#Türkülerle ordu

Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Barış Arduç Kimdir? 03:41

Barış Arduç Kimdir?

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre'nin Scherzingen şehrinde emlakçılık yapan Gülay ve Erol Arduç çiftinin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut olan Barış Arduç, baba tarafından Ordu Fatsalı, anne tarafından ..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da 01:04

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Suriye sınırdaki birilikleri denetlemek üzere Şanlıurfa'ya gitti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi..

Gazi Mustafa Kemal 11.Bölüm izle 26:01

Gazi Mustafa Kemal 11.Bölüm izle

Belgeselin 11. bölümünde; Atatürk’ün Veliaht Vahdettin ile birlikte Almanya’ya gitmesi, Karlsbad anıları, Vahdettin ile İstanbul'da yaptığı görüşmeler, 18 Ağustos 1918’de Halep’e 7. Ordu Komutanı olarak dönmesi, İngilizl..

Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle 27:58

Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle

Belgeselin 10. bölümünde; Mustafa Kemal'in 7. Yıldırım Orduları Komutanlığından istifası, Fevzi Çakmak Paşa ile 2. Ordu Komutanlığı Halef selefliği, Osmanlı veliahtı Vahdettin ile Almanya seyahati konu edilmektedir. Prog..

Gazi Mustafa Kemal 9.Bölüm izle 26:27

Gazi Mustafa Kemal 9.Bölüm izle

Belgeselin 9. bölümünde; Atatürk'ün 1916'da Bitlis, Muş ve Diyarbakır’daki görevleri, Rus kuvvetleriyle savaşarak Muş ve Bitlis’in geri alınmasındaki rolü, 3. Ordu komutanlığına vekaleti, 7. Yıldırım orduları komutanlığı..

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..

Fox Broadcastıng  Fragmanı 00:30

Fox Broadcastıng Fragmanı

Altı ay önce Yemen'de, Çavuş ERIC CARTER (Corey Hawkins, Düz Outta Compton ) liderliğindeki seçkin bir Amerikan Ordu Rangers birliği terörist lideri Şeyh İbrahim Bin Halid'i öldürdü. Bundan sonra, Bin-Halid'in takipçile..

25 Metreden Attılan Fantastik Golü Vermeyen Hakem 00:42

25 Metreden Attılan Fantastik Golü Vermeyen Hakem

Ordu’da U-13 Futbol Liginde 13 yaşındaki futbolcunun 25 metreden attığı gol, yırtık kale ağlarından topun dışarı çıkması dolayısıyla aut sanılarak geçersiz sayıldı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volkan Konak - İzmir Marşı 02:42

Volkan Konak - İzmir Marşı

Volkan Konak - İzmir Marşı Şarkı Sözleri izmir’in dağlarında çiçekler açar. altın güneş ordu sırmalar saçar. bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar. yaşa mustafa kemal paşa,yaşa; adın yazılacak mücevher taşa. izmir dağla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orgeneral Hulusi Akar Kiliste 01:16

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, valilik ziyaretinin ardından inceleme yapmak üzere Suriye sınırına hareket etti. Orgeneral Hulusi Akar Kilis'te ziyaret ettikleri Vali İsmail Çat..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

İl İl Türkiye 32.Bölüm izle 39:09

İl İl Türkiye 32.Bölüm izle

Programın 32. bölümünde; Ordu ilinin sosyo ekonomik yapısı, kültürel özellikleri ve ilçeleri tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Balkondan Sevgi Gösterisinde Bulunan Çocukla Sohbet Etti 02:49

Erdoğan Balkondan Sevgi Gösterisinde Bulunan Çocukla Sohbet Etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu ziyareti sırasında kendisine balkondan sevgi gösterisinde bulunan Arda isimli çocuk ile görüştü...

Mahmut Dede Başbakan Arayınca Ayaklarım Yerden Kesildi 04:28

Mahmut Dede Başbakan Arayınca Ayaklarım Yerden Kesildi

Başbakan Recep Tayip Erdoğan''ın Ordu mitinginde sözünü ettiği ve kendisine selam gönderdiği 84 yaşındaki Mahmut Zeki Eraslan, ''Başbakan arayınca ayaklarım yerden kesildi'' dedi...

Az Gittik Uz Gittik 11.Bölüm 28:28

Az Gittik Uz Gittik 11.Bölüm

Programın 11. bölümünde; Ordu ve Tokat, çizgi animasyonların eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

War for the Planet of the Apes Fragmanı 00:50

War for the Planet of the Apes Fragmanı

Sezar'ın başını çektiği genetik olarak gelişen bir maymun halkı, bir ordu ile savaşa karışır...

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017) 02:34

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017)

Süregiden adaletsizliğinden ötürü hayal kırıklığına uğrayan, gülünç, iradeli bir kadın, Amerika'yı, Osmanlı İmparatorluğu'nda uzak tıbbi bir görevi yürüten Amerikalı bir doktor olan Jude ile görüştükten sonra bırakıyor -..

  • PITIRCIK tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Korkusuz Asker 2 Film İzle 1:42:30

Korkusuz Asker 2 Film İzle

Korkusuz Asker 2 Türkçe Dublaj Film İZle Özel hava biriminde görev almanın ne demek olduğunu ortaya koyan, harika bir savaş filmi. Ordu komutanı Mickey (Tom Hughes), İngiltere'nin en zorlu askeri misyon için kolları. A..

  • Tv Series tarafından
  • 4.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor 02:34

Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak yağış geliyor İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı, Doğu Karadeniz ile Bolu, Ordu, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer g..

War for the Planet of the Apes Fragmanı 03:17

War for the Planet of the Apes Fragmanı

Sezar'ın başını çektiği genetik olarak gelişen bir maymun halkı, bir ordu ile savaşa karışır...

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..