#Türkiyenin en kötü semtleri

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Ayşen Birgör - Evlilik Sandalı 03:53

Ayşen Birgör - Evlilik Sandalı

Evlilik Sandalı şarkı sözleri ile Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir yabancı gülüşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevgilimi bir yalancı gülüşe, bir yabancı gülüşe Yıldızları indir, bu g..

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey 02:51

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey

Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey şarkı sözleri ile Mutluyum varsa yanımda çayımla sigaram Çok acıtsa da bitmiyor şu hayatla makaram Derler her şey anlamsız ve buymuş anlamı Görece her şey zaten zamansız, herkes yaşar anı Ya..

Kanun Taksimi - Bunu mutlaka dinleyin 07:59

Kanun Taksimi - Bunu mutlaka dinleyin

Yeni aldığım kanunuma iyice alıştım. Bu nedenle ikinci kez Nihavend taksim yüklüyorum.. Mutlaka dinleyin.. Seveceğinizi umuyorum.. Mutlaka yorumlarınızı bekliyorum.. haydi seyredelim.. Not: Gerçi çok yakın çektiğim için ..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Canim Kardeşi̇m 25.Bölüm Ressam Olmak İsti̇yorum 11:45

Canim Kardeşi̇m 25.Bölüm Ressam Olmak İsti̇yorum

Galip bey kızının ödevine yardım etmek için yağlıboya resim malzemeleri alır. Tüm aile bahçede resim yapmaya başlar. En kötü resimleri galip bey yapar. Müge’nin resim ödevi eğlenceli bir ortama dönüşür. Lale evde resimle..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Aziz - Efso 03:32

Aziz - Efso

Aramadın sormadın zor geliyor Değecek bir taş değil kalp kırıyor Ona şüphem yok seni el bozuyor Bu kafa taktı mı tam takıyor Dolmuyor boşluğun, şarjımı aldın gittin Fırtınam süt liman ortamı yıktın gittin Yokluğun her y..

Ölmeden Önce Son Yürüyüşe Çıkartılan Köpek 00:55

Ölmeden Önce Son Yürüyüşe Çıkartılan Köpek

Ceviz isimli köpeğin sağlığı kötü olunca son yürüyüşü için etkinlik düzenlenerek arkadaşlarıyla buluşturuldu...

  • Cowboy tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Sokaktaki Adama Usulca Yaklaşıp Boynuzlayan İnek ....İneğin keyfi yerinde değil. 00:46

Sokaktaki Adama Usulca Yaklaşıp Boynuzlayan İnek ....İneğin keyfi yeri

Sokaktaki Adama Usulca Yaklaşıp Boynuzlayan İnek Keyfi yerinde olmayan ineğin, adama usulca yaklaşıp boynuzlama anı kameraya böyle yansıdı... herkes gülecek:-D haydi seyredelim :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Yeni Yılbaşı Filmi 2017 Çok çok iyi gelecek 03:52

En Yeni Yılbaşı Filmi 2017 Çok çok iyi gelecek

Wes Anderson'dan Başrolünde Adrien Brody'li Yılbaşı Filmi. Adrien Brody'nin başrolünde olduğu yönetmenliğini Wes Anderson'ın yaptığı Yeni Yıl için filmi yayınlandı. Bir trende başlayan filmin hikayesi kötü hava koşulla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
90'ların Filmlerinin Göz Kanatan CGI Sahneleri 02:15

90'ların Filmlerinin Göz Kanatan CGI Sahneleri

Günümüzde artık CGI teknolojisinin kullanılmadığı film kalmadı. Fakat bu işler 90'lı yıllarda tam bir facia boyutundaydı. Diane Bullock eski CGI teknolojisi ile hazırlanmış en kötü film sahnelerini bir araya getirdi...

  • PengoTV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Helikopter Pilotunun Fırtınada Gemi Üzerine Heyecan Verici İniş Mücadelesi 01:26

Helikopter Pilotunun Fırtınada Gemi Üzerine Heyecan Verici İniş Mücade

Eğer kötü hava şartlarında uçağa bindiyseniz o midenize giren ağrının hissini bilirsiniz. Bir de Danimarka Hava Kuvvetleri pilotunun, bir gemiye Seahawk MH-60R helikopterini indirmeye çalışırken hissettiklerini az buçuk ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video) 04:00

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video

Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya dayandı. Senin bi..

Çocukları Sarsmayın 01:30

Çocukları Sarsmayın

çocukları sarsmayın ,bakın nelere neden oluyor..

Hindistan′da çocuk hakları mücadelesi 00:56

Hindistan′da çocuk hakları mücadelesi

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi hafta sonunda iki günlük Çocuk Hakları Zirvesi'ne ev sahipliği edecek. Zirvenin organizatörlerinden, 2014 Nobel Barış Ödülü sahibi Hintli çocuk hakları savunucusu Kailaş Satyarthi ülkede ..

Çılgın Joe Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:02

Çılgın Joe Türkçe Dublaj Film İzle

Mazisi oldukça kötü olan jones Afganistan’da çok zor günler yaşamıştır. Bunları geride bırakmak için kendini İngiltere sokaklarından yeni bir hayat kurmak için çaba göstermektedir. Bir gece bir adam bazı çete üyelerinden..

  • Film İzle tarafından
  • 15.198 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Siyah Noktalardan (Kesin ÇÖZÜM) Kolay Bir Şekilde Kurtulun! 04:55

Siyah Noktalardan (Kesin ÇÖZÜM) Kolay Bir Şekilde Kurtulun!

Herkese Merhaba, bu videomda beyaz tutkal ile siyah noktalarınızdan nasıl kurtulabileceğinizden bahsettim. Özellikle yurtdışında birçokkişinin kullandığı bu yöntemi ben düzenli olarak 15 günde bir uyguluyorum. Sadece siy..

  • Kadınca tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hiç Kimseyi dış görünüşüyle yargılayamazsınız ! Ön yargıya HAYIR 01:30

Hiç Kimseyi dış görünüşüyle yargılayamazsınız ! Ön yargıya HAYIR

Size göre Kötü olan birilerinin , birilerinide ya prensi veya prensesi olabilir. Ön Yargılı olmamızı anlatan kısa bir video sizlerle..

  • PengoTV tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Big Bang Theory 9. Sezon 1. Bölüm İzle 20:30

The Big Bang Theory 9. Sezon 1. Bölüm İzle

he Big Bang Theory veya kısaca TBBT, Chuck Lorre ve Bill Prady tarafından yaratılmış Amerikan durum komedisi. İlk kez 24 Eylül 2007'de CBS'de yayınlanmıştır. ya bölüm muhteşem kötü gidiyor diyenlere inat efsane bölümdü..

Amerikan Polislerinin Boşa Kürek Sallaması 00:40

Amerikan Polislerinin Boşa Kürek Sallaması

Amerikan polisleri hiç bu kadar morarmamıştı.Görüntüde izleyeceğiniz suçlu kovalamacı belliki ama sonunda kötü bir sürpriz karşılaşıyolar...

  • Cowboy tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 8 yıl önce