#Türkülü tepki

Klarnetten Nefret Eden Sokak Köpekleri 00:15

Klarnetten Nefret Eden Sokak Köpekleri

Yerde uzanan köpeklerin başına giderek klarnet çalan gence tepki gösteren köpeklerin o anlarını izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bakan Soylu'dan İstanbul Barosu'na- Yazıklar Olsun 01:33

Bakan Soylu'dan İstanbul Barosu'na- Yazıklar Olsun

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu DHKP-C’li Ebru Timtik’in resminin İstanbul Barosu’na asılmasına sert tepki gösterdi. Soylu, “Bugün bir terör örgütü mensubunun fotoğrafını İstanbul Barosu’na asanları şiddetle kınıyorum, ya..

ABD, Güney Kıbrıs Rum Yönetimine Uygulanan Silah Ambargosunu Kaldırdı 02:00

ABD, Güney Kıbrıs Rum Yönetimine Uygulanan Silah Ambargosunu Kaldırdı

ABD, Güney Kıbrıs Rum yönetimine 33 yıldır uygulanan silah ambargosunu kaldırdı. O karara Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'tan tepki gecikmedi...

Eylül Davasında 2 Yıldır Adalet Bekleniyor 02:29

Eylül Davasında 2 Yıldır Adalet Bekleniyor

Başkent'te iki yıl önce hunharca öldürülen Minik Eylül'ün davasında bu kez sanık avukatı koronavirüsü mazeret gösterip duruşmaya gelmedi. Mahkeme de duruşmayı erteledi. Ertelemeye Yağlıkara ailesi ve davayı takip edenl..

Piknikçilerin Çöplerine Sitem -Ayıp Beya- 01:34

Piknikçilerin Çöplerine Sitem -Ayıp Beya-

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde temizlik işçileri piknik alanında topladığı 150 torba çöple Trakya usulü tepki gösterdi. Bir araya getirilen çöp torbalarıyla yazılan Ayıp Beya sitemi büyük beğeni topladı...

Sigara İçerken Polise Yakalandı Cezayı Yedi 00:59

Sigara İçerken Polise Yakalandı Cezayı Yedi

Kayseri’de bir vatandaş sigara içmek için maskesini çıkarırken polise yakalandı. Kimliği istenince tepki gösterse de cezadan kurtulamadı...

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

Bordo Taksiler Şehre İniyor 01:26

Bordo Taksiler Şehre İniyor

Çatalca, Silivri ve Şile'de bordo renkte hizmet veren 212 taksi, sarı taksiye dönüştürülüyor. Bu karar bordo taksicileri mutlu etse de sarı taksicilerden tepki var...

Maske denetiminde ortalık karıştı- Polis ile kimlik göstermeyen şahıslar arasında arbede 04:33

Maske denetiminde ortalık karıştı- Polis ile kimlik göstermeyen şahısl

Edirne’de, polis ekiplerinin gerçekleştirdiği maske denetimlerinde, ortalık karıştı. Kimliklerini vermek istemeyen 2 şüpheli önce küfür edip, ardından da mukavemet gösterince arbede yaşandı. Polis, mukavemette bulunan şa..

Maskesiz Dolaşanlara İsyan Eden Vatandaş 02:12

Maskesiz Dolaşanlara İsyan Eden Vatandaş

Kırıkkale’de bir kişi, sosyal medyadan korona virüs tedbirlerini uymayan vatandaşlara tepki gösteren Güler, kamera karşısına geçerek maske öyle değil, böyle takılır diyerek kamera karşısında maskesiz dolaşanlara isyan et..

  • PengoTV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Taksim'de Rastgele Erkeklerin Ellerini Tutan Kadınlar 00:29

Taksim'de Rastgele Erkeklerin Ellerini Tutan Kadınlar

TikTok'ta paylaşım yapan Elisa Durulay ve arkadaşı yayınladıkları video nedeniyle tepki çekti. Corona virüsü de hiçe sayan kadınlar, Taksim'de rastgele erkeklerin yanlarına giderek ellerini tuttular...

  • PengoTV tarafından
  • 290 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Esenler'de doluluk yüzünden binemediği gerekçesiyle bir kadın otobüsün önünü kesti 01:27

Esenler'de doluluk yüzünden binemediği gerekçesiyle bir kadın otobüsün

Esenler'de her sabah İETT otobüsü beklediğini ancak yoğunluktan dolayı binemediğini iddia eden bir kadın otobüsün önünü kesti. Dakikalarca otobüsün gitmesine izin vermeyen kadına çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi...

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Maske takmadığı için ceza yedi, polislere “İyi maaşınız çıktı” dedi 05:53

Maske takmadığı için ceza yedi, polislere “İyi maaşınız çıktı” dedi

Çorum'da korana virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yapılan denetimlerde maske takmadığı için 392 lira idari para cezası uygulanan vatandaş, İyi maaşınız çıktı diyerek polise tepki gösterdi...

Sahibinin Tasarrufa Gitmesine Sinirlenen Köpek 00:38

Sahibinin Tasarrufa Gitmesine Sinirlenen Köpek

Evinde beslediği sevimli köpeğin tepkisini ölçmek için mama kabına bir kaç tane mama koyan kadın , köpekten beklemediği bir tepki görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sahibinin Tasarrufa Gitmesine Sinirlenen Köpek 00:38

Sahibinin Tasarrufa Gitmesine Sinirlenen Köpek

Evinde beslediği sevimli köpeğin tepkisini ölçmek için mama kabına bir kaç tane mama koyan kadın , köpekten beklemediği bir tepki görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yunan Bakanın Uçağı Kasıtlı Bekletildi İddiası 01:44

Yunan Bakanın Uçağı Kasıtlı Bekletildi İddiası

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias’ın uçağının Türkiye’nin hava sahasında bekletildiği iddialarına Türkiye'den sert tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada İddialar gerçeği yansıtmamaktadır deni..

Okulundaki Öğretmenlere İsimleri ile Seslenip Tepkilerini Kaydeden Liseli 00:14

Okulundaki Öğretmenlere İsimleri ile Seslenip Tepkilerini Kaydeden Lis

Liseli genç okulda karşılaştığı öğretmenlere isimleri ile seslemiş. Öğretmenlerin bazıları sert tepki gösterirken bazıları tatlı bir dille uyarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fransız Vekilden Müslümanlara Destek 02:19

Fransız Vekilden Müslümanlara Destek

Fransız milletvekili Clementine Autain, ülkesinde artan İslam karşıtlığına ilişkin konuştu. Müslümanların hedef gösterilmesine tepki gösterdi. Öte yandan Fransa cumhurbaşkanı Hazreti Muhammed'e hakaret eden karikatürden ..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Süt kazanına girip banyo yaptı 01:06

Süt kazanına girip banyo yaptı

Konya'daki bir süt fabrikasında kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kişinin banyo yapması tepki çekti. Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri soruşturma başlattı, ceza uygulandı..

Taksiciden Korona Virüse Cansız Mankenli Önlem 07:11

Taksiciden Korona Virüse Cansız Mankenli Önlem

Antalya’nın turizm merkezi Kaleiçi’nde taksi şoförü Tuğrul Yüksek, korona virüs salgınına rağmen müşterilerinin sürekli ön koltuğa oturmasını koyduğu kadın cansız manken ile engelledi. 3 aydır ön yolcu koltuğunda maskeli..

Uyuşturucuyla yakalanan şüpheliden gazeteciye 'Utanmıyor musun-' tepkisi 01:32

Uyuşturucuyla yakalanan şüpheliden gazeteciye 'Utanmıyor musun-' tepki

Aksaray’da jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliden biri kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarını önce tehdit etti, sonra “Utanmıyor musun?” diye tepki gösterdi..

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı 03:05

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı

Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret ve tehdit içeren mektubu siyaset arenasında tartışılmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığı mektup olayına b..

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti'' 02:42

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti''

SÖZLERİ BENİ RENCİDE ETTİ DEDİ, KÜRT SORUNU İFADESİNİN KULLANILMASINA ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİ. BÜLENT ARINÇ'IN YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ÜYELİĞİNDEN İSTİFASINI AK PARTİ GRUBUNDA DEĞERLENDİRDİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN... EKO..

VELETKEN OYNADIĞIMIZ OYUNLAR !! - Gta Vice City 11:59

VELETKEN OYNADIĞIMIZ OYUNLAR !! - Gta Vice City

Herkese merhaba bu videomda veletken çok severek oynadığımız oyunlardan birisi olan gta vice city'i tekrardan oynadım ama farklılık olarak kural ihlali yapmadan oynamaya çalıştım umarım izlerken en az benim kadar keyif a..

  • Emrullah tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Olmak İçin Yardım Bekliyor 04:01

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Ol

Dünyaya tek böbrekle gelen ve doğumundan 3 gün sonra sarılık geçirerek beyin felci olan 7 yaşındaki Hakan Demir yardım bekliyor. Hakan'ın annesi Yasemin Demir; Çocuğumun ölmesini istemiyorum, sadece oturabilmesini istiy..

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi! 02:14

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi!

Dışişlerinden Fransa'ya Bozkurtlar Tepkisi! / A Haber Dışişleri Bakanlığı, Fransız hükümetinin 'Bozkurtlar' isimli hareketin lağvedildiği açıklamasına tepki gösterdi. Fransa'da sözü edilen böyle bir oluşumun olmadığı..

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Bakan Soylu'dan HDP'li Vekilleri Zora Sokan Çağrı 02:08

Bakan Soylu'dan HDP'li Vekilleri Zora Sokan Çağrı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan PKK’yı terör örgütü olarak nitelendirmeyen HDP’ye sert tepki geldi. Soylu, HDP’li vekillere “Bu PKK’nın Allah belasını versin deyin” çağrısında bulundu...