#Türkiyenin en kötü semtleri

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Oğuz Köprülü - Trajedi 04:12

Oğuz Köprülü - Trajedi

Oğuz Köprülü - Trajedi Şarkı Sözleri İle Trajedi trajedi kötü şans Ellerimde kalan Yerle bir olsan geri bakmaz Renkli bir fotoğraf gibi hayat Kuşlar uçar insanlarsa siyah beyaz gelir bana Yalnızsam ve korktuysam (Traje..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Lady Gaga - Scheiße 03:45

Lady Gaga - Scheiße

Lady Gaga - Scheiße - Çeviri Puanlama: (2 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) I don't speak German Almanca konuşamıyorum But i will if you like Ama istersen yapabilirim Ich bin mir absolut klar Ben k..

Sinan Özen- Aşk Diye Okunur 03:58

Sinan Özen- Aşk Diye Okunur

Kaybetmeden anla kıymetimi Tanımak istemezsin hasretimi Hele bide gün bitip de gece çökünce Mumla ararsın güzel sohbetimi Aklın yolu bir umurumda değil Gururum aşkımdan önce gelir Ben diye yazılır aşk diye okunur İki..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Başbakan Yıldırım- Bu Millete Hizmet Etmek İbadettir 01:32

Başbakan Yıldırım- Bu Millete Hizmet Etmek İbadettir

Başbakan Yıldırım- Bu Millete Hizmet Etmek İbadettir Başbakan Yıldırım, Türkiye'nin nüfusunun yüzde 55'ini oluşturan 14 vilayetimize hızlı tren ağlarını dantel gibi dokuya dokuya geliyoruz. Bu millete hizmet etmek iba..

 Türkiye'nin En Zengin 20 İnsanı 05:20

Türkiye'nin En Zengin 20 İnsanı

Türkiyenin En Zengin 20 İnsanı Forbes her yıl açıklağı en zengin türkler listesine göre 2016 yılında Türkiye’de 30 milyarder vardır Listede servetleri aynı olan isimlerde var...

  • ANKA tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: İtalya AB'den Uzaklaşıyor 01:49

DÜNYA HABERLERİ: İtalya AB'den Uzaklaşıyor

Roma'nın doğusunda bulunan Tiburtina istasyonu. daha önce Roma'nın en lüks semtleri arasında bulunuyordu. Şimdi ise halk her gün biraz daha yoksullaştığını belirtiyor. Ekonomik kriz ve göçmen akını gerekçe gösteriliyor. ..

Ev Kira Semt Bizim Fragman 01:12

Ev Kira Semt Bizim Fragman

Aynı muhitte doğup büyüyen bir grup arkadaş rahatça yaşadıkları semtlerinde artık zorlanır hale gelmiştir. Semtleri zenginlerin son gözdesi olmuştur ve bu durum kiraların artmasına neden olur. Mahalle halkı birer birer e..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Adı Efsane 17.Bölüm - Fikonun Hayallerini Yıkan İtiraf! 05:56

Adı Efsane 17.Bölüm - Fikonun Hayallerini Yıkan İtiraf!

Kıvanç’ın tehdidi üzerine maçta kötü oynayan Hakan, Fiko'nun konuşması üzerine maça tekrardan giriyor ve takımın kazanmasını sağlıyor. Maçı kazanarak Fiko'nun hayallerini ona geri veren Hakan, Sibel'İn kendisini öptüğünü..

  • ANKA tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video) 02:55

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video)

Sensin Benim En Derin Kuyum Solist: Çağatay Akman Söz: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Müzik: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Sample by Bazen (Muhabbet) Aranje Volkan Sönmez Klip Yönetmeni Yekta Özbilen Abdullah Özdoğan..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Mithat Dalgıç - Beceremedim 02:41

Mithat Dalgıç - Beceremedim

Beceremedim şarkı sözleri ile Çizemedik beraber o mutluluğun resmini İsmini unuttuklarımla doldu bütün rehberim Onca kadın geldi geçti dolduramaz yerini Meleğim bugün gökyüzünün en güzel yeri, Gözlerin, özledim Sımsı..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Olay Olay!!!Kerimcan Durmaz Mafya Olursa 08:39

Olay Olay!!!Kerimcan Durmaz Mafya Olursa

3 Adam tarafından hazırlanan skeçte mafya adamını canlandıran Kerimcan Durmaz'dan ilginç bir kötü adam tiplemesi.Bunu izleyince kötü adamlar hep böyle olsa ortaya nasıl durumlar çıkar diye düşünmeden geçemedim:))Sahi na..

  • ANKA tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candanın Yeni Yarışmacı İle Arasındaki Husumet Ne? 13:52

Bahar Candanın Yeni Yarışmacı İle Arasındaki Husumet Ne?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan'a istediğin gibi gidebilirsin Bahar'cım güle güle diye yorum yapınca herkesi şaşırttı. Daha sonra Gamze Taşkın,..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7 10:07

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7

Uyuyan Güzel (Fransızca: La Belle au bois dormant, Almanca: Dornröschen) yüz yıllık uykuya dalan güzel bir prensesin bir öyküsünü anlatan klasik bir Avrupa masalıdır. 1697’de Fransız yazar Charles Perrault’un ve 1812’de..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karayip Korsanları: Ölü Adamların  Öyküsü(fragman) 01:50

Karayip Korsanları: Ölü Adamların Öyküsü(fragman)

Johnny Depp returns to the big screen as the iconic, swashbuckling anti-hero Jack Sparrow in the all-new “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.” The rip-roaring adventure finds down-on-his-luck Captain Jack f..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Koruyucu Safe Film İzle 1:34:37

Koruyucu Safe Film İzle

Jason Statham bu filmde eski üst düzey bir ajandır ve gerçekleştirmesi için kendisine 2 önemli görev verilir. Öncelikle kötü adamlar tarafınca kaçırılan 12 yaşındaki Chan isimli çinli bir kızı kurtarmalı ve sonrasında Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 16.378 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Güney  Meleğimsin Sen 06:26

Gökhan Güney Meleğimsin Sen

seni sevdi seni diledi gönlüm seninle geçecek inan tüm ömrüm kim ne derse desin boşuna gülüm kabul ettim seni meleğimsin sen önceki mazini varsın bilsinler aldırma sevgilim kötü desinler utanma halinden ister güls..

Dört X 4'Lü - 3. Bölüm İzle 12:33

Dört X 4'Lü - 3. Bölüm İzle

Dörtlümüz sabah Dörtx4’lü ormanına geldiklerinde fidanların sökülmüş olduğunu ve gece nöbetçi olarak bıraktıkları Maviş’in ortalarda gözükmediğini fark ederler. Olay yerinin yakınında gördükleri bir araba lastiği izini..

  • ÇocukTV tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - Kara Kedi Gerçekten Kedi Oluyor 05:26

Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - Kara Kedi Gerçekten Kedi Oluyor

Kara Kedi, Kötü Diktatör'ün gücüyle uysal bir kedi oluyor; ama pençeleri hala var. Marinette ve Adrien çok çok başarılı iki ortaokul öğrencisidirler ve Paris'i kurtarmak için seçilmişlerdir. Görevleri ise istedikleri he..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.391 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

02. No.1 - Gecenin Gürültüsü (Official Video) 02:19

02. No.1 - Gecenin Gürültüsü (Official Video)

Gecenin Gürültüsü 2014 yılında yayınlanmış 14 parçadan oluşan SKBR (Sen Kötü Bir Rüyasın) albümünde yer alan şarkının video klibidir. Bu albümde No.1'e vokalleri ile Xir Gökdeniz, MRF, Rozz, Sahir ve Relon eşlik etmekte..

  • No.1 tarafından
  • 273 görüntüleme
  • 5 yıl önce