#Türkiye’m göster kendini

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..

İnfokey - Rengim Ne 03:16

İnfokey - Rengim Ne

Bi' kalem verdim elime Bilmiyorum derdim ne Deniyorum düşüyorum tutuyorum Hep üçü boş Bi' yokuş düştü önüme Görmüyorum yolum ne Çıkıyorum yürüyorum bıkıyorum Hep bana los Askıda kaldı, hayatı mantığa bağlı Tutardı tut..

Mithat Dalgıç - Beceremedim 02:41

Mithat Dalgıç - Beceremedim

Beceremedim şarkı sözleri ile Çizemedik beraber o mutluluğun resmini İsmini unuttuklarımla doldu bütün rehberim Onca kadın geldi geçti dolduramaz yerini Meleğim bugün gökyüzünün en güzel yeri, Gözlerin, özledim Sımsı..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

AB Parlementosunun Skandal Kararına İngiltere'den Tepki 01:04

AB Parlementosunun Skandal Kararına İngiltere'den Tepki

vrupa Parlamentosu'nun skandal kararına İngiltere'den tepki Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasını öngören skandal tavsiye kararının ardından, İngiltere'den Türkiye'ye destek mesajı geldi. Dışiş..

Analiz - Enerji Lobileri Kömürü Neden İstemiyor 09:58

Analiz - Enerji Lobileri Kömürü Neden İstemiyor

Türkiye'nin en önemli gider kaynağı olan enerjinin üzerinde enerji lobileri tarafından kirli oyunlar oynanıyor. Her yıl ithalata giden 100 doların #'ü enerjiye harcanıyor. Buradaki pastayı kaçırmamak isteyen lobiler kömü..

Galatasaray Tuzlaspor 2-1 Geniş Maç Özeti 02:05

Galatasaray Tuzlaspor 2-1 Geniş Maç Özeti

Galatasaray İle Tuzlaspor Türkiye Kupası Maçı...

  • BLUEHUMAN tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barbaros Şansal'a Linç Girişiminin En Net Görüntüsü 00:59

Barbaros Şansal'a Linç Girişiminin En Net Görüntüsü

B....da Boğul Türkiye diyerek Yılbaşı kutlayanlara hakaret eden Barbaros Şansal Türkiye'ye ayak basar basmaz toprağı öptü. Atatürk Havalimanı apronunda toplanan kalabalık Barbaros Şansal'ı linç girişiminde bulundu...

Türkiyenin En Güzel ve Çekici 10 Kadını 2017 04:39

Türkiyenin En Güzel ve Çekici 10 Kadını 2017

Türkiyenin En Güzel ve Çekici 10 Kadını 2017 Türkiye'nin en güzel 10 kadını kimdir, Türkiye'nin en güzel kadınları listesi, Türkiye'nin en güzel kadınları kimdir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.729 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Fikret Orman'a Süt Kupası Tepkisi 03:06

Fikret Orman'a Süt Kupası Tepkisi

Geçtiğimiz pazar günü oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra Beşiktaş Başkanı Fikret Orman skandal bir açıklama yaptı. Kulüplere milyonlarca lira katkı sağlayan Ziraat Türkiye Kupası için süt..

Hadise ve Türkan'danTüyleri Diken Diken Eden Düet! 03:24

Hadise ve Türkan'danTüyleri Diken Diken Eden Düet!

Tüyleri diken diken eden düet! Hadise ve Türkan sahnede devleşti... O Ses Türkiye'nin 8 Kasım akşamı yayınlanan bölümünde Hadise, Türkan'la Listen şarkısında düet yaptı. İkilinin performansı herkesin tüylerini diken dike..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'un İlk Japon Oryantali 02:38

İstanbul'un İlk Japon Oryantali

İnsanlar pek çok nedenlerle Türkiye'ye geliyor ve yerleşiyor. Ama oryantal öğrenmek için gelen bir Japon dansçı sanırız bir ilk. Japonya'da dans eğitmenliği yapan bir Milia Meg roman müziklerine ve dansına duydugu hayran..

  • ANKA tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara 02:00

Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara

Hollanda, Türkiye ile krizin gölgesinde yarın yeni başbakanını seçmek üzere sandığa gidiyor. Başbakan adayları dün canlı yayında münazarada karşı karşıya geldi. Münazaranın gündeminde Türkiye ile yaşanan diplomatik kriz ..

İşte FETÖ Almanya İttifakı 02:02

İşte FETÖ Almanya İttifakı

Alman istihbarat servisi BND'nin başkanı Bruno Kahl'ın skandal FETÖ açıklamasının ardından, BND'nin FETÖ ile Türkiye'ye karşı yaptığı işbirliği ortaya çıktı. FETÖ ve BND'nin önde gelen isimlerinin, Türkiye'nin Suriye'dek..

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında 01:29

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında

Türkiye’de16 Nisan'da yapılacak anayasa referandumu için yurt dışında oy verme işlemi başladı. Avrupa'da yaşayan vatandaşlar sabah erken saatlerden itibaren sandık başına gitti. Türkiye’den en fazla yurt dışı seçmeni..

PKK'nın Terör Koridoru'na  Darbe 02:32

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'nin Türkiye'nin s..

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe 02:32

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe

PKK'nın 'terör koridoru'na darbe! Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat ..

İlk Yerli Savaş Uçağı TF-X’in Görüntüsü  10:19

İlk Yerli Savaş Uçağı TF-X’in Görüntüsü

Türkiye bölgesinde en büyük, dünyanın ise beşinci büyük savunma fuarına ev sahipliği yapıyor. IDEF 2017'de yerli ve milli silahlar görücüye çıktı. A Haber Yayın Danışmanı Kerim Ulak TÜYAP Kongre Merkezinden Türkiye'nin g..

MHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan'ın ABD Ziyaretine Destek 02:57

MHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan'ın ABD Ziyaretine Destek

ERDOĞAN'IN ABD ZİYARETİNE DESTEK Kuşak ve yol zirvesi forumuna katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ABD'ye gelmiştir. Görüşmenin nokta mesabesinde olacağını Erdoğan söylemiştir. Buradan güçlü bir şekilde diyorum ki, sayın ..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçtenlik Abidesi Çoban Serkan ile Röportaj 03:33

İçtenlik Abidesi Çoban Serkan ile Röportaj

Iğdır'da babasının hastalığı yüzünden okumayı bırakıp çobanlığa başlayan Serkan ile yapılan röportajdan bir kesit. Facebook'ta İnterrail Turkiye adlı grup sakinlerinin desteği ile Serkan'a yardımcı olmak istiyoruz. Ona T..

  • JET TV tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkler Yunanistan da Tatilde, Yunan Turist Nerede! 01:59

Türkler Yunanistan da Tatilde, Yunan Turist Nerede!

Yunanistan her yıl 1 milyona yakın Türk turisti ağırlarken, Türkiye'de Yunan turist sayısı her geçen yıl azalıyor. Yunanistan her yıl 1 milyona yakın Türk turisti ağırlarken, Yunan turizmciler ülkeden Türkiye’ye gelen tu..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gümrük Birliği Güncellemesine Almanya Çelmesi 03:46

Gümrük Birliği Güncellemesine Almanya Çelmesi

Türkiye'nin Avrupa Birliği ile 'Gümrük Birliği Anlaşması'nı güncellemesi talebine Almanya engel çıkardı. Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesini yapmayacaklarını söyledi. Peki güncellen..

Serkan Çağrı Yine Klarnetini Konuşturdu! 05:04

Serkan Çağrı Yine Klarnetini Konuşturdu!

Kanal D ile Günaydın Türkiye, bugünden itibaren hafta içi her gün 07.00'de ekrana geliyor! İlk bölümün konuğu Serkan Çağrı, Kanal D ile Günaydın Türkiye izleyicilerine muhteşem bir müzik ziyafeti verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu;Meksika’ya İlk Kızılay Ulaştı 04:42

Bakan Çavuşoğlu;Meksika’ya İlk Kızılay Ulaştı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Türkiye emin adımlarla hedefine ulaşıyor. Ülke ekonomisi yüzde 6'dan fazla büyüdü. Türkiye zorlukların üstesinden geliyor. Türkiye mazlumun yanındadır. Meksika'da yaşanan depremin ardı..

Ünlü Oyuncu Mert Fırat, UNDP’nin Iyi Niyet Elçisi Seçildi 04:28

Ünlü Oyuncu Mert Fırat, UNDP’nin Iyi Niyet Elçisi Seçildi

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programının (UNDP) Türkiye’deki temsilcisi ve iyi niyet elçisi olarak sevilen oyuncu Mert Fırat seçildi. Programda konuşan Türkiye’nin iyi niyet elçisi Mert Fırat, “İlk olmanın verdiği bu gur..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Haklı Çıktı  Merkel Geri Adım Attı 01:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan Haklı Çıktı Merkel Geri Adım Attı

Genel seçim öncesi Türkiye karşıtı söylemlerle oy isteyen Almanya Başbakanı Merkel, Türkiye ile ilgili söylemlerinde geri adım attı...

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması 01:36

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Musul operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada Türkiye bu harekatın içerisinde na..

Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor 00:49

Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor

Türkiye tarafından hudutlarda, bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zul..

Meryem Uzerli'yi Hastalandıran Soru 01:31

Meryem Uzerli'yi Hastalandıran Soru

Meryem Uzerli, “Türkiye’yi terk ediyor” haberlerine açıklık getirdi. “Ben o haberlerle ilgilenmiyorum. Ben neden Türkiye’yi terk edeyim? Kim yazıyor bunları?” Yarın yeni projeler için görüşme yapacağını söyleyen güzel ..

  • BETA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce