#Türkçe müizik

Spektral Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle 1:48:08

Spektral Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle

Tür: AKSİYON, BİLİMKURGU, GERİLİM Yapım: 2016 IMDB Puanı: 8.0 Yönetmen: Nic Mathieu Oyuncular: Spektral birileri geliyor kim bunlar görünmeyen düşmanlar durdurulabilecekmi. New York yoğun bir istila altında görünmeye..

M.Ö. 10.000 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle 1:48:55

M.Ö. 10.000 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle

Genç bir avcı olan D'leh uzun bir zaman sonra hayatının aşkını bulmuştur. Güzel bir kadın evolet ile daha mutluluğa erişmeden bilinmeyen bir grup savaşçı tarafından kaçırılacaktır. Bunun üzerine D'leh kadını kurtarmak iç..

Wonder Woman Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:21:12

Wonder Woman Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

DC evreninin de bitmek bilmeyen yapımlarını bir bir görmeye başlayacağımız şu yıllarda, Patty Jenkins’in yönetmenliğini yaptığı Wonder Woman 2 Haziran 2017 tarihinde Türkiye sinemalarında gösterime girecek. Başrolde Wond..

A Good Rain Knows Türkçe Altyazılı Kore Film İzle 1:41:16

A Good Rain Knows Türkçe Altyazılı Kore Film İzle

A Good Rain Knows Konusu Dong-ha, 2008 depremi ardından Çin'in Chengdu kentinin yeniden yapılandırılmasına yönelik inşaat projeleri gerçekleştirmek amacıyla şirketi adına bir iş seyahatine çıkmış 30'larında bir Koreli er..

  • KAPALI SET tarafından
  • 4.424 görüntüleme
  • 7 yıl önce
10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 00:43

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Dışarıdan sıradan bir adam olarak gözüken Lewis, aslında pek de öyle değildir. Onun Cathy’ye karşı gizli bir takıntısı vardır. Genç kadından intikam almayı düşünen Lewis, en ince ayrıntısına kadar her şeyi hesapladığı bi..

You Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:25

You Türkçe Altyazılı Fragmanı

etflix Orijinal Dizisi YOU, takıntılı ancak zeki bir New Yorklu olan Joe Goldberg'ün (Penn Badgley) gözlerinizi kırpmadan izleyeceğiniz sürükleyici öyküsünü anlatıyor. Joe, Beck'in (Elizabeth Lail) kalbini kazanmak için ..

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:56

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kült seri geri dönüyor! Predator 14 Eylül'de sinemalarda..

Yakışıklı Prens Türkçe Dublaj Teaser 00:20

Yakışıklı Prens Türkçe Dublaj Teaser

Yakışıklı bir prens olan Philippe’in başı derttedir. Prense kara bir büyü yapılmıştır. Uyuyan Güzel, Pamuk Prenses ve Külkedisi büyünün etkisi ile prense aşık olur. Prens Philippe’in bu büyüyü bozması gerekmektedir. Üste..

Sense8 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:58

Sense8 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kümemizin kümenize bir mesajı var. Sense8 Dizi Finali 8 Haziran'da Netflix'te...

Kayıp Aranıyor Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:38

Kayıp Aranıyor Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bazen gerçekleri ararken, daha fazla soru bulursunuz... #KayıpAranıyor fragmanını kaçırmayın. Eylül’de sinemalarda…..

Sense8 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:01

Sense8 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Sonuna kadar beraber. Kümemizin kümenize bir mesajı var. Sense8 Dizi Finali 8 Haziran'da Netflix'te...

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

House of Cards 5.Sezon 10.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 56:36

House of Cards 5.Sezon 10.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

House of Cards 5.Sezon 10.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle House of Cards season 5 episode 10 House of Cards s5e10 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , F..

Türkçe Karışık Duygusal Fon Şarkılarını Piyano 1:00:56

Türkçe Karışık Duygusal Fon Şarkılarını Piyano

Türkçe Karışık Duygusal Piyano Listesi - Turkish Emotional Piano List 00:00 - 02:23 Ben Yoruldum Hayat 02:26 - 03:55 Omuzumda Ağlayan Bir Sen 03:57 - 07:05 Unutama Beni 07:07 - 08:52 Bana Ellerini Ver (Piano Turca Cover,..

Star Trek Discovery 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Dublaj İzle 42:52

Star Trek Discovery 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Star Trek- Discovery 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Star Trek- Discovery season 1 episode 01 Star Trek- Discovery s1e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle..

The Staircase Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:12

The Staircase Türkçe Altyazılı Fragmanı

9 Aralık 2001'de Kathleen Peterson merdiven basamaklarının altında ölü bulundu. Onu kocası mı itmişti? The Staircase, 8 Haziran'da Netflix'te yayında...

Zama Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:52

Zama Türkçe Altyazılı Fragmanı

Güney Amerika'da doğan ve İspanyol Kraliyeti'nin bir görevlisi olan Zama, kraldan bir terfi mektubu beklemektedir. Fakat mektup hiçbir zaman gelmez. Mektubu beklerken her şeyini kaybettiğini fark eden Zuma, tehlikeli bir..

Cüce Dedektif Şerlok Türkçe Dublajlı Teaser 00:30

Cüce Dedektif Şerlok Türkçe Dublajlı Teaser

Sevimli cüceler Cino ve Jülyet aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte şehre ilk geldiklerinde en büyük istekleri yeni bahçelerini ilkbahar için hazır etmektir. Fakat, kısa bir süre içinde birinin Londra’nın dört bir yanında..

Kaçış Planı 2 Hades Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Kaçış Planı 2 Hades Türkçe Altyazılı Fragmanı

Breslin, yüksek güvenlikli hapishaneden kaçışının yıllar sonrasında yeni bir birinci sınıf, kiralık güvenlik gücü oluşturmuştur. Ama takım üyelerinden biri Hades olarak bilinen bilgisayarlı tekno-terör savaş-labirentinde..

Star Trek Discovery 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Dublaj İzle 48:33

Star Trek Discovery 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Star Trek- Discovery 1.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Star Trek- Discovery season 1 episode 03 Star Trek- Discovery s1e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle..

Star Trek Discovery 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Dublaj İzle 49:59

Star Trek Discovery 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Star Trek- Discovery 1.Sezon 4.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Star Trek- Discovery season 1 episode 04 Star Trek- Discovery s1e04 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikl..

Uncharted Kayıp Miras  Çıkış Fragmanı  Türkçe Altyazı 01:58

Uncharted Kayıp Miras Çıkış Fragmanı Türkçe Altyazı

CHLOE FRAZER IS RETURNING An awesome independent adventure... The last of us and uncharted 4: A thief's end rated as the developers behind the construction of this new construction, quick action and thrills, will take y..

  • BETA tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:01

Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı

Harvie’nin hayattaki en büyük tutkusu bilgisayar oyunu oynamaktır. Babasının müdürü olduğu Kukla Müzesi’nin yıkılacağını öğrenen Harvie, arkadaşı Monica ve köpeği Jerry’i de yanına alarak müzeye girer. Gizlice müzeye gir..

Köpek Dişi Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:37

Köpek Dişi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yunanistan’dan gelen en şok edici, kışkırtıcı ve en yaratıcı filmlerden biri olan Köpek Dişi, atmosferiyle Michael Haneke’yi, duygusal sıkıntı açısından Lars Von Trier’i anımsatıyor. Film, üç genç kardeşin anne babalar..

Borg vs. McEnroe Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Borg vs. McEnroe Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başrollerini Sverrir Gudnason ve Shia LaBeouf'ın üstlendiği film gerçek hikayeden uyarlama bir spor dramı. İkonik tenisçiler Björn Borg ve en büyük rakibi John McEnroe arasındaki mücadeleyi konu alan film, ikilinin 1980 ..

Mindhunter 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 1:00:02

Mindhunter 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Mindhunter 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Mindhunter season 1 episode 01 Mindhunter s1e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve F..

Mindhunter 1.Sezon 2.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 56:01

Mindhunter 1.Sezon 2.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Mindhunter 1.Sezon 2.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Mindhunter season 1 episode 02 Mindhunter s1e02 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman ..

Mindhunter 1.Sezon 3.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 45:19

Mindhunter 1.Sezon 3.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Mindhunter 1.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Mindhunter season 1 episode 03 Mindhunter s1e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve ..

Mindhunter 1.Sezon 4.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 54:01

Mindhunter 1.Sezon 4.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Mindhunter 1.Sezon 4.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Mindhunter season 1 episode 04 Mindhunter s1e04 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman ..

Mindhunter 1.Sezon 5.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 42:02

Mindhunter 1.Sezon 5.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Mindhunter 1.Sezon 5.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Mindhunter season 1 episode 05 Mindhunter s1e05 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve ..