#Türkün askeri

Bir Dilim Karpuzu Bir Saniyede Yemek 00:05

Bir Dilim Karpuzu Bir Saniyede Yemek

Bir dilim karpuzu bir saniyede yiyen Çinli askeri izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fare Ölüsü İle Devresini Korkutan Asker (Küfür İçerir) 01:31

Fare Ölüsü İle Devresini Korkutan Asker (Küfür İçerir)

Askerlerin birbirine yaptığı şakaların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de uyuyan devresinin üzerine ölü fareyi bırakıp korkutan askeri izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gün Dökümü 192.Bölüm-Tevfik Sağlam 02:38

Gün Dökümü 192.Bölüm-Tevfik Sağlam

Programın 192. bölümünde; Türk bilim adamı, askeri hekim Tevfik Sağlam'ın hayatı konu edilmektedir...

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü 01:47

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü

Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan askeri helikopter kısa bir süre sonra düştü. Yüksek gerilim hatlarına takılarak düştüğü açıklanan helikopterdeki Tümgeneral Aydoğan Aydın ve 2'si albay 13 askerimiz şehit ol..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Kader Savaşçısı Film İzle 1:43:56

Kader Savaşçısı Film İzle

Filmin Konusu: İyi bir Amerikan askeri olan Tyler Afganistan'da savaşmıştır. Bir operasyon sırasında hayatı tehlikeye giren Tyler arkadaşı Quincy tarafından kıl payı canını zor kurtarır. Ancak arkadaşı Quincy bu kurtarma..

  • Tv Series tarafından
  • 2.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Çocuklarını Hergün Tankla Okula Götüren Baba 02:13

Çocuklarını Hergün Tankla Okula Götüren Baba

Nick Mead isimli ingiliz adamın oğulları Danny (16) ve Ashley (13) sabahları okula FV432 askeri personel taşıyıcı ile götürmesi çevrede şaşkınlıkla karşılanıyormuş. Arabam olacağına böyle bir zırhlı aracım olsun isterdim..

  • JET TV tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkusuz Asker 2 Film İzle 1:42:30

Korkusuz Asker 2 Film İzle

Korkusuz Asker 2 Türkçe Dublaj Film İZle Özel hava biriminde görev almanın ne demek olduğunu ortaya koyan, harika bir savaş filmi. Ordu komutanı Mickey (Tom Hughes), İngiltere'nin en zorlu askeri misyon için kolları. A..

  • Tv Series tarafından
  • 4.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Ordusu Menbiçi Vuruyor 01:27

Türk Ordusu Menbiçi Vuruyor

11 Haziran 2017 Türk topçuları Münbiç'i vuruyor.Terör örgütü PKK'nın işgal ettiği ve başarı ile sonlandırılan Fırat Kalkanı operasyonun hedefleri arasında olduğu duyurulan Menbiç'te sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terör örgü..

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te 00:30

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te

Anayasa değişikliğine uyum amacıyla yargıyla ilgili bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kanun tasarısı..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Şırnak'tan Acı Haber Geldi! 3 Asker Şehit Oldu 00:30

Şırnak'tan Acı Haber Geldi! 3 Asker Şehit Oldu

Şırnak'ın Uludere ilçesinde Elmalı üs bölgesine yemek götüren askeri araca PKK'lı teröristlerin saldırması sonucu 3 asker şehit düştü..

 CIA Ajanından İlginç İddia: Hitler Aslında Ölmedi! 03:35

CIA Ajanından İlginç İddia: Hitler Aslında Ölmedi!

Adolf Hitler, Doğum Yeri : Avusturya Ölüm Yeri : Bilinmiyor. Araştırma Sahiplerinin ilk iddâası .Nazi liderinin ölmediği, Arjantin'de bulunan güvenli bir askeri merkeze kaçırıldığı yönünde. Hikaye kulağa her ne kadar kom..

  • ANKA tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi 01:47

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda yaralanan 2 asker, helikopterle Gaziantep’e getirilerek tedavi altına alındı. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu ile birlikte yürütülen..

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı 01:03

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı

Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Sam..

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

The Brave 00:30

The Brave "Bilinmeyen , Duyulmayan , Görülmeyen " Fragmanı

Cesur, Amerika'nın elit gizli askeri kahramanlarının karmaşık dünyasına derinlemesine bir yolculuk. The Brave Bilinmeyen , Duyulmayan , Görülmeyen Fragmanı Yayınlandı. İyi Seyirler...

Venezuela'da Kirli Plan 09:05

Venezuela'da Kirli Plan

Latin Amerika ülkesi Venezuela, uzun süredir sokak eylemleri ile gündeme geliyor. Yabancı güçlerin Nicolás Maduro yönetimine karşı yerel güçleri kullandığı ülkede son olarak bir de askeri darbe girişimi oldu. Başarısız d..

Ortadoğu'da Bir Darbe Hikayesi  Musaddık 03:21

Ortadoğu'da Bir Darbe Hikayesi Musaddık

İran petrolünü millileştirerek İngiltere'ye kafa tutan İran Başbakanı Musaddık, 19 Ağustos 1953 günü henüz Başbakanlığının 3. yılında bir askeri darbeyle devrilip tutuklandı. Musaddık'ın devrilmesinde İngiltere ve Amerik..

Makus Talihin Döndüğü Savaş  Sakarya 04:10

Makus Talihin Döndüğü Savaş Sakarya

Ağustos 1921'e gelindiğinde Anadolu'da yürütülen Milli Mücadele hareketi zor durumdaydı. Eskişehir-Kütahya savaşını kazanan Yunan ordusu hızla Ankara'ya doğru ilerlerken I. Meclis'in Ankara'dan Kayseri'ye taşınması günde..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi 00:52

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi

Rusya, Suriye’deki askeri varlığını azaltma kararı aldı. Duyurunun ardından Suriye Genelkurmay Başkanı Ali Abdullah Eyüp, misyonunu tamamlayan Rus gemilerini ziyaret etti. Eyüp, Suriye’den ilk ayrılacak olan Amiral Kuzn..

Manyetik Atış Silahı Denemesi 00:06

Manyetik Atış Silahı Denemesi

Türk bilim insanları yeni geliştirilen elektromanyetik fırlatıcı denemesini yaptı. Türk basınına yer alan habere göre, deneme sırasında araçtan alüminyum kalıba 15 gram ağırlığına sahip olan plastik mermiyle atış gerçekl..

Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi 01:56

Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi

Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin Anayasa değişiklik teklifi, özetle şu başlıkları içeriyor: Milletvekili sayısı 550'den 600'e çıkarılacak. Milletvekili seçilebilme yaşı 25'ten 18'e indirilecek. Cumhurbaşkanlığı ve Gene..