#Türkçe müizik

Outlander 4. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:55

Outlander 4. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Outlander 4. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Kasım Ayında Starz'da » Outlander Pazar Günleri Saat 8:00pm Starz'da » Oyuncular: Caitriona Balfe, Sam Heughan..

Maniac Türkçe Altyazılı Fragman 02:24

Maniac Türkçe Altyazılı Fragman

MANIAC, gizemli bir ilaç deneyinin son aşamalarına katılan Annie Landsberg (Emma Stone) ve Owen Milgrim (Jonah Hill) adlı iki yabancının öyküsünü anlatıyor. Ancak bu hikâyede işler planlandığı gibi gitmiyor. Cary Joji F..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:56

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman 01:54

Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Tayland’ın en ünlü hapishanelerinden birinde üç yıl hapis yatan İngiliz boksör Billy Moore'un hayatı anlatılıyor. Hapishane içerisindeki çete savaşları ve uyuşturucu ile mücadele ed..

X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman

Game Thrones'tan tanıdığımız Sophie Turner, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy ve Jessica Chastain'in başrollerinde yer aldığı X-men: Dark Phoenix 8 Şubat'ta sinemalarda!..

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:15

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ünlü bir bilim adamı olan Gordon Dunn, çığır açan yeni cihazını tanıttıktan kısa bir süre sonra gizemli bir şekilde ölü bulunur. Gordun’un ölümü eşi Carolyn için tam bir yıkım olur. Carolyn, her şeyle bağını yitirip kend..

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini ..

The Big Bang Theory 11. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:20

The Big Bang Theory 11. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Agents of SHIELD 5. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:29

Agents of SHIELD 5. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Agents of SHIELD 5. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 19 Ocak Cuma Günü ABC'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin ..

Shameless 8. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Shameless 8. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Shameless 8. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 21 Ocak Pazar Günü Showtime'da Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin ..

Black Lightning 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:41

Black Lightning 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Black Lightning 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 23 Ocak Salı Günü Cw'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin De..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Eski Ahit'in akıllara kazınan kahramanı Samson, insanüstü güçlere sahip olan bir adamdır. Silah olarak kullandığı oyma bir kemik sayesinde düşmanlarını darmaduman etmektedir..

Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:01

Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Serinin bu bölümünde Testere'nin cinayetlerine benzer cinayetler bir anda yeniden canlanır ve herkes Testere'nin geri döndüğü konusunda konuşmaya başlar. Bu işin aslını astarını bulmak için atanan dedektif Test..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı

11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu da..

Riverdale 2. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:33

Riverdale 2. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Riverdale 2. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 31 Ocak Çarşamba Günü CW'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Dev..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:06

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı Yayınlandı. Katja, eşi Nuri ve 6 yaşındaki oğlunu bir patlamada kaybetmiştir. Yaşadığı acıdan sonra yıkılan Katja’nın tek isteği, terör saldırısının kimler tarafından neden yapıld..

The Flash 4. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:40

The Flash 4. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 4. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Şubat Salı Günü Cw'de The Flash 4x13 Extended Promo/Preview True Colors The Flash Season 4 Episode 13 Extended Promo The Flash 4x13 Exten..

Like Share Follow 2017 Türkçe Dublaj Film İzle 1:30:01

Like Share Follow 2017 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Garrett, yükselen bir youtube yıldızıdır. Shell ise derin ve duygusal bir bağ ile ona hayranlık duymaktadır. Bir süre sonra çiftin arasında romantik bir ilişki başlar. Ancak genç kızın takıntıları ortaya çıktık..

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle 1:42:41

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Usta bir katilin sıra dışı düşünce yapısı nedeniyle, yakaladığı kurbanlarına hayatlarının ne kadar değerli olduğunu anlatma veya kanıtlama gibi tuhaf ve bir o kadar da manyaklık derecesinde bir takıntısı vardır..

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:28

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser 00:30

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

Cloverfield Paradoksu Türkçe Dublaj İzle 1:42:26

Cloverfield Paradoksu Türkçe Dublaj İzle

Bir grup bilim insanı yeni bir enerji kaynağı bulmak adına uzayda çalışmalar yapmaktadır. Uzay istasyonunda tanrı parçacığı olarak da bilinen Higgs bozonunu keşfetmeye çalışan bilim insanları yanlışlıkla çok korkunç bi..

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:19

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublajlı Fragmanı

Film, 2045 yılında, Dünya kaos içide ve yok olmanın eşiğindeyken başlıyor. İnsanlar kurtuluşu, eksantrik ve muhteşem James Halliday (Mark Rylance)’in yarattığı, büyüyen sanal gerçeklik evreni OASIS’te bulurlar. Halliday ..

Venom Türkçe Altyazılı Teaser 01:49

Venom Türkçe Altyazılı Teaser

Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşı..

Mudbound - Savaştan Sonra Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:05

Mudbound - Savaştan Sonra Türkçe Altyazılı Fragmanı

Laura McAllan, yabancı ve korkutucu bulduğu Mississippi’de kocasının sahibi olduğu bir çiftlikte çocuklarını yetiştirmeye çalışmaktadır. Ailenin sıkıntıları devam ederken savaştan dönen iki adam, çiftlikte çalışmaya başl..