#Türkiyenin Üyelik sürecini

Tusk: Brexit'in Nasıl Sonuçlanacağı Londra'ya Bağlı 01:36

Tusk: Brexit'in Nasıl Sonuçlanacağı Londra'ya Bağlı

Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Brexit'in nasıl sonuçlanacağının Birleşik Krallık'ın tavrına bağlı olduğunu söyledi. Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Brexit müzakerelerinin nasıl sonuçlanacağının Birleşik Krallık’..

Depresyon Ne Kadar Sürede Atlatılabilir 01:38

Depresyon Ne Kadar Sürede Atlatılabilir

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Check-Up'ta, Dr. Gülçin Arı Sarılgan depresyonu atlatma sürecini izleyicilere anlattı..

  • NABIZ tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Romatizma Nasıl Oluşur Ve Belirtileri Nelerdir 02:52

Romatizma Nasıl Oluşur Ve Belirtileri Nelerdir

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Check-Up'ta, Dr. Banu Güneş romatizmanın oluşma sürecini ve belirtilerini anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gebelikte Karaciğer Kolestazının Tedavi Süreci Nasıl Olur 01:31

Gebelikte Karaciğer Kolestazının Tedavi Süreci Nasıl Olur

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Check-Up'ta, Dr. Erkan Koyuncu gebelikte karaciğer kolestazının tedavi sürecini anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 469 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sosyal Medyayı Sallayan Seçim Çizgi Filmi 02:22

Sosyal Medyayı Sallayan Seçim Çizgi Filmi

Seçim sürecini anlatan 'Game of Polls' isimli çizgi film sosyal medyada büyük beğeni kazandı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan çizgi film binlerce kez izlendi. @GameOf_Polls adlı twitter hesabından paylaşılan çizgi fil..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CHP'de Biri 'Aday Olmayacağım' Diyorsa 01:55

CHP'de Biri 'Aday Olmayacağım' Diyorsa

CHP'de 24 Haziran seçimleri ile başlayan koltuk krizi Kemal Kılıçdaroğlu'nun 8 yıl önce adaylık sürecini hatırlattı. Kılıçdaroğlu da Muharrem İnce gibi “Aday değilim” demişti...

Apple’ın Sır Gibi Sakladığı Iphone X’un Tamir Videosu Sızdırıldı 00:47

Apple’ın Sır Gibi Sakladığı Iphone X’un Tamir Videosu Sızdırıldı

iPhone X'un tamir ve test sürecini sır gibi saklaya Apple, dün yayınlanan video ile şoka uğradı. Apple'ın teknik servisler için hazırladığı bir grup eğitim videosu kimliği bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından internet..

Chemdry'ın Seramik Taş Fayans Sert Zemin Mermer Mozaik Granit Derz Temizleme Süreci 01:06

Chemdry'ın Seramik Taş Fayans Sert Zemin Mermer Mozaik Granit Derz Tem

Chem-Dry'ın üstün seramik, taş, fayans, sert zemin, derz temizleme süreci. Chem-Dry taş sert zemin temizlemede Sıcak Karbonatlı yıkama temizleme sürecini uygular. sert zeminlerdeki bakterileri, mikropları, kir ve lekele..

  • JET TV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Her Şeyi Tek Tek Anlattı Nazlı Hamarat'tan Olay İtiraflar 03:30

Her Şeyi Tek Tek Anlattı Nazlı Hamarat'tan Olay İtiraflar

Stil yarışması 'İşte Benim Stilim' ile tanınan, ilk eşi Emir Şaşmaz Kiev'de boğazı k.silerek .ldürülen Nazlı Hamarat, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında hamileliğini, babasını kaybettikten sonra yaşadıklarını..

  • BETA tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hoşçakal Yarın 1:45:19

Hoşçakal Yarın

1998 tarihli Hoşçakal Yarın , 68 kuşağının solcu öğrenci lideri Deniz Gezmiş (Berhan Şimşek) ve arkadaşları Yusuf Arslan'la (Mazlum Çimen) Hüseyin İnan'ın (Bülent Çolak) devlet güçlerince yakalandıktan sonra adım adım i..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 3.164 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gibiydi 01:46

Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gib

Dünya çapında 5 binden fazla kişinin ölümüne yol açan Coronavirüs salgınında ölümler toplam vakaların sadece küçük bir kesitini oluşturuyor. Şimdiye kadar hastalığı atlatan ve taburcu olanların sayısı da 69 bini geçmiş d..

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

324 Günlük Açlık Sona Erdi 01:00

324 Günlük Açlık Sona Erdi

OHAL Komisyonu, 324 gündür açlık grevinde olan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça'nın işe dönüş talebini reddetti. Gülmen ve Özakça, 324 gün önce 'İşimizi geri istiyoruz' talebiyle başlattıkları açlık gre..

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan 01:28

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan

Funda Küçük isimli hayvansever Aydın'da ölmek üzereyken bulduğu ve Mucize ve Şans ismini verdiği iki köpeğe 6 ay boyunca bakarak onlara yeni bir hayat verdi. Köpekleri aylar boyunca özel bakım ve tedavi ile iyileştir..

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Covid-19 kararlarını açıkladı 10:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Covid-19 kararlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İllerimizi Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak Mart ayı başı itibari ile kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. İllerimizi vaka ve aşı oranları gib..

Tramvaya kadın eli değdi 02:14

Tramvaya kadın eli değdi

KADIKÖY-MODA ARASINDAKİ NOSTALJİK TRAMVAYA DA KADIN ELİ DEĞDİ... ÇİÇEĞİ BURNUNDA KADIN MAKİNİSTLER, ZORLU EĞİTİM SÜRECİNİ TAMAMLAYIP İŞ BAŞI YAPTI. YAŞADIKLARI HEYECANI VE GURURU SHOW HABER'E ANLATTI.....

Tuğçe Ay Bebek Gibi Oldu - Beyazlatıcı Pirinç Maskesi 10:09

Tuğçe Ay Bebek Gibi Oldu - Beyazlatıcı Pirinç Maskesi

Herkese Meraba ???????? Video İçeriği ; * Pirinç, çok büyük bir güneş kremi olan çok zengin bir PABA, para aminobenzoik asit kaynağıdır. Dahili olarak alındığında, bu PABA vücuttaki C vitamini seviyesini artırır. *..

Nasreddin Hoca Araba Kullanıyor 11:18

Nasreddin Hoca Araba Kullanıyor

Yapamadığı şeyleri yapmadan kendi zamanına dönmek istemeyen Nasreddin Hoca bir liste yapar. 100 maddeden oluşan listenin en başında araba kullanmayı öğrenmek vardır. Ehliyet almayı kafaya koyan Nasreddin Hoca’yı çalışt..

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.503 görüntüleme
  • 5 yıl önce
2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10 10:45

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10

Sinema filmi çekmek, özellikle de çok pahalı sahneleri, iyi oyuncuları ve üst düzey sahne malzemelerini içeriyorsa, uzun bir süreç gerektirir. Sizlere en iyi full hd 1080p Türkçe dublaj film izleme ayrıcalıklarını ve fil..

Her Çocuk Özeldir 00:57

Her Çocuk Özeldir

Bugün günlerden Müzik ! ???????? Her Cumartesi Zeynep Alin’le müzik dersine gidiyoruz. ???? Müziğin özel eğitime katkısı inanılmaz boyutlarda. Zeynep Alin müzik eğitimine gelmeye başladıktan sonra konuşması çok hızlı b..

  • PengoTV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 4 yıl önce
13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor 03:02

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor

Sivas’ta yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, tarihi dizilerden esinlenerek ortaya çıkardığı animasyonlarla dikkat çekiyor. Sivas kent merkezi, Aydoğan mahallesinde yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, Covid-19 sürecinde vak..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması 03:25

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması

Amasya’nın Taşova ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri 2020 yılı ormancılık faaliyetleri kapsamında kayınların doğal gençleştirme programında bulunan alanlarında toplam 21 hektar sahada orman gülü temizliği, arazi haz..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 2 yıl önce