#Tıp tarihi

Hayaller Hayaller... 00:41

Hayaller Hayaller...

Satılık Kalp başrollerinde Belgin Doruk ve Cüneyt Arkın'ın yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel f..

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Murat Şar Annem Hale Soygazi Demişti - DNA Raporu Açıklandı 22:37

Murat Şar Annem Hale Soygazi Demişti - DNA Raporu Açıklandı

Edremitli Murat Şar'ın bir televizyon kanalına katılarak bir günlük iken evlatlık verildiği ve annesinin de oyuncu Hale Soygazi olduğu yönündeki iddiaları üzerine açılan davada mahkemenin Adli Tıp Kurumu'ndan istediği DN..

  • BETA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

Çamaşır Teli Takarken Elektrik Akımına Kapıldı 01:00

Çamaşır Teli Takarken Elektrik Akımına Kapıldı

Edinilen bilgiye göre, ilçede tuhafiyecilik yapan 44 yaşındaki Ertuğrul Gök, evinin terasına çamaşır teli takmak için çıktı. Gök’ün elindeki tel, rüzgarın da etkisiyle sokaktaki elektrik teline temas etti. Elektrik akımı..

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi 01:46

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirl..

Prenses Diana Hakkında Şoke Eden İddia - Prenses Diana Hamile Mi 22:50

Prenses Diana Hakkında Şoke Eden İddia - Prenses Diana Hamile Mi

21 yıl önce sevgilisi Dodi el-Fayed'le geçirdikleri kazada hayatını kaybeden Prenses Diana'nın, hamile olduğu iddialarını İngiltere'nin en önemli adli tıp uzmanlarından Angela Gallop yalanladı...

  • BETA tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye'de ilk Corona vakasına bakan doktor karantinada 01:34

Türkiye'de ilk Corona vakasına bakan doktor karantinada

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde görevli Dahiliye Profesörü Cemil Taşcıoğlu, Coronavirüs'e yakalanıp karantinaya alınmıştı. Profesör Taşçıoğlu'nun Türkiye'deki ilk Corona vakalarına bakan doktor olduğu belirtiliyor. 67 ya..

Türkiye'de ilk Corona vakasına bakan doktor karantinada 01:34

Türkiye'de ilk Corona vakasına bakan doktor karantinada

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde görevli Dahiliye Profesörü Cemil Taşcıoğlu, Coronavirüs'e yakalanıp karantinaya alınmıştı. Profesör Taşçıoğlu'nun Türkiye'deki ilk Corona vakalarına bakan doktor olduğu belirtiliyor. 67 ya..

Yaratık 3 1992 Film İzle 2:24:54

Yaratık 3 1992 Film İzle

Serinin 2’inci filmi Aliens’da bıraktığımızda Ripley, Bishop ve Newt uzay marinlerinin de yardımlarıyla birlikte uzaylı yaratıklardan kurtulmayı başarmış ve kendilerini dondurup bir uzay gemisi ile yola çıkmışlardı. Bu b..

  • PengoTV tarafından
  • 8.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Serdar Ortaç Corona Virüs Testi Yaptırdı 01:32

Serdar Ortaç Corona Virüs Testi Yaptırdı

Şarkıcı Serdar Ortaç, yeni tip corona virüs şüphesiyle test yaptırmış. Serdar Ortaç'ın test sonucu negatif çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gaziantep’te tedirgin eden görüntü 02:06

Gaziantep’te tedirgin eden görüntü

Yeni tip korona virüs ile başlayan ‘sosyal mesafe’ döneminde sosyal mesafe kuralına en az uyan il Gaziantep oldu. Kentte bugün insan yoğunluğunun en fazla yaşandığı çarşı ve caddelerde kaydedilen görüntüler ise ürküttü...

Covid-19 Aşısıyla İlgili Son Gelişmeler Neler- - Ferhat Ünlü ile Kozmik Masa 1:39:11

Covid-19 Aşısıyla İlgili Son Gelişmeler Neler- - Ferhat Ünlü ile Kozmi

Konu başlıkları - Tıpta biyolojik ilaç devrimi nedir? - Medikal Ar-Ge çalışmalarında neler yapılıyor? - TÜBİTAK'ın desteklediği aşı projesi hangi aşamada? - Ar-Ge çalışmalarının medikal istihbarattaki yeri ne? - Türkiye..

Pandemi korkusuyla kapıya bırakılan ayakkabılara hırsız dadandı 00:37

Pandemi korkusuyla kapıya bırakılan ayakkabılara hırsız dadandı

Beylikdüzü'nde yeni tip korona virüs korkusu nedeniyle vatandaşların ayakkabılarını kapı önüne bırakmasını fırsat bilen hırsızlık şüphelisi, telefonla konuşur gibi yapıp ayakkabıları çaldı. Yaşanan hırsızlık anları güven..

Filipinler'de Corona Virüs Kontrol Noktası 01:25

Filipinler'de Corona Virüs Kontrol Noktası

Filipinler'de yeni tip corona virüs vaka sayısı her geçen gün artış gösterirken. Bir mahallede girişe kontrol noktası koyan mahallelinin önlemlerini izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çizgi Ötesi Türkçe Dublaj İzle 1:49:46

Çizgi Ötesi Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle 1:26:45

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : tanımadığı bir adamın yerine geçen taşralı bir gencin maceraları anlatılır. Osman, iş bulmak üzere İstanbul’a gelmiştir. Fakat başvurduğu her yerden eli boş dönmektedir. Nihayet bir gün talihi değişir. Kendisin..

Rampada Kayan Belediye Otobüsü Çocuk Parkına Düştü 01:29

Rampada Kayan Belediye Otobüsü Çocuk Parkına Düştü

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sürücünün rampaya park ettiği belediye otobüsü kayarak çocuk parkına düştü.Alınan bilgiye göre, Kalkınma Mahallesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi kavşağı mevkisinde Büyükşehir ..

Güzellik Yarışmasında Finale Çıkınca Erkek Olduğunu İtiraf Etti 01:37

Güzellik Yarışmasında Finale Çıkınca Erkek Olduğunu İtiraf Etti

Kazakistan'da bir erkek, kadın güzellik yarışmasında finale kaldı. Kazakistan'ın Almatı kentinde yaşayan İlay Dagilev adlı bir kişi, ülkesinde düzenlenen kadın güzellik yarışmasında finale kalınca erkek olduğunu itiraf ..

  • BETA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korona Döneminde Toplu Taşımaya İlgi Azaldı, Bisiklet  Kullanımı Arttı 04:34

Korona Döneminde Toplu Taşımaya İlgi Azaldı, Bisiklet Kullanımı Arttı

Çanakkale’de yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını sayesinde bisiklet satışlarında yüzde 30 artış oldu...

İstikamet korona 00:27

İstikamet korona

Çanakkale Belediyesi halk otobüsünde yeni tip korona virüs (Covid-19) kuralları hiçe sayıldı. Gereğinden fazla yolcunun olduğu otobüs içerisinde gencinden yaşlısına herkes ayakta olduğu görüntüler tepki çekti. O anları b..

Korona Vakaları arttı, Yeniden Sokak Kısıtlaması Gelir Mi- 12:44

Korona Vakaları arttı, Yeniden Sokak Kısıtlaması Gelir Mi-

Sonbahar aylarında artması beklenen yeni tip koronavirüs vakalarıyla ilgili büyükşehirlerde alarm verilirken, denetimlerin sıkılaştırılacağı belirtildi...

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı 03:35

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, “Grip virüsü her sene farklılık gösterdiği için, grip aş..

3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık İfadesiyle Dehşete Düşürdü Olay Sırasında Ağlıyordu 00:44

3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık İfadesiyle Dehşete Düşürdü Olay Sı

Adana'da komşusunun 3 yaşındaki kızına tecavüz eden sapık, suçunu itiraf etti ve anlattıklarıyla dehşete düşürdü: Odada bizden başka kimse yoktu, kız olay sırasında ağlıyordu. Çok pişmanım. Adana'da sokak düğünü sırasın..

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı 01:21

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Amanos Dağları'ndan sızmaya çalışan bir terörist ölü ele geçirildi. Olayı duyan vatandaşlar terörist avına çıkınca, güvenlik kuvvetleri olaya müdahale etti. Suriye'den Hassa ilçesi Akbez Amano..

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi, yollarda hareketlilik başladı! 03:06

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi, yollarda hareketlilik

İstanbul'da yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısmi sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi. Gece saatlerinde trafik ekipleri kısıtlamaya yönelik denetimlerini sürdürürken kısıtlamanın sona ermesiyle birli..

Virüsten kötü haber geldi 01:25

Virüsten kötü haber geldi

TÜM DÜNYA İNGİLTERE'DEN GELEN YENİ TİP KORONAVİRÜS HABERİYLE YIKILDI. SAATLER İÇİNDE 3 ÜLKE DAHA BENZER AÇIKLAMA YAPTI. BİLİM İNSANLARI GELİŞTİRİLEN AŞILAR NE OLACAK? SORUSUNA YANIT ARAMAYA BAŞLADI...

Bu mantar altından pahalı 07:13

Bu mantar altından pahalı

Uzakdoğuda yaklaşık 2 bin yıldır alternatif tıp tedavisinde kullanılan ve kilosu 3 bin lirayı bulan Ganoderma Lucidum (Kırmızı Reishi) mantarı Düzce Üniversitesi tarafından üretilmeyi başardı. Üzerinde özel bir ekibin ça..

Çin'de 8 ay sonra korona virüsten ilk ölüm 02:56

Çin'de 8 ay sonra korona virüsten ilk ölüm

Çin'de yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınında Mayıs ayından bu yana ilk kez korona virüs nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti...