULUCULUK YAPABİLME POTANSİYELİ ..

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan  Topuz'un İlk İfadesi 02:21

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan Topuz'un İlk İfadesi

FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013'teki kumpası ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'..

ABD'nin Korku Silahı- Atom Bombası 11:29

ABD'nin Korku Silahı- Atom Bombası

1945'te ABD'nin attığı bir bomba o günden sonra her şeyi değiştirdi. İstediği ülkede istediği planları devreye sokmak için dünyanın gözü önünde önce katliamı başlattı üst akıl, sonra da o katliamları oturup köşesinden se..

ABD'de gözler İstihbarat Komisyonu'nun duruşmasında 01:17

ABD'de gözler İstihbarat Komisyonu'nun duruşmasında

Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) gündemden düşmeyen casusluk iddiaları ile ilgili sessizliğini bozuyor. FBI Başkanı James Comey, ilgili soruşturma kapsamında, pazartesi günü Temsilc..

Tillerson, Lavrov, ABD-Rusya İlişkileri Konuşuyor 03:01

Tillerson, Lavrov, ABD-Rusya İlişkileri Konuşuyor

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Moskova ile Washington arasındaki ilişkilerin düşük bir noktada olduğunu ve ciddi bir güvensizlik olduğunu belirtti...

Skandal Toplantı! Suriye'de ABD, PKK ve Suudi Arabistan Petrolü Böyle Paylaştı 00:45

Skandal Toplantı! Suriye'de ABD, PKK ve Suudi Arabistan Petrolü Böyle

Suriye'nin Kamışlı kentindeki toplantıya katılanlar, ülkenin petrol kaynaklarını bölüştü. ABD ile Suudi Arabistan İstihbaratının düzenlediği buluşmada PYD'nin petrollerden pay alması kararlaştırıldı...

ABD’nin Derdi Ne? 05:12

ABD’nin Derdi Ne?

Gerçek sebep ne? Türk adli makamlarının başkonsoloslukta çalışan bir kişiyi tutukladıktan sonra ABD makamları ile yeterli bilgi paylaşmaması mı? Yoksa söz konusu kişinin FETÖ bağlantılarının ortaya çıkması ihtimaline kar..

Mehmetçikler ABD'nin İnşaa Ettiği Beton Mevzileri Böyle Ele Geçirdi 03:22

Mehmetçikler ABD'nin İnşaa Ettiği Beton Mevzileri Böyle Ele Geçirdi

Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in kuzeydoğusundaki stratejik Burseya Dağı, PYD/PKK'dan ele geçirildi. Burseya Dağı'nı terörden temizleyen TSK ve ÖSO birlikleri, Afrin'i işgal eden terör örgütünün ABD'nin desteği ile inşa..

ABD'de Senatörleri Taşıyan Tren Kaza Yaptı 04:03

ABD'de Senatörleri Taşıyan Tren Kaza Yaptı

ABD'de Cumhuriyetçi senatörleri taşıyan trenin çöp kamyonu ile çarpışması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı açıklandı. Eşleriyle birlikte Washington'dan West Virginia'ya giden Cumhuriyetçi se..

İran'da Abd Karşıtı Gösteri 01:36

İran'da Abd Karşıtı Gösteri

İran'ın başkenti Tahran'daki Tahran Üniversitesi yerleşkesinde toplanan yüzlerce kişi, ABD'nin İran ile nükleer anlaşmadan ayrılacağı ve 2015'te askıya alınan İran yaptırımlarının yeniden uygulanacağına ilişkin kararına ..

Ticaret Bakanı Pekcan ABD'ye 533 Milyon Dolarlık Ek Vergiyle Karşılık Verdik 01:26

Ticaret Bakanı Pekcan ABD'ye 533 Milyon Dolarlık Ek Vergiyle Karşılık

Ticaret Bakanı Pekcan: ABD'ye 533 milyon dolarlık ek vergiyle karşılık verdik Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Afrika kıtasında yer alan ülkelerin büyükelçileri ile JW Marriott Otel'de çalışma yemeğinde bir araya geldi...

ABD polisi gözaltına alamadığı hamile kadına kurşun yağdırdı 00:39

ABD polisi gözaltına alamadığı hamile kadına kurşun yağdırdı

ABD'de bir polis memuru, gözaltına almaya çalıştığı kadına şok tabancası ile müdahale etti. Kadın, polise direndiği sırada 'hamile' olduğunu söyledi ancak polis, şok tabancasını alan kadını kurşun yağmuruna tuttu. Kadın ..

  • JET TV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD ve Rus Uçaklarından İt Dalaşı 01:17

ABD ve Rus Uçaklarından İt Dalaşı

Karadeniz semalarında hareketli dakikalar yaşandı. amerikan donanmasına ait bir uçak, Rus uçakları tarafından engellendi. Böylelikle en önemli hava olayı ABD ile Rusya arasında gerçekleşmiş oldu...

İsrail' den ABD'ye İran Tepkisi 01:18

İsrail' den ABD'ye İran Tepkisi

ABD Dışişleri Ned Price, İran ile nükleer anlaşmayla örtüşmeyen yaptırımların kaldırılacağını söyledi. Bu açıklamaya ilk tepki İsrail'den geldi. Başbakan Netanyahu, “anlaşma bizi bağlamaz” dedi...

İşler İyice Kızışıyor! ABD'den Çin'e 'Rusya' Resti! 01:51

İşler İyice Kızışıyor! ABD'den Çin'e 'Rusya' Resti!

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Biden'ın Çin Devlet Başkanı Xi ile yapacağı görüşmede Rusya konusunda uyarılarda bulunacağını belirtti...

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..