#Türkiye’m göster kendini

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret 01:33

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret

ABD Büyükelçisi Bass'ın görüşme talebine hükümetten ret Washington ile Ankara arasında yaşanan vize gerilimi sonrası Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass'ın görüşme teklifini reddetti. ABD'n..

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor 01:16

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor

Avusturya siyasetinde on yılların geleneği bozulmadı ve seçmen yeniden koalisyon yönünde oy kullandı. Bu kez hükümet kurma görevi eski Dışişleri Bakanı Sebastien Kurz’da olacak. Merkez sağ seçmene seslenen Avusturya Halk..

Antalya Düden Şelalesi Denize Dökülürken 02:10

Antalya Düden Şelalesi Denize Dökülürken

Aşağı Düden Şelâlesi (Karpuzkaldıran Şelalesi): Antalya il merkezinin yaklaşık 10 km. kuzeydoğusundaki bu şelâle, şehri simgeleyen tabiat güzelliklerindendir. 20 metre yükseklikten dökülür. Ana kaynağı Kırkgöz mevkisidir..

  • PengoTV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vali - Sinema Filmi 1:33:01

Vali - Sinema Filmi

Filmin KonusunnVali Faruk Yazıcı'nın en son görev yeri Denizli merkezli olacak filmin ana eksenine ise yine bir dünya ve Türkiye meselesi olan enerji konusu oturuyor.nBilindiği gibi Yeniçağ dünyasında gizli ve açık bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 2.931 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor 04:24

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, bakır ustası Kenan Çalışkan (65), cami minareleri için yaptığı alemleri Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesine pazarlıyor. Çalışkan, son olarak 70 kilogram bakır kullanarak yaptığı ..

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi 01:46

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi

Yaklaşık 1 yıl önce İstanbul'dan yola çıkan 18 yaşındaki Selçuk Şahin 50'den fazla şehri otostop çekerek gezdi. Son olarak Mardin'e gelen Şahin, Türkiye turunun ardından Güney ve Latin Amerika'yı gezmeyi planlıyor. Ağrıl..

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir Denklem Barış Üretemez- 20:28

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine KKTC’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Cumh..

Ukrayna Rusya'yı Böyle İkna Etti! İşte İstanbul'dan Çıkan Sonuç 04:18

Ukrayna Rusya'yı Böyle İkna Etti! İşte İstanbul'dan Çıkan Sonuç

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisinde yapılan toplantı, Rusya ve Ukrayna taraflarının hem heyet başkanları hem de heyetler arası görüşmelerinin ardından sona erdi. Toplantının ardından heyetlerden ardı ardına önem..

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı 00:31

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı

Türkiye'de işsizlik oranı, ekimde bir önceki aya göre 0,2 puan azalarak yüzde 11,2 seviyesinde gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ekim 2021 dönemine ait işgücü rakamlarını açıkladı. Buna göre, Türkiye geneli..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Survivor 2018 - 11. Bölüm - Murat Kaybettiği Oyunun Ardından Sinirlendi 01:09

Survivor 2018 - 11. Bölüm - Murat Kaybettiği Oyunun Ardından Sinirlend

Murat puanı kaybedince kendini kaybetti! Murat Ceylan Türkiye-Romanya karşılaşmasında kaybettiği sayının ardından çok sinirlendi.....

  • BETA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit yasına dil uzatmaya kalktı! 01:27

Şehit yasına dil uzatmaya kalktı!

TÜRKİYE TEK YÜREK OLMUŞ KAHRAMANLARINA AĞLARKEN, KENDİNİ BİLMEZİN BİRİ TİKTOK YAYINDA ŞEHİT YASINA DİL UZATMAYA KALKTI... O YAYIN SONRASI GÖZALTINA ALINDI.....

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu 08:46

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele eden kahraman sağlık çalışanları, gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için insan üstü çaba sergiliyor. Hastalık nedeniyle aylardır ..

Maşa ile Koca Ayı 2. Bölüm - Mawa Kawa 06:53

Maşa ile Koca Ayı 2. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa ve sevimli ayısının maceralarını izliyoruz. Bahara kadar uyanma adlı bu bölümde, sonbahara gelir. Sevimli ayı kış hazırlıklarını kendini Mawa Kawa'dan uzak durarak yani kendini eve kilitley..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video) 04:55

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video)

AYIP ETTİN Sensiz olacağımı bile bile bana Kendini neden yar ettin Bırakıp gitmene arkandan Ağlayacağımı bile bile Neden yüzüme güldün Çok şeyi kayıp fazlasıyla ayıp ettin Her şeyi sayıp bana saygısızlık ettin B..

Duvarda Mahsur Kalan Kedi 'Meraklı Kalabalığın' Bakışları Arasında Yere Düşerek Can Verdi. 02:29

Duvarda Mahsur Kalan Kedi 'Meraklı Kalabalığın' Bakışları Arasında Yer

Mecidiyeköy'de bir bağlantı yolu kenarında bulunan yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki duvarda mahsur kalan kedi, 'meraklı kalabalığın' bakışları arasında yere düştü. Yanına yaklaşan insanlardan ürkünce, üzerinde durduğu de..

  • JokerS tarafından
  • 2.421 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nazlı - Saygı Duruşu 03:29

Nazlı - Saygı Duruşu

sen bu oyunu oynamaya devam et tek taraflı ben yokum artık bana selamet tatlı tatlı kendini tekrardan ibaret yok artık zorlamakmı? şimdi sensizliğe istikamet tatlı tatlı hiç düşündün mü ya biterse diye? bir anda çekipte ..

Feride Hilal Akın - Ver Bana Düşlerimi 03:07

Feride Hilal Akın - Ver Bana Düşlerimi

Gitmek kolay ıımhı ya sonrası Silebilir misin Sende kalan dudaklarımın nemini Atamazsın biliyorum Sende solan yüreğimi Silebilir misin Sende kalan dudaklarımın nemini Atamazsın biliyorum Senle solan yüreğimi Ver bana dü..

ALEXONE - CİCİ KIZ - Teaser 00:26

ALEXONE - CİCİ KIZ - Teaser

Cici kiz Ah cici kız,cicili bicili giyinince Sen kendini bir şey mi sandın Tutmadım hesabını saçma soruları,kaç oldu Tutmadım ki,bir düşündüm de şöyle Öpmeyeli gönlünden birini inan ki çok oldu Ah cici kız,cicili bicili..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çelik - Cici Kız 04:34

Çelik - Cici Kız

Ah cici kız, cicili bicili giyinince Sen kendini bir şey mi sandın Tutmadım hesabını saçma soruları, kaç oldu Tutmadım ki, bir düşündüm de şöyle Öpmeyeli gönlünden birini inan ki çok oldu Ah cici kız, cicili bicili ..

Recep İvedik Kılığında Talibini Karşılayan Damat Adayı 17:47

Recep İvedik Kılığında Talibini Karşılayan Damat Adayı

Evlenme programında ilk katıldığında Receip İvedik taklidiyile kendini sevdiren damat adayı günden güne iyice Recep İvedik benzettti kendini..

  • JET TV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamze Özçelik, Mazlumlar İçin Dernek Kuruyor 00:29

Gamze Özçelik, Mazlumlar İçin Dernek Kuruyor

Geçtiğimiz günlerde Artık başka biriyim diyerek kendini dini vecibelere adayan Gamze Özçelik şimdi de, ayrım gözetmeksizin tüm mazlumlara yardım edecekleri derneğin müjdesini verdi. Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, eski eşi ..

  • ANKA tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Parkinson Nasıl Bir Hastalıktır 00:53

Parkinson Nasıl Bir Hastalıktır

Parkinson hareketlerde yavaşlama, ayak sürüme ve titreme ile kendini gösteren bir hareket bozukluğu hastalığıdır. İleri yaşlarda ve ailede varsa daha sık rastlanabilir. Hastalık kendini farklı şekillerde gösterebilir. Er..

  • NABIZ tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hipotansiyon Belirtileri Nelerdir 01:02

Hipotansiyon Belirtileri Nelerdir

Hipotansiyon; baş dönmesi, göz kararması ve fenalık hissiyle kendini gösterir. Tansiyonu düşen hasta, kendini bayılacak gibi hisseder. Soğuk terleme söz konusu olabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce