#Türkiye’m göster kendini

Aşıda Hayvan Deneyleri Başladı 01:37

Aşıda Hayvan Deneyleri Başladı

Türkiye koronavirüsle mücadelede yerli aşı ve ilaç geliştirme konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda önemli bir aşamaya daha geçildi. Aşı projelerinin üçünde hayvan deneyleri başladı. Ayrıca bu ay içinde korona il..

Brezilya'ya 650 Adet Solunum Cihazı Gönderildi 01:30

Brezilya'ya 650 Adet Solunum Cihazı Gönderildi

Türkiye yerli üretim solunum cihazlarıyla dünyaya nefes olmaya devam ediyor. Bu kez de Brezilya'ya 650 adet solunum cihazı gönderdik...

TBMM'de Koronavirüs Alarmı 01:18

TBMM'de Koronavirüs Alarmı

Türkiye Büyük Millet Meclis'inde koronavirüs alarmı yaşandı. Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun personelinde korona testi pozitif çıktı. Bu gelişmenin ardından bölümde görev yapan bütün çalışanlara test yap..

Mersin'de 10 milyon liralık kaçakçılık operasyonu 02:14

Mersin'de 10 milyon liralık kaçakçılık operasyonu

Mersin'de gümrük muhafaza ve jandarma ekiplerince müşterek düzenlenen operasyonda, Türkiye’ye yasa dışı yollardan, vergileri ödenmeksizin sokulan 10 milyon lira değerinde 178 bin 878 adet gümrük kaçağı kumandalı araç ana..

Devecipınar Köyü  | Türkü |  2019 03:32

Devecipınar Köyü | Türkü | 2019

devecipınar köyü yozgat devecipınar köyü boğazlıyan devecipınar köyü yozgat boğazlıyan fuat yapar fatih yapar devecipınar düğün devecipınar sitesi devecipınar derneği devecipınar haberleri devecipınar belediyesi deveci..

Ayasofya İbadete Açılacak Mı- Danıştay'ın Kararı Ne Olacak 16:33

Ayasofya İbadete Açılacak Mı- Danıştay'ın Kararı Ne Olacak

İstanbul’un fethinden sonra Fatih tarafından camiye çevrilen Ayasofya, 500 yıl cami olarak hizmet vermişti. Fethin sembolü olarak görülen Ayasofya, 24 Kasım 1934 tarihinde çıkarılan bir kararname ile müzeye çevrilmişti. ..

En Güzel -Ayrılık- Haberi 02:45

En Güzel -Ayrılık- Haberi

Antalya'da kafaları yapışık halde dünyaya gelen siyam ikizleri, Londra'da yapılan cerrahi operasyonla birbirinden ayrıldıktan sonra Türkiye'ye döndü. İkizlerin babası Ömer Evrensel bebeklerin sağlığının yerinde olduğunu ..

Bakan Akar- -Hafter Libya'dan Kaçtı 02:37

Bakan Akar- -Hafter Libya'dan Kaçtı

Hafter köşeye sıkıştı. Bir darbede ülkedeki aşiretlerden geldi. Türkiye Kahire bildirgesi için kararını verdi. Avrupa Birliği ateşkes çağrısı yaparken, Mehmetçik ise Yunan askerine ayar verdi. Çatışma bölgelerinden de sı..

Bakan Varank- -Kovid İlacının Yerlisini Sentezledik 01:40

Bakan Varank- -Kovid İlacının Yerlisini Sentezledik

Türkiye koronavirüse karşı başarılı sonuçlar veren bir ilacın yerli sentezini üretti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın görücüye çıkardığı ilaç kısa süre sonra dünya çapında kullanılmaya başlanacak...

Kırım Kongo Kabusu Geri Döndü 02:47

Kırım Kongo Kabusu Geri Döndü

Türkiye'nin koronadan ölümlere kilitlendiği bir dönemde eski kabus geri döndü. Kırım kongo kanamalı ateşi hastalığına yakalanan kişi sayısı 480'e ulaştı. Haziran ayı itibariyle de 15 kişi hayatını kaybetti. Bu gelişmeler..

Ajda Pekkan - İstanbul Yeditepe Konserleri 1:39:10

Ajda Pekkan - İstanbul Yeditepe Konserleri

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı çatısı altında İletişim Başkanlığı öncülüğünde Poll Production organizasyonu ile gerçekleştirilecek ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’ ile Türkiye’nin Yıldızları evlerimize konuk oluyor...

Devecipınar Köyü| Koronavirüse | Karşı Tek Çare | 2020 01:03

Devecipınar Köyü| Koronavirüse | Karşı Tek Çare | 2020

devecipınar köyü yozgat devecipınar köyü boğazlıyan devecipınar köyü yozgat boğazlıyan fuat yapar fatih yapar devecipınar düğün devecipınar sitesi devecipınar derneği devecipınar haberleri devecipınar belediyesi deveci..

Aşı ve İlaç Çalışmalarında Yeni Aşama 01:42

Aşı ve İlaç Çalışmalarında Yeni Aşama

Sevgili seyirciler Türkiye koronavirüse karşı mücadelede aşı ve ilaç çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı. Virüsün etkisini azaltacağı düşünülen “Griffithsin” adlı bir molekülün hayvan..

Bu Kafayla Salgını Yenmek Biraz Zor 01:56

Bu Kafayla Salgını Yenmek Biraz Zor

Türkiye'de korona vakaları yeniden artmaya başladı, alarm zilleri çalıyor. Ancak bazıları hala tehlikenin farkında değil. Tıpkı Bu kafayla salgını yenmek zor dedirten haberimizdeki vatandaş gibi.....

Elektrik Üretiminde Rekor Yerli Oran 01:41

Elektrik Üretiminde Rekor Yerli Oran

Koronavirüs salgını nedeniyle bir anda sınırlar kapatıldı. Uluslararası ticaret durdu. Ülkeler kendi kendine yetmenin önemini hatırladı. Türkiye tam da bu dönemde yerli ve yenilenebilir enerji üretiminde atağa geçti. 20 ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıdem Tazminatı Açıklaması 03:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıdem Tazminatı Açıklaması

''Ergene Çevre Koruma Projesi, Derin Deşarj Hattı B Tüneli Işık Göründü Merasimi'' gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da merasime video konferans yöntemiyle katıldı. “Türkiye'nin en önemli çevre projelerinden biri açıkl..

HDP'li Vekilde Koronavirüs Çıktı 01:53

HDP'li Vekilde Koronavirüs Çıktı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bir süredir koronavirüs alarmı yaşanıyor. Personelde vaka sayıları artınca, çay ocakları ve lokantalar kapatılmıştı. Bu kez virüs milletvekillerine sıçradı. HDP'li bir vekilin testi pozit..

Polisler Üniversite Sınavı İçin Seferber Oldu 02:42

Polisler Üniversite Sınavı İçin Seferber Oldu

Tüm Türkiye'de üniversite sınavı heyecanı yaşandı. Öğrenciler 1 yıldır bu sınavı bekliyorlardı. Ancak geç kalanlar oldu. Sınav maratonuna başlamadan koşu maratonu başladı. Polisler de öğrenciler mağdur olmasın diye sefer..

Devecipınar Köyü|Nuriye TEYZE|FIKRA GİBİ OLAY| 2020 03:12

Devecipınar Köyü|Nuriye TEYZE|FIKRA GİBİ OLAY| 2020

devecipınar köyü yozgat devecipınar köyü boğazlıyan devecipınar köyü yozgat boğazlıyan fuat yapar fatih yapar devecipınar düğün devecipınar sitesi devecipınar derneği devecipınar haberleri devecipınar belediyesi devecipı..

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu 04:26

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu

1 Haziran'da başlayan normalleşme süresiyle birlikte kurallara uyulmaması nedeniyle Türkiye genelinde vaka sayılarda artış başladı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde de yaşanan artışla birlikte polis vatandaşları uyarıyor. Öz..

Baba-kız birbirine önce başarı diledi, sonra rakip oldu 02:54

Baba-kız birbirine önce başarı diledi, sonra rakip oldu

Türkiye genelinde 2 milyon 437 bin 119 adayın başvurduğu YKS'ye Bursa'da baba ve kızı aynı okulda beraber girerek birbirlerine rakip oldu. Sınavdan önce birbirlerine başarı dileyen baba-kız sınavın ardından da sınavda çı..

Üçüz Nineler Aylar Sonra Kavuştu 02:35

Üçüz Nineler Aylar Sonra Kavuştu

Koronavirüs Türkiye'nin yakından tanıdığı üçüz ninelerin arasına da girdi. Ordu'da yaşayan ninelerden biri, 4 yıl önce hayatını kaybetmişti. Geride kalan ikizlerse salgın nedeniyle kardeşlerinin kabrine aylar sonra gideb..

Murat Kekilli & Merve Özbey - İstanbul Yeditepe Konserleri 2:30:13

Murat Kekilli & Merve Özbey - İstanbul Yeditepe Konserleri

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı çatısı altında İletişim Başkanlığı öncülüğünde ve Poll Production organizasyonu ile gerçekleştirilen ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’ ile Türkiye’nin Yıldızları evlerimize konuk oluyor...

ABD TikTok'u Yasaklayabilir 01:24

ABD TikTok'u Yasaklayabilir

Türkiye'de 30 milyon kullanıcısı olan TikTok hakkında birçok ülke soruşturma açmıştı. O listeye Amerika da eklendi. İki süper gücün arasındaki gerilim teknoloji alanın da tırmandı. Amerikan Dış İşleri Bakanı Pompeo, Çin'..

Devecipınar Köyü | Nuriye TEYZE| Korona Temizliği| 2020 01:05

Devecipınar Köyü | Nuriye TEYZE| Korona Temizliği| 2020

devecipınar köyü yozgat devecipınar köyü boğazlıyan devecipınar köyü yozgat boğazlıyan fuat yapar fatih yapar devecipınar düğün devecipınar sitesi devecipınar derneği devecipınar haberleri devecipınar belediyesi devecipı..

Danıştay Kararını Açıkladı ve Ayasofya Müze Ceğil Camidir 25:13

Danıştay Kararını Açıkladı ve Ayasofya Müze Ceğil Camidir

DANIŞTAY: AYASOFYA MÜZE DEĞİL CAMİDİR Türkiye Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Değerlendiriyor...

Yerli Koronavirüs İlacına Ruhsat Çıktı 01:57

Yerli Koronavirüs İlacına Ruhsat Çıktı

Türkiye geçen ay koronavirüs tedavisinde kullanılan bir ilacı üretmeyi başarmıştı. O ilacın ruhsatı çıktı. Yakında raflarda olacak...

Van'da Keşif Uçağı Düştü- 7 Şehit 02:57

Van'da Keşif Uçağı Düştü- 7 Şehit

Türkiye gece saatlerinde gelen acı haberle kahroldu. Van'da keşif görevi yapan uçak Artos Dağı'na düştü. Kazada ikisi pilot, beşi teknik personel 7 emniyet personeli şehit düştü...

‘Çay şekerli mi içilir, şekersiz mi’ tartışmalarına Rizeliler de katıldı 05:08

‘Çay şekerli mi içilir, şekersiz mi’ tartışmalarına Rizeliler de katıl

Türkiye’de başlayan ‘çay şekerli mi içilir, şekersiz mi’ tartışmalarına, çayın memleketi Rize'den de yorum geldi. Rizeliler, çoğunlukla, en iyi çayın şekeriz içilen çay olduğu değerlendirmesinde bulundu...

Suzan Kardeş & Sami Levi - İstanbul Yeditepe Konserleri 2:00:47

Suzan Kardeş & Sami Levi - İstanbul Yeditepe Konserleri

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı çatısı altında İletişim Başkanlığı öncülüğünde ve Poll Production organizasyonu ile gerçekleştirilen ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’ ile Türkiye’nin Yıldızları evlerimize konuk oluyor...