#Türkiye’m göster kendini

Türk Jetlerinden Doğu Akdeniz'de Gövde Gösterisi 01:24

Türk Jetlerinden Doğu Akdeniz'de Gövde Gösterisi

Türkiye, havada yakıt ikmali yapabilen sayılı ülkelerden biri. Doğu Akdeniz'de bu kez havada eğitim vardı. TSK, savaş uçakları ve yakıt ikmal uçaklarıyla havada nefes kesen bir eğitim düzenledi...

Rusya'ya İlk İhracat Treni Yola Çıktı 02:58

Rusya'ya İlk İhracat Treni Yola Çıktı

Türkiye’nin demir yolu ihracat atağı devam ediyor. Ankara'dan iki tren birden uğurlandı. Biri Rusya'ya beyaz eşya götürürken diğeri Çin'e bor madeni taşıdı. Uğurlama törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu il..

Mutasyonlu Virüs Kabusu Başladı 01:58

Mutasyonlu Virüs Kabusu Başladı

Kısıtlamalarda esnemeye gidilmesi beklenirken, bu kez mutasyonlu virüs kabusu başladı. Türkiye'de mutasyonlu virüse yakalananların sayısı arttı 128 oldu. Uzmanlar uyarıyor, hızlı yayılan mutasyonlu virüse karşı tedbirler..

O gençlerin son videosu! 02:48

O gençlerin son videosu!

CANSIZ BEDENLERİ MANİSA'DA YOL KENARINDA BULUNMUŞ, TÜRKİYE, 4 GENCİN SIR ÖLÜMÜNÜ KONUŞMUŞTU... BUGÜN, O GENÇLERDEN ÜÇÜNE AİT VEDA VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI. İNTİHAR İHTİMALİ AĞIRLIK KAZANDI. DİĞER GENCİN NASIL ÖLDÜĞÜ İSE, HA..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

80 ülkeyi otostopla gezdi 03:30

80 ülkeyi otostopla gezdi

TAM 80 ÜLKEYİ OTOSTOP ÇEKEREK, ÇADIRDA KALARAK GEZDİ. 27 YAŞINDAKİ ALMAN FRANÇESKA'NIN SON ROTASI TÜRKİYE OLDU. ANCAK BURADAN GİTMEK İSTEMİYOR. İŞTE TÜRKİYE SEVDALISI ALMAN GEZGİNİN ANILARI...

Gıda Fiyatlarını Düşürmek İçin 5 Öneri 01:40

Gıda Fiyatlarını Düşürmek İçin 5 Öneri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, gıda fiyatlarının düşmesi için beş maddelik bir çözüm önerisi hazırladı. Öneride tarladan markete kadar süreçte ÖTV ve KDV oranlarının düşürülmesi ve çiftçiye destek maddeleri yer aldı..

Pentagon'un S-400 İnadı 01:03

Pentagon'un S-400 İnadı

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Kirby, S-400'lere karşı pozisyonlarının değişmediğini vurgulayarak Türkiye'ye S-400 sistemlerinden vazgeçmesi çağrısında bulunuyoruz. dedi...

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor 02:26

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor

Türkiye'de yüzlerce AVM ve binlerce zincir market var. Halen de sayıları artıyor. Ticaret Bakanlığı bir taslak hazırladı. Taslak hayata geçtiğinde artık belli nüfusa sahip yerlerde belli sayıda AVM açılabilecek. Zincir m..

Miçotakis'ten Erdoğan'a Yanıt 01:41

Miçotakis'ten Erdoğan'a Yanıt

''Türkiye ile ilişkilerde bardağın yarısını dolu görüyorum''..

İlk kez kar gören Afrikalılar gönüllerince eğlendi, kar üstünde sucuk ekmek keyfi yaptı 04:30

İlk kez kar gören Afrikalılar gönüllerince eğlendi, kar üstünde sucuk

Yurtdışından Türkiye’ye okumaya gelen Afrikalı öğrenciler hayatlarında ilk kez gördükleri karın keyfini çıkardı. Karda eğlenen gençlere sucuk ekmek ve kestane kebap ikram eden Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, “Hiç ..

ABD'nin 145 Helikopteri, Yüzlerce Askeri Aracı Dedeağaç'a Gelecek 01:47

ABD'nin 145 Helikopteri, Yüzlerce Askeri Aracı Dedeağaç'a Gelecek

ABD, Yunanistan’da Türkiye sınırına 20 kilometre mesafedeki Dedeağaç’a askeri yığınağını artırıyor. Geçen sene bölgede bir deniz üssüne sahip olan ABD, şimdi de Dedeağaç’a yüzlerce askeri helikopter ve 1800 askeri araç k..

400 kadın kasap her gün 150 ton et işliyor 06:35

400 kadın kasap her gün 150 ton et işliyor

Türkiye'nin en büyük köfte fabrikasında çalışan 400 kadın kasap, her gün 150 ton et işliyor. Bıçakları ustaca kullanan kadınlar yılların kasaplarına taş çıkartıyor. Fabrika ve restoranlardaki 10 bin çalışandan 6 bin tane..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

Bakan Varank- “Ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz” 08:50

Bakan Varank- “Ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüne atıf yaparak, “Biz ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz. Bununla birlikte Avrupa’nın geleceğinin de Türkiye’ye bağlı olduğuna in..

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..

Yunanistan, Lozan'ı İhlal Etti 01:02

Yunanistan, Lozan'ı İhlal Etti

Yunanistan, Türkiye sınırına 7.5 kilometre uzaklıkta bulunan ve 'gayri askeri' statüdeki Sakız Adası'nda tatbikat düzenledi...

Dedektör Köpekler Kovid 19'u Teşhis Ediyor 07:48

Dedektör Köpekler Kovid 19'u Teşhis Ediyor

Türkiye’de ilk kez Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi kovid-19'u teşhis edebilen dedektör köpeği yetiştirdi...

''Hürjet 2023'te Havada'' 02:42

''Hürjet 2023'te Havada''

Türkiye'nin 5. Nesil milli muharip uçağının tamamlanması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Üretilecek savaş uçağı 2023 yılında hangardan çıkacak..

Aşılamada Sıra 60 Yaş Üzeri Vatandaşlarda 02:28

Aşılamada Sıra 60 Yaş Üzeri Vatandaşlarda

Türkiye'de koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında aşılamada yeni bir aşamaya geçildi. Buna göre 60 yaş üstü için aşılama işlemine başlandı. Bazı risk grubundaki vatandaşlar da aşılama sürecine dâhil edildi. Peki, o ..

Tehlikeli rekor 03:19

Tehlikeli rekor

Türkiye’de tablo tahmin edilenden de çok hızlı şekilde kırmızıya döndü. Yoğun bakımlarda yoğunluk giderek artıyor. Bilim Kurulu üyeleri tabloyu tersine döndürmek için en sert önlemlerin masaya gelme ihtimali ile ilgili k..

Türkiye bu feryadı konuşuyor 02:13

Türkiye bu feryadı konuşuyor

HERKESİN KULAK VERMESİ GEREKEN BİR FERYAT VAR SIRADA...TÜRKİYE, 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYEN GENÇ BİR KADININ BU FERYADINI KONUŞUYOR... SHOW HABER, ANNESİNİN ESKİ EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLEN DİLAN KOÇ'A ULAŞTI.....

Tam Kapanma Olacak mı- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Önemli Açıklamalar! 44:08

Tam Kapanma Olacak mı- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Önemli Açıklam

Bilim Kurulu Toplantısı sona erdi. Her geçen gün artan vakalardan sonra Bilim Kurulu toplandı. Fahrettin Koca toplantı sonrası basının karşısına geçti. Herkesin aklında aynı soru ramazanda tam kapanma mı geliyor? Haber ..

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı 01:38

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı

Türkiye genelinde saat 19.00 itibariyle sokağa çıkma kısıtlamasının başlayacak olması nedeniyle E-5 Kadıköy mevkiinde erken saatlerden itibaren uzun trafik kuyrukları oluştu. Yoğun trafik havadan görüntülenirken, İBB ver..

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

Kendilerini büfeye kilitlediler 01:17

Kendilerini büfeye kilitlediler

TÜRKİYE 1 HAZİRANI BEKLERKEN BAZILARI KISITLAMAYI KAFASINDA BİTİRDİ. KİMİ SOKAKTA KAVGAYA TUTUŞTU, GELEN POLİS ARACINA KİREMİT YAĞDIRDI, KİMİ DE KARŞISINDA EKİPLERİ GÖRÜNCE BİRDEN FENALAŞTI. İŞTE KURALTANIMAZLARIN SON 24..

Ve Erdoğan'dan normalleşme açıklaması geldi! İşte tüm detaylar! 28:02

Ve Erdoğan'dan normalleşme açıklaması geldi! İşte tüm detaylar!

Koronavirüs vakalarının Türkiye'de düşüşe geçmesiyle birlikte normalleşme adımlarının da atılacağı kulislerden öğrenilen bilgiler arasında. Gerek hükümet yetkilileri gerek bilim kurulu üyelerinin saklamadığı bir gerçek o..

Geze geze resim yapıyor! 02:34

Geze geze resim yapıyor!

24 YAŞINDA GENÇ BİR KIZ... TÜRKİYE'Yİ GEZME HAYALİNİ RESİM YAPMA HEVESİYLE BİRLEŞTİRDİ... ŞİMDİ TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAKİ DUVARLARA RESİM YAPIYOR, KAZANDIĞI PARAYLA DA ŞEHİR ŞEHİR GEZİYOR.....

Kırmızı listeye bir çizik daha! 01:27

Kırmızı listeye bir çizik daha!

KIRMIZI KATEGORİDE ARANAN DEAŞ’IN SÖZDE TÜRKİYE SORUMLUSU KASIM GÜLER, MİT’İN SURİYE’DEKİ OPERASYONUYLA YAKALANDI. DEAŞLI HAİN, EĞER YAKALANMASAYDI, SURİYE'DEN TÜRKİYE'YE YASA DIŞI YOLLARLA GEÇEREK SANSASYONEL EYLEM Y..