#Tıp tarihi

The Post Orijinal Tanıtım Fragmanı 01:08

The Post Orijinal Tanıtım Fragmanı

The Post Orijinal Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi:5 Ocak 2018 Yönetmen:Steven Spielberg Oyuncular: Meryl Streep, Tom Hanks, Alison Brie devamı Tür:Dram, Gerilim Ülke:ABD..

Küçük Ayak Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:22

Küçük Ayak Türkçe Altyazılı Fragmanı

Küçük Ayak Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Özet: Bilinmeyen kriptozoolojik yaratık Yeti, insan olarak bilinen zor yaratıkların gerçekten varlığına inanmaktadır. Animasyon filminin yönetmen ve senaristliğini Kare..

Taylor Swift - Bad Blood 04:04

Taylor Swift - Bad Blood

Bad Blood [Chorus: Taylor Swift] Cause baby, now we've got bad blood You know it used to be mad love So take a look what you've done Cause baby, now we've got bad blood, hey! Now we've got problems And I don't think we ..

  • PengoTV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kitabın Yapraklarındaki Gizemli Desen 00:14

Kitabın Yapraklarındaki Gizemli Desen

Tarihi kitabın Yaprakların dışında resmin işlenmesi , ne kadar daha değerli olduğunu gösterdi. Hindistan allahabad, Sonuçta, kitap çok eski. O zaman şimdi gibi bir teknoloji yoktu..

  • PengoTV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Yapımı Roketi Mike Hughes Yaptı 00:59

Ev Yapımı Roketi Mike Hughes Yaptı

Abd nin Kaliforniya şehrinde Mike Hughes adındaki adam 110km yüksekliğe çıkışı tamamlayacak 25kasım 2017 tarihi verdi. tüm masrafı kendisi karşılayan (20.000USD) ve kendisi yapan çılgın adam şunları dedi korkukuyorum ..

Black Mirror Official Gameplay Trailer Gothic Horror Game 2017 02:05

Black Mirror Official Gameplay Trailer Gothic Horror Game 2017

Black Mirror - Official Gameplay Trailer (Gothic-Horror Game 2017) Platforms: PS4, XONE, PC, Mac and Linux. Release date: November 28, 2017 ( Siyah Ayna - Resmi Oyun Oynama Orijinal Fragman (Gotik-Korku Oyunu 2017) Pla..

  • BETA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Contraband Police  Official Gameplay Trailer (New Simulation Game 2018) 01:30

Contraband Police Official Gameplay Trailer (New Simulation Game 2018

Contraband Police - Official Gameplay Trailer (New Simulation Game 2018) Release date: June 20, 2018 ( Kontras Polisi - Resmi Oyun Öyküleri (Yeni Simülasyon Oyunu 2018) Yayın tarihi: 20 Haziran 2018 )..

  • BETA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

İngiltere Benim Altyazılı Fragmanı 02:02

İngiltere Benim Altyazılı Fragmanı

Vizyon tarihi: 5 Ocak 2018 (1s 34dk) Yönetmen: Mark Gill Oyuncular: Jack Lowden, Jessica Brown Findlay, Jodie Comer Tür: Biyografik, Dram Ülke: İngiltere Filmde, müzik dünyasının en özgün isimlerinden Morrissey'in, 1970..

Yarının Dünyası Tomorrowland 2:10:03

Yarının Dünyası Tomorrowland

Özet ve Detaylar: Yönetmen koltuğunda İnanılmaz Aile ve Ratatuy filmlerinin yönetmeni Brad Bird, senaryo ayağında ise Jeff Jensen ile Prometheus ve Cowboys & Aliens filmlerinden tanıdığımız Damon Lindelof bulunuyor. Film..

  • Film İzle tarafından
  • 6.512 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baahubali: Başlangıç 2:39:22

Baahubali: Başlangıç

10 Temmuz 2015 tarihinde Hindistan’da vizyona giren Baahubali şu ana dek IMDB’de 8,9 değerinde ki puanını 48 Binden fazla kullanıcı sayesinde almıştır. S.S. Rajamouli’nin yönetmenliğini yaparak çekimlerini 1 senede tamam..

  • Film İzle tarafından
  • 3.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
II. Dünya Savaşı (Belgesel) Part 1 2:16:01

II. Dünya Savaşı (Belgesel) Part 1

Inside: 2. Dünya Savaşı, savaşın en kanlı dönemine tanıklık etmiş gazi ve vatandaşların yaşadıklarını, onların gözüyle saniye saniye sizlerle buluşturuyor. Savaşın soğuk yüzünü, tüyler ürperten çatışma sahnelerini, hayal..

  • PengoTV tarafından
  • 2.220 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Aydın - Buralar Yalan 03:35

Emre Aydın - Buralar Yalan

Emre Aydın - Buralar Yalan Şarkı Sözleri Kapı çaldı sen sandım Gördüm boşluğu aynada Bir şehir düştü tam içimde Özlemişim anladım Biliyor musun Evimdin sen benim Ailemdin nefesim Karanlıkta ellerimdin Kalk gidelim yanı..

  • Breath tarafından
  • 1.881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu 00:41

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu Fatih'in Eminönü'nde dün gece saat 22.00 sıralarında Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurulmuş,..

Hipster Nedir 01:10

Hipster Nedir

Bu eskiye dönüş ve eski sevicilik, bit pazarı aşkı olarak tanımlanacak akımın tarihi 40’lı yıllara kadar gider. O zamanlar modern jazz dinleyenlerin oluşturduğu ve hippi akımına da örnek olmuştur. Temelde bir akım diyebi..

Surların Dibinde Bulundu 3 Milyon Dolar Değerinde 00:56

Surların Dibinde Bulundu 3 Milyon Dolar Değerinde

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince Fatih'te gerçekleştirilen operasyonda tarihi surların dibine kazılarak saklanmış 123 tüp içerisinde yaklaşık 3 milyon dolar değerinde kobra yılanı zehri ele geçirildi...

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:00

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Ruh Bölgesi serisinin dördüncü filminde yönetmenliği ikinci kez bir uzun metraja imza atan, genç isim Adam Robitel üstleniyor. Senaryoda Leigh Whan..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Mary Shelley'nin klasikler arasına girmiş gotik romanından daha önce pek çok kez uyarlanan film bu sefer, 2012 tarihli Doğaüstü filmine imza atan Max Landis'in senaryosuyla beyazperdeye gelecek. Filmin y..

  • Film İzle tarafından
  • 19.854 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir'de Asırlık Bina Küle Döndü 01:01

İzmir'de Asırlık Bina Küle Döndü

İzmir'in Konak ilçesinde çıkan yangında 100 yıllık tarihi ahşap bina kullanılamaz hale geldi.Alınan bilgiye göre, Basmane semtindeki bir evden duman yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu polise ve itfaiyeye bildirdi.İtf..

Early Man Orijinal Fragmanı 02:26

Early Man Orijinal Fragmanı

3 yaş ve üzeri çocuklar için uygun film Dinozorlar ve yünlü mamutların dünyada dolaştığında zamanın başlangıcında, şanslı bir mağara adamı kabilesini güçlü bir düşmana karşı birleştiriyor ve günü kurtarıyor. Orijinal ses..

Erdoğan'dan BM'ye Kudüs Çağrısı 02:03

Erdoğan'dan BM'ye Kudüs Çağrısı

Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Omar Guelleh ile ortak basın açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, BMGK'da ABD'nin vetosun takılan Kudüs tasarısıyla ilgili olarak, Karar tasarısının diğer 14 ülkenin tamamı tarafından dest..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

İnanılmaz Sihirbazlar Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:17

İnanılmaz Sihirbazlar Türkçe Dublaj Film İzle

İNANILMAZ SİHİRBAZLAR The Incredible Burt WonderstoneFilmin Orjinal Adı:The Incredible Burt Wonderstone Filmin IMDB Puanı: 5.9/10 Filmin Sinemalar Puanı:8.7/10 Filmin Hdfilmsitesi.com.tr Puanı: 7.4/10 Filmin Yapım ve Ülk..

  • Film İzle tarafından
  • 6.500 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuk Büyütme Rehberi - No Se Aceptan Devoluciones Türkçe Dublaj Film İzle 2:01:57

Çocuk Büyütme Rehberi - No Se Aceptan Devoluciones Türkçe Dublaj Film

Özet ve Detaylar Valentin, bir gün kapısında sahipsiz bir bebek bulur. Bebeğin annesinin izinden Meksika’dan Los Angeles yollarına düşer, kendisine ve yeni kızı Maggie’ye yeni bir yuva bulur. Valentin, ideallerdeki gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 8.720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Dabbe 1 İzle 1:50:35

Dabbe 1 İzle

Konusu : Filmde üç harfli ve cinlerden uğraşan Tarık'ın hayatını anlatmaktadır. Tarık ölmeden önce böle işlerin içine girmesi arkadaşları arasından uzaklaştırmaya başlanır. Tarık ölmeden önce arkadaşlarına mail atar ara..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Taksim'de Yangın Paniği 00:36

Taksim'de Yangın Paniği

Taksim Sıraselviler Caddesi'nde bulunan tarihi bir apartmanın çatı katında büyük bir yangın çıktı. 5 itfaiye aracı kısa sürede bölgeye ulaşırken, yangın kontrol altına alındı...

Louis ve Luca Büyük Peynir Yarışı Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:05

Louis ve Luca Büyük Peynir Yarışı Türkçe Dublajlı Fragmanı

Solan ve Alvaro arasında gizli bir bahis vardır. Klepp Old, evini ve dahi mucit Reodor Felgen'in atölyesini kaybeder.Her ikisi de kazanmak için savaşa müttefiklerini getirecektir. Vizyon tarihi: 4 Mayıs 2018 (1s 16dk) Y..