#Türkiye’m göster kendini

Popstar Yarışmacılarının Son Haline Bakın Tanımak İmkansız 03:25

Popstar Yarışmacılarının Son Haline Bakın Tanımak İmkansız

Yıl 2004, Türkiye onları konuşuyor. Ses yarışmacılarının çıkış noktası olan Popstar ilk sezonu ile Türkiye'de yeni bir akımın başlamasına neden oldu. Popstar ekolünün ardından birçok ses yarışması geldi gelmesine anca..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 6 yıl önce
FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Sekizinci Defa Yine Yenilecekler 01:50

Sekizinci Defa Yine Yenilecekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ortaklığında bu yıl ikincisi düzenlenen Futbol Zirvesi'nde konuştu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği ve Türkiye ..

Rüveyda Öksüz Kimdir? 01:47

Rüveyda Öksüz Kimdir?

(d. 24 Mayıs 1994, İstanbul), Miss Turkey 2013 birincisi olan 2013 Türkiye güzeli Türk model ve oyuncu.24 Mayıs 1994'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan ailenin 4 çocuğundan en küçük olanıdır. İstanbul Üniver..

Bedük Kimdir? 01:46

Bedük Kimdir?

Bedük, ilk albümü olan Nefes Almak Zor u 2004 yılında Serhat ismiyle yayınladı. İkinci albümünü ise ilk albümden 3 sene sonra Even Better ı 2007 yılında Audiology Records'dan yayınlayarak dinleyicilerin beğenisine sund..

Çağla Kubat Kimdir? 01:49

Çağla Kubat Kimdir?

1997 yılında İtalyan Lisesi'nden birincilikle mezun oldu. ÖSYM'nin düzenlediği üniversitelere giriş sınavında ilk 500'e girerek İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümüne kaydoldu. 2001 yılında İstanbul Te..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

FB GS Voleybol Şampiyonu Belli Oldu 03:35

FB GS Voleybol Şampiyonu Belli Oldu

Vestel Venüs Sultanlar Ligi play-off serisi 3. karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’ı 3-0’lık sonuçla mağlup ederek, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde 2016-2017 Şampiyonu oldu. Vestel Venüs Su..

Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

Merve Ve Buğra Voleybol Şampiyonasında 00:38

Merve Ve Buğra Voleybol Şampiyonasında

brıslı Türk voleybolcular Merve Çelebi ve Buğra Eryıldız Voleybol Şampiyonası’nda organizasyonda boy gösterecek.Yenidüzen Gazetesi’nden Eren Şişik’in haberine göre, 13-16 Temmuz tarihlerinde Türkiye Alanya’da yapılacak o..

Aziz Sancar'dan Evrim Tepkisi Kardeşim Bırak Ya Günah! Ben Allah'a İnanıyorum! 01:08

Aziz Sancar'dan Evrim Tepkisi Kardeşim Bırak Ya Günah! Ben Allah'a İna

Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, Türkiye'deki evrimi ne zaman öğretelim kavgasının kendisini çok üzdüğünü belirterek, Evrim üzerine kavga edelim. Kardeşim bırak ya! Günah dedi. Prof. Dr. Sancar, ..

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek 03:55

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek

Bakan Yılmaz: Sözleşmeli öğretmenlik ve mülakat devam edecek (2) SORUNLARIMIZ VAR AMA AZALTTIK Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile birlikte Türkiye İşçi Sendikaları..

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar 02:05

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar

Maçka Merkez Camisi'nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Güümrükçüoğlu, AK Parti milletvekilleri, ailesi..

Irak Savunma Bakanlığı'ndan Flaş Açıklama 00:40

Irak Savunma Bakanlığı'ndan Flaş Açıklama

Irak Savuma Bakanlığı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) bağlı sınır kapılarının Türkiye ve İran ile koordinasyonlu şekilde kontrol edileceğini belirtti. Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Irak güçle..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli  Bölgelerinde Drumu Değiştirebilir 02:40

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli Bölgelerinde Drumu Değiştire

Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Frants Klintseviç, Türkiye'nin Kırım'ın statüsünü tanımamasının Suriye'deki Türk-Rus işbirliği için bir engel teşkil etmeyeceğini söyledi. Rus senat..

Evde Kalmaktan Sıkılan Ufaklığın İsyanı 00:32

Evde Kalmaktan Sıkılan Ufaklığın İsyanı

Türkiye genelindeki Corona virüs salgınını önlemek için evde kal Türkiye dendi ve bir çok insan buna uydu. Evde kalmaktan sıkılan bir ufaklık böyle isyan etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 5 yıl önce
S-400 Sistemi Kullanmak İçin Alındı 02:53

S-400 Sistemi Kullanmak İçin Alındı

Türkiye, Rusya'dan aldığı S-400 hava savunma sistemlerini ne zaman aktif hale getirecek? İkinci sistemin teslimatı ne zaman olacak? Türkiye ile ABD arasında yaşanan F-35 krizinde son durum ne? İşte tüm bu soruların cevab..

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı 05:50

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda irtibat görevlisi olarak görev yapan FETÖ mensubu Metin Topuz siyasi, askeri casusluk ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya teşebbüs suçlamasıyla tutuklanmıştı. Metin Topuz'un itirafları sonu..

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

ABD Türk F-35'lerine El Koydu 01:30

ABD Türk F-35'lerine El Koydu

ABD Türkiye’ye ait 8 adet F-35 savaş uçağını ABD Hava Kuvvetleri’ne devretti. ABD senatosu geçtiğimiz günlerde ABD Hava Kuvvetleri’ne, Türkiye için üretilen sekiz adet F-35a uçağını modifiye etme yetkisi vermişti...

Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi 02:13

Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi

Türkiye Meis adasını Navtex ilan etti. Yunanistan ise duruma tepki gösterdi. O bölgenin kendi kıta sahanlığı içinde olduğunu öne sürdü. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan'ın Oruç Reis’in Doğu Akdeniz’deki..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Gemiler, Fransız Gemileri KOVALIYOR! 11:30

Türk Gemiler, Fransız Gemileri KOVALIYOR!

TÜRKİYE'NİN KARŞISINA DOĞU AKDENİZ'DE YUNANİSTAN'DAN SONRA FRANSA VAR. FRANSIZLAR GEMİLERİNİ BURAYA YOLLAMAK İÇİN KOLLARINI SIVADI! FAKAT KARŞILARINDA EN ÇOK ÇEKİNDİKLERİ DİRİ VE GÜÇLÜ TÜRKİYE VAR!..

İlber Ortaylı Bu İşin Arkasında Almanlar Var 00:36

İlber Ortaylı Bu İşin Arkasında Almanlar Var

Hollanda Parlamentosu'nun 1915 olaylarını soykırım olarak kabul etmesi, dış siyasette gündemin en sıcak konularından. Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan Prof. Dr. İber Ortaylı, Türkiye'yi sıkça rahatsız e..