#Türkçe müizik

The Crown 2. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 1:01:36

The Crown 2. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Teaser 00:39

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Teaser

Dünyaya kült roman Frankenstein'ı armağan eden yazar olarak edebiyat tarihine kazınan Mary Shelley'nin romanı yazma süreci de bir o kadar büyüleyicidir. Ünlü felsefeci babası ile 18. yüzyıl Londra'sında büyüyen Mary Woll..

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman 01:41

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman

Marsilya'da denize nazır bir villada yaşayan Martin ölüm döşeğindedir. Angele, Joseph ve Armand babalarının son günlerine eşlik etmek için onun yanına gelirler. Çocuklarını etrafına toplayan Martin, onlara aşıladığı ide..

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman 01:28

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç rüyalarındaki yazı geçirmek için yola koyulurlar. Gittikleri yerde bulunan gizli bir kıyı gölüne doğru yürüyüşe çıkarlar. Yola devam etmeleri için mısır tarlasını geçmeleri gerekmektedir. Fakat büyük bir te..

Netflix'in Gerçek Suç Belgeselleri Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:29

Netflix'in Gerçek Suç Belgeselleri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Büyüleyici, hayret verici, gizemli… Gerçek suç hikayeleri Netflix’te...

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragman

Yenmeye davetlisiniz. Jason Statham'ın rol aldığı #Megderinlerdekidehset 10 Ağustos'ta Sinemalarda..

Dangal Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:41:01

Dangal Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

KONU: Hint biyografik spor dram filmi Dangal, Hintli Mahavir Singh Phogat'ın hikayesini anlatıyor. Mahavir Singh Phogat bir güreş hayranıdır. İki küçük kızına da güreş öğretmeye karar verir. İki kız, Babita Kumari ve Ge..

Vikings 5. Sezon 4. Bölüm Türkçe Dublaj İzle 43:59

Vikings 5. Sezon 4. Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Shameless 8. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Shameless 8. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Shameless 8. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 31 Aralık Pazar Günü Showtime'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin..

Insecure 3. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 02:13

Insecure 3. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Insecure 3. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 13 Ağustosta Pazar Günü HBO'da » Insecure Pazar Günleri Saat 10:30pm HBO'da » Oyuncular: Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis and Lisa Joyce..

Ghoul Türkçe Altyazılı Fragman 01:28

Ghoul Türkçe Altyazılı Fragman

Ruhlar Bölgesi, Get Out ve Udta Punjab'ın yaratıcılarının tüyler ürperten yeni dizisi Ghoul, ücra bir askerî sorgulama merkezine getirilen ve sorgulayıcılarının en utanç verici sırlarını ortaya çıkararak avantajı kendi l..

Sibirya Türkçe Altyazılı Fragman 01:58

Sibirya Türkçe Altyazılı Fragman

Lucas elmaslı ticaret yapan ABD'li bir ticaret adamıdır. Kaynağı belirsiz olan nadir mavi elmasları satmak için Rusya'ya gider. Yaptığı anlaşma çökmeye başlarken Rus bir kafe sahibi Katya ile küçük bir Sibirya kasabasınd..

Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:42

Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mükemmel annelik olgusuna karşı çıkarak, onlardan beklenen sorumluluk ve istekleri karşılamayan üç anne, kendi aileleri için güzel bir Noel düzenlemeye karar veririler. Aynı zamanda kendi annelerini de ağırlamak zorundad..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey bir silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor...

Cupcake ve Dino Hizmetinizde Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Cupcake ve Dino Hizmetinizde Türkçe Altyazılı Fragmanı

Cupcake ve Dino, son derece rekabetçi genel hizmetler sektöründe adlarını duyurmak isteyen iki kardeştir. 27 Temmuz'dan itibaren bu ikilinin olağanüstü serüvenlerine tanık olun!..

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Polonya’da yaşayan Jacek, dünyanın en büyük İsa heykelinin inşaatında çalışmaktadır. Yaşadığı korkunç kaza sonucu Jacek'İn yüzü paramparça olur. Hemen ameliyata alınan Jacek'e Polonya’nın ilk yüz nakli uygulanır. Geçirdi..

Gizem Treni Türkçe Altyazılı Fragman 01:45

Gizem Treni Türkçe Altyazılı Fragman

Kendi hayran kitlesini oluşturan, günümüz sinemasının en özel yönetmenlerinden biri olan Jim Jarmusch, Mystery Train'de Memphis'te geçen birkaç öyküyü kesiştiriyor. Aynı otelde mesken tutan ancak birbiriyle hiçbir şekild..

Peaky Blinders 2. Sezon 1. Bölüm Türkçe Dublaj İzle 58:55

Peaky Blinders 2. Sezon 1. Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Khali The Killer Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:29:58

Khali The Killer Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Agents of SHIELD 5. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:29

Agents of SHIELD 5. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Agents of SHIELD 5. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 5 Ocak Cuma Günü ABC'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin D..

The Originals 5. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sezon Finali) 00:30

The Originals 5. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sezon Fina

The Originals 5. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 25 Temmuz Çarşamba Günü CW'de The Originals 5x12 Promo/Preview The Tale of Two Wolves The Originals Season 5 Episode 12 Promo The Origi..

Alfa Kurt Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alfa Kurt Türkçe Altyazılı Fragman

Liderler mücadeleden doğar...#AlfaKurt 7 Eylül'de Sinemalarda!...

Overlord Türkçe Altyazılı Fragman 02:10

Overlord Türkçe Altyazılı Fragman

İkinci dünya savaşında, müttefik güçlerin Normandiya'ya asker çıkarması yapacağı günün arifesinde, bir grup Amerikalı paraşütçü, düşman hattının arkasında bırakılır. Askerlerin buraya bırakılmasının amacı saldırının başa..

Insatiable Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:40

Insatiable Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir öfke öyküsü. Başrolünde Debby Ryan'ın yer aldığı Insatiable, 10 Ağustos'ta Netflix'te...

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı

İnsanlık tehlikedeyken kime güvenebilirler? Nightflyers, George R. R. Martin'in eserinden uyarlanan bir psikolojik gerilim dizisi. Dünya'nın yok edilmesinin hemen öncesinde uzayın derinliklerinde geçiyor. Galaksinin en g..

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser 00:20

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser Yayınlandı. Gururlu ve kibirli Bobby, kirpi kabilesindeki en güçlü aynı zamanda da en isyankar ve sıradışı kirpi. Tie Tui ile yaptığı kavgada yaralanan Bobby, hafızası..

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kız kardeş Leah ve Vee, tanınmış bir gangstere ait depoyu yakan abileri Michael'i kurtarmak için bir banka soymaya zorlanır. Soyguna başlayan kız kardeşlerin topladıkları paranın abilerini kurtarmaya yetmez. Bunun üz..

Godzilla Canavarlar Kralı Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Godzilla Canavarlar Kralı Türkçe Altyazılı Fragman

Godzilla: Canavarlar Kralı fragmanını kaçırmayın... Mayıs 2019'da sinemalarda. 2014’de Godzilla ve 2017’de Kong: Kafatası Adası filmleri ile büyük bir başarı sağladıktan sonra büyük yaratıklar dünyasına bir yenisi daha..

Eva Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Eva Türkçe Altyazılı Fragman

Oyun yazarlığı yapan bir adam, şiddetli bir kar fırtınasından kurtulmak için bir dağ evine sığınmak zorunda kalır ve burada gizemli bir kadınla tanışır. James Hadley Chase’in kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini Be..

Upgrade Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:15

Upgrade Türkçe Altyazılı Fragmanı

31 AĞUSTOS'TA SİNEMALARDA Geleceğin korkutucu yüzünü görmeye hazır olun! UPGRADE heyecan verici hikayesiyle 31 Ağustos'ta sinemalarda sizi bekliyor.....