#Türkün askeri

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor 01:30

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor Son dakika gelişmesi... Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer alan karara göre harp okulları Şubat 2017'den itibaren yeniden öğrenci alacak. Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer a..

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı 01:02

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci 8 askerin, Türkiye'ye iade edilmelerine karar verilecek yargı süreci kapsamında gözaltı süreleri uzatı..

Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti 01:07

Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Arktik Konseyi toplantıları öncesi Arktik takımadalarına bir ziyaret gerçekleştirdi. Başbakan Dmitri Medvedev'in de katıldığı ziyarette bölgede faaliyet yürüten Rus bilim insanlarının..

TOP 10 Best Tanks In The World 2017  Military Technology 2017 10:34

TOP 10 Best Tanks In The World 2017 Military Technology 2017

2017 Yılında Yünyada TOP 10 En İyi Tankları Askeri Teknolojiler 2017 izle..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Suriye Rejiminin Kuşattığı Vaer'den Tahliyeler Devam Ediyor 01:03

Suriye Rejiminin Kuşattığı Vaer'den Tahliyeler Devam Ediyor

Beşşar Esed rejiminin kuşattığı ve ateşkesi yoğun bir şekilde ihlal ettiği Humus'taki Vaer semtinden tahliye edilecek askeri muhaliflerin ve sivillerin yer aldığı üçüncü kafile hareket etti...

Osmanlıya Dair 7.Bölüm izle 30:11

Osmanlıya Dair 7.Bölüm izle

Açıklama: Belgeselin 7. bölümünde; askeri yenilgilerin ardından yapılan Osmanlı ıslahat hareketleri, Batı etkileriyle hızla yayılan bürokrasi ve Tanzimat Dönemi konu edilmektedir...

Mısır'da Darbe Karşıtı Gösteriler izle 01:37

Mısır'da Darbe Karşıtı Gösteriler izle

2013 yılında Mısır'daki askeri darbeye karşı çıkanların gösterileri..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Eylül 1980 Darbesi Ve TRT'ye Etkileri İzle 04:04

12 Eylül 1980 Darbesi Ve TRT'ye Etkileri İzle

12 Eylül 1980 askeri darbesi ve darbenin TRT'ye etkileri...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

12 Eylül 1980 Darbesi Ve TRT'ye Etkileri izle 04:04

12 Eylül 1980 Darbesi Ve TRT'ye Etkileri izle

12 Eylül 1980 askeri darbesi ve darbenin TRT'ye etkileri..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fahri Korutürk'ün Kıbrıs Açıklaması izle 01:27

Fahri Korutürk'ün Kıbrıs Açıklaması izle

Haberde; Fahri Korutürk'ün Milli Güvenlik Kurulu için geldiği Genel Kurmay Başkanlığı'nda askeri törenle karşılanması ve toplantı çıkışında Kıbrıs hakkında yaptığı basın açıklaması yer almaktadır...

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle 07:35

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle

Doğu Almanya'nın askeri gücü, Varşova Paktı'ndan ayrılma düşüncesi, Doğu ve Batı Almanya'nın birleşmesi ile oluşabilecek etkiler. Mehmet Ali Birand'ın, DAC Genelkurmay Başkanı Baas, Batı Almanya Genelkurmay Başkanı Klaus..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara 8.Bölüm İzle 45:14

Ankara 8.Bölüm İzle

Belgeselin Demokrasiye Doğru adlı 8. bölümünde; 1945 - 1950 yıllarında ülkede yaşanan siyasi, sosyal, ekonomik ve askeri olaylar konu edilmektedir...

Ankara 9.Bölüm İzle 46:10

Ankara 9.Bölüm İzle

Belgeselin Ve Demokrası adlı 9. bölümünde; 1950 - 1957 yıllarında ülkede yaşanan sosyal, siyasal, ekonomik ve askeri gelişmeler konu edilmektedir...

American Assassin Fragmanı 02:27

American Assassin Fragmanı

AMERICAN ASSASSIN, Soğuk Savaş ustası Stan Hurley (Michael Keaton) 'un talimatnamesi uyarınca bir CIA siyah işe alımcısı Mitch Rapp (Dylan O'Brien)' in yükselişini izliyor. Ardından, ikili, askeri ve sivil hedeflere yöne..

The Beguiled Fragmanı 02:22

The Beguiled Fragmanı

Bir Konfederasyon kız yatılı okulunda hapsedilirken, yaralı bir Birlik askeri yalnız kadın kalplerinin her birinin yolunu tıkarak birbirlerini ve sonuçta onun üzerinde dönmesini sağlıyor...

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

The Exception Fragmanı 02:18

The Exception Fragmanı

Bir Alman askeri, Hollanda direnişinin İkinci Dünya Savaşı'nın başlangıcında Hollanda'da Kaiser Wilhelm'in evine sızmak için bir casusu yerleştirip kurtarmadığını belirlemek için araştırmaya başlarken genç Yahudi bir Hol..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in Havan Topuyla Düzenlediği Saldırıda Yaralandı 01:17

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in H

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in Havan Topuyla Düzenlediği Saldırıda Yaralandı Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında görev yapan 2 uzman çavuş, IŞİD'in havan topuyla düzenledi..

Dünya Haber: İsrailden Suriyeye Hava Saldırısı 00:26

Dünya Haber: İsrailden Suriyeye Hava Saldırısı

Esad rejimine ait devlet televizyonu, İsrail'in Şam Havalimanı yakınındaki askeri noktaları vurduğunu duyurdu. İsrail'den, saldırıyı resmen teyit eden bir açıklama gelmese de dolaylı ifadelerle saldırı kabul edildi...

Çin Savaş Gemileri Filipinler'de 00:25

Çin Savaş Gemileri Filipinler'de

Çin donanmasından bir filo, üç günlük dostane bir ziyaret için Filipinler'in güneydoğusundaki liman kenti Davao'ya geldi. Çin askeri gemilerinin tarihi ziyareti dolayısıyla, ülkenin üçüncü büyük kentindeki limanda tören ..

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk 04:14

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden eski Yüksek Askeri Şura Üyesi Akın Öztürk'ün eylemleri ayrıntılarıyla gözler önüne serildi...

Bugün Anneler Günü 01:00

Bugün Anneler Günü

Bugün Anneler Günü... Annesini ya da evladını kaybedenler için Anneler Günü çok acı ve buruk geçiyor. Diyarbakır-Lice karayolunda, askeri aracın geçişi sırasında 18 Şubat 2016 günü düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış 01:19

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri

IŞİD'in hava saldırılarından korunmak ve hedef şaşırtmak için Musul'da yaptıkları ahşap tank, zırhlı araç ve silahlar ele geçirildi. IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış8 saat önc..

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..