#Türkülerle ordu

Grup Göktürkler - Asena 02:52

Grup Göktürkler - Asena

Bozkutça baktım sana yaktın beni asena Turana yolculukta eşim ol sen asena Vur beni gözlerinle yak beni sözlerinle Canım koydum yoluna sık bir kurşun asena Kızımız devlet kursun oğlumuz ordu olsun Öyle bir nesil ve..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump Get Lucky Dinlerken 01:00

Donald Trump Get Lucky Dinlerken

ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Ulusal Bayramı etkinlikleri sırasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile birlikte ordu bandosunun çaldığı Daft Punk'ın Get Lucky adlı şarkısını böyle dinledi...

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin- Mustafa Kemal Orduyu Topluyor! 04:26

Vatanım Sensin- Mustafa Kemal Orduyu Topluyor!

Mustafa Kemal, Eşref Paşa'yı direnişe çağırıyor; Halide Edip bu görevi üstleniyor! Eşref Paşa, Mustafa Kemal'in Milli Ordu'ya katılma isteğini geri çeviriyor...

  • ANKA tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Yıldızları Rusya'da İlk Defa Gösteri Uçuşu Yaptı 01:34

Türk Yıldızları Rusya'da İlk Defa Gösteri Uçuşu Yaptı

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, tarihinde ilk defa Rusya semalarında gösteri düzenledi.Özel misafir olarak Armiya 2017 (Ordu 2017) fuarına katılan Türk Yıldızları, Rusya'nın başkenti Moskova'da gös..

Arakan'da 3 Günde 2 İla 3 Bin Müslüman Katledildi 00:36

Arakan'da 3 Günde 2 İla 3 Bin Müslüman Katledildi

Avrupa Rohingya Konseyi Sözcüsü Dr. Schug, Myanmar'ın Arakan eyaletinde son 3 günde ordu mensuplarının yaptıkları saldırılarda 2 ila 3 bin Müslüman'ın katledildiğini söyledi. Schug, bu katliamdan sadece bir erkek çocuğun..

Kalben - Fırtınalar 03:43

Kalben - Fırtınalar

Sana benziyor sevdiğim herkes Başıma gelmedi böylesi bir kez Zannettiklerim oldu, inandıklarım Anlattıklarım vardı ve de anladıklarım Aradım, ararken bir anda bulduklarım oldu Ama sen, hiç yoktun O güzel yüzü görmek içi..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

TMO Fındık Alımına Başladı 01:08

TMO Fındık Alımına Başladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın açıkladığı takvim doğrultusunda hazırlıklarını tamamlayarak Ordu'da fındık alımına başladı. Altınordu ilçesine bağlı Karapınar Mah..

Mynmar'daki Budist Tapınağı Sulara Gömüldü 00:43

Mynmar'daki Budist Tapınağı Sulara Gömüldü

Mynmar'ın Magway kentindeki Pakokku bölgesinde bulunan Thiri Yadana Pyilone Chantha Pagodaisimli Budist tapınağı sular altında kaldı. Aşırı yağışların etkisiyle suların yükselmesinin ardından tapınak yavaş yavaş sulara g..

Warcraft-  Sahibini Seviyor Musun 02:46

Warcraft- Sahibini Seviyor Musun

World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak..

  • ANKA tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak 01:07

25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak

Ordu’da U-13 Futbol Ligi'nde hakem, 13 yaşındaki futbolcunun 25 metreden attığı golde kale ağlarının yırtık olması sebebiyle topun dışarı çıkmasını aut olarak değerlendirerek skandal bir karara imza attı.Kumruspor ile ..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

İşsiz Gence Çekilişten 500 Bin TL Değerinde Porsche Çıktı 02:29

İşsiz Gence Çekilişten 500 Bin TL Değerinde Porsche Çıktı

Bir dondurma firmasının çekilişle Türkiye genelinde iki kişiye verdiği lüks arabaların biri Ordu'nun Ünye ilçesindeki işsiz gence çıktı...

Arakan'da Zulmün Geldiği Boyut  Köyleri Ateşe Verdiler! 00:45

Arakan'da Zulmün Geldiği Boyut Köyleri Ateşe Verdiler!

Myanmar'ın Arakan eyaletinde Müslümanlara ait evler ateşe verilmeye devam ediliyor. Sosyal medyaya, ordu ve Budist milliyetçilerin saldırılarının hedefindeki Maungdaw kentine bağlı 320 haneli Faikali ve Boropara köyünde ..

Denizci 4 Beklenmedik Hedef  Film İzle 1:30:14

Denizci 4 Beklenmedik Hedef Film İzle

Jake Carter (Mike ‘The Miz’ Mizanin), yasadışı olarak ordu savunma anlaşmasını deşifre etmeye çalışan Olivia Tanis (Melissa Roxburgh) isminde, ihbarcı bir kızı korumakla görevlendirilmiştir. Ancak işi hiç de düşündüğü şe..

  • Tv Series tarafından
  • 2.420 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 1 19:38

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 1

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 1.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 2 27:24

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 2

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 2. Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kra..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 3 30:06

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 3

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 3.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 4 25:52

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 4

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 4.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Rio Favela'de Asker Ve Çeteler Arasında Çatışma 01:01

Rio Favela'de Asker Ve Çeteler Arasında Çatışma

Yüzlerce asker çete saldırılarını bastırmak için müdehalelerde bulunudu. Şehir savaş alanına döndü. 22 Eylül 2017'de Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde bulunan Rocinha gecekondu mahallelerinde uyuşturucu çeteleri arası..

Brezilya Ordusunun Yeni Bombalarına Kavuşması 00:54

Brezilya Ordusunun Yeni Bombalarına Kavuşması

Görüntüde Brezilya'nın orduya hazır gibi giyinen sambacı kadınlarını izlicez.En güzel Brrezilya kadınları hakketen..

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektrik Masrafını Azaltmak İçin Kendi Elektriğini Üretiyor 01:00

Elektrik Masrafını Azaltmak İçin Kendi Elektriğini Üretiyor

Ordulu 64 yaşındaki Ahmet Ergin, tasarruf sağlamak amacıyla kurduğu sistemle evinin elektriğini üretiyor. Ergin, 3 katlı evine elektrik üretim sistemi kurdu. Bu sistem sayesinde evinin kullanılan iki dairesinin elektriği..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 5 23:51

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 5

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 5.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 6 09:09

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 6

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 6.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler 01:02

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler

Myanmar'ın Arakan eyaletinde son günlerde resmen soykırım yaşanıyor. Budist ordu mensuplarının yaptıkları saldırılarda binlerce Müslüman öldürüldü ya da sürgün edildi. Arakan'da yaşanan bu soykırım, Pensilvanya'daki mali..

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda 02:17

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda

Vizyondaki 12. gününde 305 Bin sinema seyircisine ulaşarak yılın korku filmi olmaya ve serinin izleyici rekorunu kırmaya emin adımlarla ilerleyen Siccin 4’ün yapım şirketi Muhteşem Film, filmin en çok konuşulan sahneleri..

  • ANKA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brezilya Ordusunun Yeni Bombalarına Kavuşması 00:54

Brezilya Ordusunun Yeni Bombalarına Kavuşması

Görüntüde Brezilya'nın orduya hazır gibi giyinen sambacı kadınlarını izlicez.En güzel Brrezilya kadınları hakketen..

  • JET TV tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkuyu Gözlerinde Yaşatan Çocuk 01:18

Korkuyu Gözlerinde Yaşatan Çocuk

Ordu’da son yıllarda büyük bir gelişme gösteren ve meraklısı her geçen yıl artan yamaç paraşütü yapan gençler, ilginç gösterilere imza atıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Radara Koşarak Giren Karadenizli 01:07

Radara Koşarak Giren Karadenizli

Ordu'da çekilen bu görüntülerde radara koşarak girmeye çalışan adam, otoyoldaki radar sisteminden şikayetçi. Oldukça düşük hızda bile radara girildiğini söyleyen adam, bunu ispatlamak için bir anda koşmaya başlayınca ort..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Radara Yakalanmamak İçin Arabayı İten Yurdum İnsanı 01:41

Radara Yakalanmamak İçin Arabayı İten Yurdum İnsanı

Çorumun Osmancık ilçesinde uygulanan radar cezaları sürücüleri isyan etme noktasına getirdi. Bu uygulamaya tepki gösteren bazı vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu. Ordu'da da uygulanan sistem dolayısıyla birçok vatan..

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce