#Türkün askeri

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da 00:43

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da

NATO tatbikatı dikkatleri Polonya’ya çevirdi. Orta Doğu’da yaşanan sürecin yanısıra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başkan değişimi döneminde Rusya ve Avrupa’ya dönük politikaların yüksek sesle tartışılması devam ederk..

Kızıl Meydan'da Mehter Sesleri 01:30

Kızıl Meydan'da Mehter Sesleri

Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen “Spasskaya Kulesi Askeri Müzik Festivali”nde mehter takımının gösterisi büyük beğeni topladı...

Kahraman Mehmetçik'ten Bayram Mesajı 00:32

Kahraman Mehmetçik'ten Bayram Mesajı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca Hudut Taburu'nda görev yapan kahraman Mehmetçikler, tüm vatandaşların bayramını kutladı...

Bakan Soylu Gönülleri Fethetti 01:37

Bakan Soylu Gönülleri Fethetti

Üsküdar Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi olan Tebessüm Kahvesi'nin personellerinden down sendromlu Evren, askerlik hayaline kavuştu. Evren askeri kamuflajını giyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziy..

Rusya Yanlışlıkla Yerel Halka Bomba Yağdırdı! 00:27

Rusya Yanlışlıkla Yerel Halka Bomba Yağdırdı!

Rusya'nın, Zapad-2017 Askeri tatbikatı sırasında yanlışlıkla yerel halkın bulunduğu bölgeyi uçaklarla vurduğu anlar amatör bir kameraya böyle yansıdı...

Rio Favela'de Asker Ve Çeteler Arasında Çatışma 01:01

Rio Favela'de Asker Ve Çeteler Arasında Çatışma

Yüzlerce asker çete saldırılarını bastırmak için müdehalelerde bulunudu. Şehir savaş alanına döndü. 22 Eylül 2017'de Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde bulunan Rocinha gecekondu mahallelerinde uyuşturucu çeteleri arası..

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt 00:46

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbeci askerleri iade etmeyen Yunanistan’ın bağımsız yargı kararını verdi açıklamasına yanıt vererek, Yunanistan’ın bu kararı, Türkiye-Yunanistan ilişkilerine tamiri oldukça güç ve çok uzu..

Bölük 20 Ekim'de Sinemalarda 01:38

Bölük 20 Ekim'de Sinemalarda

Yönetmenliğini ve senaristliğini Aytaç Ağırlar'ın üstlendiği Bölük adlı film, 20 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak. Bir bölük askerin dokunaklı hikayesini anlatan dram türündeki film için, 5 yıldır kullanılmayan bir a..

  • ANKA tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çakma Tayyip Erdoğan 02:37

Çakma Tayyip Erdoğan

Rus Askeri Korosunda Yer Alan Çakma Tayyip Erdoğan Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalkış Sırasında Paraşütleri Açılan Uçak Yere Çakıldı 00:53

Kalkış Sırasında Paraşütleri Açılan Uçak Yere Çakıldı

Rusya'nın Kaluga kentinde askeri üssün pistinden kalkmakta olan Tupolev TU-22M3 model bombardıman uçağı, kalkış sırasında paraşütleri açılınca yere çakıldı...

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı 00:43

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, mahrem abilere gizli bilgileri aktardıkları belirlenen 117 muvazzaf askere yönelik operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında..

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Tahran'da Böyle Karşılandı 00:46

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Tahran'da Böyle Karşılandı

İranlı mevkidaşı Muhammed Bakıri'nin davetlisi olarak Tahran'a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar için resmi askeri tören yapıldı...

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi 00:59

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Kızılca, son yolculuğuna uğurlandı. Baba Kızılca'nın sözleri ..

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi 01:19

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi

Kosova ile Sırbistan arasında tansiyon iyice yükseldi. Uzmanlar 2013 yılından bu yana yaşanan en büyük kriz olduğunu belirtiyor. 2013 yılında AB’nin arabuluculuğunda iki ülke arasında ilişkiler normalleştirilmişti. Bu du..

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

Askerde Kızların Üstünde Şınav Çekmek 00:29

Askerde Kızların Üstünde Şınav Çekmek

Askeri Eğitim İçin Kızların Üzerinde Şınav Çekmek İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.325 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK'nın İdlib Bölgesine Giriş Anı! 01:54

TSK'nın İdlib Bölgesine Giriş Anı!

TSK, bir süredir keşif yaptığı Suriye'nin İdlib bölgesine askeri ve zırhlı araçlarla girdi...

Eşini Son Yolculuğuna Komando Kıyafetiyle Uğurladı 01:11

Eşini Son Yolculuğuna Komando Kıyafetiyle Uğurladı

Hakkari'nin ve Çukurca ilçesinin Irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesinin ardından çıkan çatışma sonucu şehit düşen İlhan Sezer son yolculuğuna uğurlandı...

İspanya’da Savaş Uçağı Düştü 00:20

İspanya’da Savaş Uçağı Düştü

İspanya'da Torrejon de Ardoz askeri üssü yakınlarında savaş uçağı düştü. Kalkış sırasında düşen uçağın pilotu hayatını kaybetti...

Türk Gazeteciler Kerkük'te Çatışmanın Ortasında Kaldı! 01:08

Türk Gazeteciler Kerkük'te Çatışmanın Ortasında Kaldı!

Irak güvenlik güçlerinin Kerkük'ün Altunköprü kasabasında kontrolü sağlamasının ardından Peşmergelerin konuşlandığı mevzilere yaklaşmasıyla çatışma başladı. Şiddetli çatışmadan çıkan şarapnel parçaları, askeri hareketlil..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı 01:26

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı

Ukrayna’nın doğusunda yeniden şiddetlenen çatışmalar Rusya ve Ukrayna’yı yine karşı karşıya getirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’yı sivillerin olduğu bölgelerde ateş açarak Cenevre Sözleşmesi’ni ihlal etmekle ve ..

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu 00:44

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sosyal medyada “Kahraman Mehmetçik” isimli video yayınladı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kahraman Mehmetçik” isimli video, TSK’nın sosyal medya kanalından yayınlandı. Video..

Tatbikat Sırasında Askerin Yaşadığı Talihsiz An 00:59

Tatbikat Sırasında Askerin Yaşadığı Talihsiz An

Meksika'da bir askeri tatbikat sırasında uçağın arka kapağından atlayan paraşütçü statik ipin takılması üzerine saatte 350 kilometre hızla giden uçağa asılı kalmış. Bağırarak uçaktakilerden yardım isteyen ve bir süre son..

O Neydi Kızz Arma 3 16:32

O Neydi Kızz Arma 3

Merhabalar bugün sizlere bana göre en gelişmiş askeri oyun oynamış bulunmaktayım umarım izlereken keyif alabilirsiniz...

Zimbabve'de Bir Garip Darbe 03:59

Zimbabve'de Bir Garip Darbe

Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe'nin geçen hafta Başkan Yardımcısı Emmerson Mnangagwa'yı görevden alarak, partisi Zanu-PF'nin liderliği ve dolayısıyla başkanlık için eşi Grace Mugabe'yi uygun gördüğünü belli etmesi ..

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası 01:10

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası

Uluslararası Af Örgütü son raporunda Suriye rejiminin başkent Şam’ın kuzeyindeki gizli bir hapishanede 13 bine yakın kişiyi sistematik işkence uyguladıktan sonra idam ettiği iddiasına yer verdi. İşkenceden kurtulanların..