#Türkiye’m göster kendini

S-400 Füze Alımında Son Aşama  Kritik Tarih 11 Eylül 01:43

S-400 Füze Alımında Son Aşama Kritik Tarih 11 Eylül

Türkiye-Rusya hattında uzun süredir görüşmeleri devam eden S-400 hava savunma sisteminde sona yaklaşılıyor. İki ülke arasında istişareler sürerken, 11 Eylül'de toplanacak Savunma Sanayii İcra Komitesi'nde S-400 konusu ma..

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı 00:55

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı

New York Güney Bölgesi Başsavcılığı eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında dava açtı. Eski bakan Çağlayan’ın yanı sıra eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ve eski Halkbank yöneticisi Levent Balkan’ı Reza Zerr..

Kardemir Karabükspor'dan Arakanlı Müslümanlara Destek 01:46

Kardemir Karabükspor'dan Arakanlı Müslümanlara Destek

Teknik Direktör Erkan Sözeri gözleri dolarak anlattı, Dünya ve Türkiye ayağa kalksın ve buna tepki göstersin. Hepimizin ailesi var. Orada o olaylar olurken burada rahat uyumak çok zor. O yüzden de bu bir çığlık olsun, T..

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi 03:43

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf ile bir araya geldi. İkili orak basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'in Türkiye'ye silah..

 Arka Sokaklar 12.Sezonunda Neler Olacak 12:33

Arka Sokaklar 12.Sezonunda Neler Olacak

12. sezonu ile bu akşam ekrana gelecek Arka Sokaklar'ın oyuncuları, Kanal D ile Günaydın Türkiye'nin konuğu oldular. Diziyle ilgili çok önemli açıklamalar yapılırken, yeni sezonla ilgili merak edilen soruları yanıtladıla..

  • ANKA tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kore’yi İlk 7 Ayda 14 Bin 648 Türk Turist Ziyaret Etti 08:46

Kore’yi İlk 7 Ayda 14 Bin 648 Türk Turist Ziyaret Etti

Kore Turizm Organizasyonu (KTO) Kongre ve İş Turizmi Departmanı Daire Başkanı Kim Kap Soo, 2016 yılında 26 bin 541 Türk turistin Kore’yi ziyaret ettiğini, bu yılın ilk yedi ayında ise bu rakamın 14 bine ulaştığına dikkat..

3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi 03:27

3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi

Türkiye’nin en önemli projelerinden olan İstanbul Yeni Havalimanında montajı tamamlanan yolcu köprüleri ilk kez görüntülendi. Yüzde 64.5’i tamamlanan havalimanındaki son durum havadan görüntülenirken, ana terminal binası..

İngiltere Büyükelçisi Moore, Beşiktaş Kongre Üyesi Oldu 02:28

İngiltere Büyükelçisi Moore, Beşiktaş Kongre Üyesi Oldu

Beşiktaşlılığı ile bilinen İngiltere'nin Türkiye Büyükelçisi Richard Moore, siyah-beyazlı kulübün kongre üyesi oldu...

İlk ve Tek Çift Diplomalı Türk-Alman Hukuk Lisans Programı İlk Mezunlarını Verdi 04:35

İlk ve Tek Çift Diplomalı Türk-Alman Hukuk Lisans Programı İlk Mezunla

Türkiye ve Almanya arasındaki ilk ve tek Çift Diplomalı Türk-Alman Hukuk Lisans Programı mezunları, diplomalarına kavuşmanın heyecanını yaşadı. Altınbaş Üniversitesi ve Köln Üniversitesi’nin iş birliği ile hayata geçiril..

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı 00:56

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı

Türkiye, Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya ve İspanya'nın basketbol federasyonları, THY Avrupa Ligi takviminin FIBA 2019 Dünya Kupası Eleme maçları ile aynı ana denk gelmesi nedeniyle Avrupa Ligi yönetiminden program de..

Kuzey Irak'ta Gerçekleştirilecek Referandum Yok Hükmündedir 01:16

Kuzey Irak'ta Gerçekleştirilecek Referandum Yok Hükmündedir

Başbakan Binali Yıldırım, 'AK Parti Mamak 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuştu. Yarın Irak'ta yapılacak referanduma ilişkin Türkiye'nin güney hudutlarında herhangi bir statü değişikliği, herhangi bir yeni oluşum Türkiye ..

Amerika’dan Gaziantep’e Uzanan Bakır Aşkı 01:00

Amerika’dan Gaziantep’e Uzanan Bakır Aşkı

Bakır işleme sanatının incelikleri öğrenmek için İndiana'da okuduğu tıp fakültesini bırakan Amerikalı Martin Moon (26), Gaziantep'te bakır işleme sanatını öğreniyor. Moon, 8 yıldır bu meslek için yaz aylarında Gaziantep'..

Bu Da Biber Kolonyası 01:29

Bu Da Biber Kolonyası

Şanlıurfa’da 20 yıllık esans ustası, yemek kültürünün vazgeçilmezleri arasında yer alan Urfa isotundan ürettiği kolonyayı Avrupa’ya pazarlıyor.Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haşimiye Meydanı’nda esans ustası Ömer ..

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak 01:18

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak

Türkiye'den Kuzey Irak'a 29 Eylül'den itibaren askıya alınacağını bildiren Erbil Türk Konsolosluğu, 27 Eylül'de Ankara'nın Irak Kürdistan Bölgesi'ndeki (KKG) son bağımsızlık referandumuna itiraz etmeye devam ettiğini sö..

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova  iş birliği yeni bir ivme kazanacak’ 01:51

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova iş birliği yeni bir ivme kazanac

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türk-Rus Toplumsal Forumu Eş Başkanı Çonkar, Rusya Devlet Başkanı Putin’in yarın Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaretinin Ankara-Moskova ilişkilerine yeni bir ivme kazandıracağını söylerke..

The Economist'den işaret : KÜRTLER!! 01:56

The Economist'den işaret : KÜRTLER!!

The Economist, İran'da yaşayan Kürtlern sözde referandum nedeniyle ateşli bir şekilde bağımsızlık istediğini yazdı. Irakın kuzeyinde düzenlenen sözde bağımsılzık refarandumu, bölgede gerginliğin artmasına neden oldu. İn..

Türk İşi iPhone 8 Plus Dayanaklılık Testi 07:52

Türk İşi iPhone 8 Plus Dayanaklılık Testi

Türkiye'De iPhone 8 Plus Dayanıklık Testi.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Meryemin Yeni Bölümünde Neler Olacak 08:38

Meryemin Yeni Bölümünde Neler Olacak

Murat Güloğlu ve Mutlu Ulusoy'un sunumuyla hafta içi her gün ekrana gelen Kanal D ile Günaydın Türkiye, Meryem dizisinin yıldızı Ayça Ayşin Turan'ı ağırladı. Meryem dizisinin bolca konuşulduğu bölümde, Ayça Ayşin Turan c..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Yanlış Anlama Fragman 01:50

Yanlış Anlama Fragman

Türkiye ve Azerbaycan arasındaki sıcak ilişkileri komik bir hikayeyle perdeye taşıyan film 10 KASIM’da vizyona girdi. Film, Türkiye sinemalarıyla aynı zamanda Azerbaycan sinemalarında da gösterime girecek...

  • ANKA tarafından
  • 1.866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Ekim Ayında  Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz 01:06

Ekim Ayında Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2018 FIFA Dünya Kupası'na gitme umutlarının hala güçlü olduğunu söyledi. Lucescu, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İzlanda ile ..

Erdoğan'dan Açıklama :  Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar 01:43

Erdoğan'dan Açıklama : Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürtlerin Kerkük'te işgalci konumunda olduklarını söyledi. Erdoğan Kerkük için Hiç kimse burası benimdir havasına giremez dedi. Erdoğan İran dönüşü uçakta bazı gazetelerin Ankara tem..

Abd Vizeleri Durdurdu  Peki Bu Karar Ne Anlama Geliyor 00:10

Abd Vizeleri Durdurdu Peki Bu Karar Ne Anlama Geliyor

ABD Büyükelçiliği skandal karara imza atarak Türkiye'den vize başvurularının süresiz durdurulduğunu duyurdu. A Haber muhabiri Ragıp Soylu ABD'den gelişmeleri aktardı....

ABD’nin İçinde Paralel Devlet Mi Var 06:20

ABD’nin İçinde Paralel Devlet Mi Var

Türkiye, 15 Temmuz 2016 tarihinde 249 kişinin ölümüne, 2193 kişinin yaralanmasına yol açan, demokrasisini ve özgürlüklerini hedef alan hain darbe girişiminin bütün suçlularını tespit edip yargılıyor. İlk bakışta buna son..

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı 01:44

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı

Erdoğan, Ukrayna'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti ..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti 02:55

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 11-15 Ekim'de ABD'de düzenlenecek Uluslararası Para Fonu/Dünya Bankası Yıllık Toplantıları'nda, Türkiye'yi temsil etmek üzere Washington'a hareket etti. Hazine Müste..