#Türkülerle ordu

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Ekrem İmamoğlu'nun 2 Yıl Hapsi İstendi 01:37

Ekrem İmamoğlu'nun 2 Yıl Hapsi İstendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, eski Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davanın 6'ncı duruşması görüldü. Mütalaasını açıklayan savcılık, İmamoğlu hakkında altı aydan..

Minik Zümranur’un babası- 'Şüpheleniyorum..' 06:29

Minik Zümranur’un babası- 'Şüpheleniyorum..'

Beylikdüzü’nde bulunduğu asansör boşluğunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden minik Zümranur Şendur’un cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan memleketi Ordu’ya gönderildi. Baba Köksal Şendur, “Şüpheli bi..

SOKAĞI İKİYE BÖLDÜ YOL VERMEDİ 01:20

SOKAĞI İKİYE BÖLDÜ YOL VERMEDİ

SOKAĞA DUVAR ÖRDÜ..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Paranormal Terk Edilmiş Ev Dul Hatun Vakası 22:44

Paranormal Terk Edilmiş Ev Dul Hatun Vakası

Bu olay beni diğer vakalardan çok daha fazla etkiledi. Kapalak kızı, mezarlıkta bir gece veya çektiğimiz diğer paranormal olan olayların yaşandığı yerler... Bu olay başka.Bu sefer yolumuz Samsun ile Ordu sınırını bağlaya..

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arılara Fısıldayan Emine Teyze 02:59

Arılara Fısıldayan Emine Teyze

Sivas’ta arıcılık yapan Emine Tomakin, ağaç dalına konan binlerce bal arısını maske kullanmadan elleri ile kovana yerleştirdi. Her yıl Ordu ilinden gelip Sivas’ın Bingöl Köyü yakınlarında eşi ile birlikte gezgin arıcılı..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video) 02:45

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)

Music Produced by: Ramiks & Roselilah Mixed by: Chopz Mastering Engineer: Chopz Vocals: Murda / Ezhel Video Director: Neldrick Martis Co-director: Nidal Lakrouz Producer: Daisy Hardenbol & 5ive Brothers Co-Producer: Rob..

Odessa'da Mayına Basan 2 Sivil Hayatını Kaybetti 00:54

Odessa'da Mayına Basan 2 Sivil Hayatını Kaybetti

Rusya'nın saldırısı altındaki Ukrayna'nın liman kenti Odessa'da sahilde yürüyüş yapmak isteyen 2 sivil mayına basarak hayatını kaybetti. Ukrayna Ordu yetkilisi Vladislav Nazarov ise, halkı plajlardan uzak durmaları yönün..

İtfaiye erinin 21 yıl önceki görüntüleri Amerikalıların enflasyonla mücadelesine konu oldu 06:33

İtfaiye erinin 21 yıl önceki görüntüleri Amerikalıların enflasyonla mü

Hayat pahalılığını çözmek için faizi artıran ve tepki toplayan ABD Merkez Bankası'nın (FED) enflasyonu kontrol altına almak için uyguladığı sistem Ordu'da 2001 yılında bir itfaiye erinin tatbikat sorasında yanlışlıkla çı..

Drift atan sürücülere 25 bin lira ceza! 01:34

Drift atan sürücülere 25 bin lira ceza!

ORDU'DA BİR DÜĞÜN KONVOYU, TRAFİKTE TEHLİKE SAÇTI... İKİ SÜRÜCÜ, YOLU KAPATIP DRİFT ATTI. SONRA DA GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI, NEYSE Kİ YAPTIKLARI YANLARINA KALMADI... O ANLAR SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA ..

Furkan Durgun - Yaramaz 02:35

Furkan Durgun - Yaramaz

Yaramaz şarkı sözleri ile Zor geldi bu günü yaşamak Bıraktım herşeyi yine soluma Dediler mi bu cocuk sana yaramaz Bosver gitsin herşeyi kenara Üstüme dusecek mi neydi Terbiyesize sen yine boyun eğdin eğdin Simdile..

ŞEHİRDE HERKES LANETLENDİ VE HEROBRİNE OLDU! ???? - Minecraft 09:50

ŞEHİRDE HERKES LANETLENDİ VE HEROBRİNE OLDU! ???? - Minecraft

Bu videoda Herobrine şehirdekileri kölesi yapıyor ve kendine bir ordu kurmaya çalışıyor! #zenginfakir dizimizi kaçırma ilk yorumu sen at. #Minecraft kanalıma Abone ol! Bildirimleri açmayı da unutma :) Bölüm : 1628 EN..