#Türkiye’m göster kendini

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Gurur tablomuz Teknofest 02:37

Gurur tablomuz Teknofest

Türkiye’nin son denemde teknolojide attığı adımlar artık başarısını kanıtladı. Bu yolda yeni neferleri heveslendirmekte önemli bir rolü olan Teknofest başladı...

Meral Akşener'den Nebati'ye Sert Sözler 08:05

Meral Akşener'den Nebati'ye Sert Sözler

TÜRKİYE TARİHİ BÖYLE CIVIKLIK GÖRMEDİ..

AKP'li Mehmet Metiner AKP'nin Sonunu İşaret Etti 10:20

AKP'li Mehmet Metiner AKP'nin Sonunu İşaret Etti

TÜRKİYE'DE İNSANLARIN HİÇBİRİ MUTLU DEĞİL..

Ukrayna’dan 3 Çocuğu Ve Kanser Hastası Eşiyle Gelen Savaş Mağduru Kadının Zorlu Yolculuğu 03:56

Ukrayna’dan 3 Çocuğu Ve Kanser Hastası Eşiyle Gelen Savaş Mağduru Kadı

Rusya'nın saldırılarından 3 çocuğunu ve kanser hastası Ukraynalı eşini korumak için Ukrayna'dan Türkiye'ye gelen kadın savaş sebebiyle yaşadığı zorlukları anlattı...

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mesajı 01:55

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mes

Büyük Zaferin 99'uncu yıldönümü siyasilerin de gündemindeydi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve siyasi parti liderleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Meclis..

Başkan Erdoğan Putin İle Telefonda Görüştü 03:20

Başkan Erdoğan Putin İle Telefonda Görüştü

Türkiye, Rusya-Ukrayna arasındaki arabuluculuk çabalarını ilk günden bu yana sürdürüyor. İlk adım atılmıştı. Barış çabaları hızlandırıldı. Yeni bir gelişme yaşandı. Başkan Erdoğan, Putin ile görüşerek müzakerelerin İstan..

Sera Kadıgil'den Bilal Erdoğan'a Sert Gönderme 08:10

Sera Kadıgil'den Bilal Erdoğan'a Sert Gönderme

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) zeytinlikleri madenciliğe, koruma alanlarını yapılaşmaya açan düzenlemelere karşı başlattığı mitingler, Muğla mitingi ile devam etti. TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, “Şu zeytin dalı..

Yoksul Kesimlerde Tepki Büyüyor Erdoğan Zam İşsizlik Hükümet Kuyruklar Manda Yoğurdu 14:31

Yoksul Kesimlerde Tepki Büyüyor Erdoğan Zam İşsizlik Hükümet Kuyruklar

Türkiye'nin gündemine oturan konularını Can Ataklı; özgür, cesur, kendine has yorumuyla sizlerle buluşturmaya devam ediyor...

Yap İşlet Devret Tam Bir Soygun Düzeni  Erdoğan Köprü Havalimanı Yap İşlet Devret 12:30

Yap İşlet Devret Tam Bir Soygun Düzeni Erdoğan Köprü Havalimanı Yap İ

Çanakkale Köprü’sünün yapılmasına neden bu kadar tepki verildi? Kemal Kılıçdaroğlu köprü ile ilgili ne dedi? Köprü maliyeti ne kadar tuttu? Havaalanı maliyeti ne kadar? AKP hükümeti kimleri zengin yapıyor? AKP zengin züm..

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

Ali Çınar- -97 ülke ve ABD, Taliban ile anlaştı 08:00

Ali Çınar- -97 ülke ve ABD, Taliban ile anlaştı

Biden panik oluşturmak mı istedi? Terör saldırıları sonrası Afganistan'da son durum ne? Neden 24-36 saat aralığı saldırı olasılığı yüksek dedi? ABD'nin çekilmesi sonrası nasıl bir süreç yaşanacak? Biden'ın hedefi Kabi..

Böbrek taşını düşürdüğüne inanıp içiyorlardı! Test sonuçlarında şoke eden gerçek ortaya çıktı! 02:03

Böbrek taşını düşürdüğüne inanıp içiyorlardı! Test sonuçlarında şoke e

Muş’ta, böbrek taşını erittiği ve şifalı olduğu iddia edilen suyun mikrop saçtığı tespit edilmesine rağmen, Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gelenler içmeye devam ediyor. Muş Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor 05:43

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı. İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, bu yıl yaklaşık 40 bin ton kuru fasulye üretimi beklediklerini söyledi. Bitlis'te 15 gün önce hasadına başlanan kuru fasulye Türkiye'nin yüzde..

Bambi Yatak, 600. mağazasını MODOKO’da açtı 06:13

Bambi Yatak, 600. mağazasını MODOKO’da açtı

Türkiye'nin öncü ve inovatif yatak üreticilerinden Bambi Yatak, 600. mağazasını Modoko'da açtı. Yıl sonu mağaza hedefini 700, 2023 hedefini 800 olarak revize eden şirket, 2023 yılında yurt dışındaki mağaza sayısını da 30..

Örümcek Adamı Kızdıran Yurdum İnsanı 00:14

Örümcek Adamı Kızdıran Yurdum İnsanı

Türkiye'de Örümcek Adam olmak bile kolay değil... Antalya sokaklarında örümcek adam kıyafeti ile gezen genci fotoğraflamak isteyen vatandaşlarla genç arasında ilginç anlar yaşanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

İnsanız Süpersonik Türk Savaş Uçağı Kanatlandı 05:26

İnsanız Süpersonik Türk Savaş Uçağı Kanatlandı

Dünya 5. nesil avcı uçaklarıyla son insanlı savaş uçağını üretiyor. Artık insanlı savaş uçakları geliştirilmeyecek ve savaş alanının en güçlü unsurları insansız sistemler olacak. Türkiye ise İHA ve SİHA'larda uzun süredi..

İlk Sahur Heyecanı 01:46

İlk Sahur Heyecanı

TÜRKİYE DÜN GECE MÜBAREK RAMAZAN AYININ İLK SAHURUNA KALKTI, SOKAKLARDA HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA HEYECAN VE RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI...

Neden Boşanıyoruz 01:58

Neden Boşanıyoruz

TÜRKİYE'DE ÇİFTLER EN ÇOK SORUMSUZLUK VE İLGİSİZLİK NEDENİYLE BOŞANIYOR. TÜİK AİLE YAPISINI ARAŞTIRDI; BU ARAŞTIRMADA DİKKAT ÇEKEN BAŞKA VERİLER VE SONUÇLAR DA YER ALDI...

Kiralıklar Uçtu 02:40

Kiralıklar Uçtu

SON ZAMANLARDA TÜRKİYE'NİN EN ÇOK KONUŞULAN KONULARINDAN BİRİ DE ARTAN KİRALAR. İSTANBUL'DA KİRA ORTALAMASI 6 BİN 500 LİRAYA ÇIKTI... ÜSTELİK BOŞ EV BULMAK DA ZORLAŞTI... MANZARANIN, İŞE YAKINLIĞIN ARANDIĞI O KRİTERLİ GÜ..

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Önemli Açıklamalar 11:55

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Önemli Açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye, Pençe-Kilit operasyonunu BM'nin 51. maddesine dayanarak yapıyor. Bu tabi terör örgütünün tespit edildiği hazırlıklar üzerine gerçekleştirilen bir harekattır dedi...

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj 11:02

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj

HERKES ADAM GİBİ İŞİNİ YAPSIN- DEDİ ! Bakırköy'de yaptığımız en yeni sokak röportajlarında halkımıza ekonomiden memnun musunuz, yeni gelen zamlar için ne düşünüyorsunuz? diye sorduk bir vatandaş sürekli gelen zamlar ve..

Tayfur Havutçu 14 Yabancıyla Geçmişteki Birliktelikleri Yakalamak Çok Zor 03:15

Tayfur Havutçu 14 Yabancıyla Geçmişteki Birliktelikleri Yakalamak Çok

Kocaelispor'un ilk Türkiye Kupası'nı kazandığı dönemde formasını terleten, milli takımın unutulmaz futbolcularından Tayfur Havutçu, “Şimdi takımlarda 14 yabancı var. Geçmişteki birliktelikleri yakalamak çok zor. Biz şans..

Kiracılara Kötü Haber 02:11

Kiracılara Kötü Haber

BÜLTENİMİZİ ENFLASYON HABERİYLE AÇMIŞTIK... TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU'NUN AÇIKLADIĞI FİYAT ARTIŞ VERİLERİYLE, NİSAN AYINDA UYGULANACAK KİRA ARTIŞ ORANI DA BELLİ OLDU, KİRACILARA KÖTÜ HABER GELDİ...

Bu güzelliğin koparmanın cezası 109 bin TL 01:23

Bu güzelliğin koparmanın cezası 109 bin TL

Türkiye'nin en değerli endemik bitki türlerinden birisi olan ve Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Eber Gölü kıyısında yetişen ‘Eber Sarısı' bu yıl da çiçek açtı. Eşsiz bir güzelliğe sahip olan Eber Sarısı'nı koparmanı..

Baykar TB3, Amerikan MQ-9B'ye karşı. Uçak gemilerine İHA! 15:48

Baykar TB3, Amerikan MQ-9B'ye karşı. Uçak gemilerine İHA!

ABD ile Türkiye arasında gemi güvertesinden kalkacak yeni nesil pervaneli İHA sistemi konusunda rekabet yaşanıyor. General Atomics şirketi MQ-9B'nin özel modeli ile ilk olacağını iddia ediyor. Baykar Savunma Teknoloji Li..

Kilosu 400 TL, milyonlarca arı 100 gramını bir günde topluyor 04:55

Kilosu 400 TL, milyonlarca arı 100 gramını bir günde topluyor

Türkiye'nin bal üretiminde ilk sıralarda yer alan ve 34 tane bal ormanı bulunan Mersin'de, milyonlarca arının gram gram topladığı, kilogram fiyatı 400 TL'ye kadar çıkabilen polende sezonun ilk hasadı gerçekleştirildi...