#Tıp tarihi

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Acun Ilıcalı Tarih Verdi Amerika'da Yayına Giriyorum Survivor Panorama 03:01

Acun Ilıcalı Tarih Verdi Amerika'da Yayına Giriyorum Survivor Panorama

Acun Ilıcalı, konuk olduğu Survivor Panorama programında Amerika'da yayına başlayacağı tarihi açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 530 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dominik'te Son Oylama Ne Zaman Yapılacak Survivor Panorama 02:16

Dominik'te Son Oylama Ne Zaman Yapılacak Survivor Panorama

Survivor Panorama programına katılan Acun Ilıcalı, Dominik'te son oylamanın ne zaman yapılacağını ve hızlandırılmış çekimlerin başlayacağı tarihi açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Antalya’da Fetö'cülere 'Külçe Alçı' Soruşturması 01:26

Antalya’da Fetö'cülere 'Külçe Alçı' Soruşturması

Antalya’nın Kemer ilçesi dağlık alanda 20 ton külçe altın olduğu yönündeki iddialar üzerine gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3’ü serbest kaldı. Şüphelilerden, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 2'nci..

Türkiye'nin Bayrak Taşıyıcısı Türk Hava Yolları'ndan 85. Yılına Özel Anlamlı Reklam Filmi 02:54

Türkiye'nin Bayrak Taşıyıcısı Türk Hava Yolları'ndan 85. Yılına Özel A

Kurulduğu ilk günden bugüne Türk Havacılık Tarihi’nin öncüsü olan ve bu serüven boyunca unutulmazlara imza atan THY, 85. yaşı için hazırlanan yeni reklam filmi yayına girdi. Bugün dünyanın 121 ülkesindeki 303 noktada Tür..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Halloween Orijinal Fragmanı 02:44

Halloween Orijinal Fragmanı

Halloween Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 19 Ekim 2018 Yönetmen: David Gordon Green Oyuncular: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Will Patton Tür: Korku, Gerilim Ülke: ABD..

Hayat Okulu Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:53

Hayat Okulu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Hayat Okulu Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon Tarihi: 6 Temmuz 2018 (1s 56dk) Yönetmen: Nicolas Vanier Oyuncular: François Cluzet, Eric Elmosnino, François Berléand Tür: Dramatik komedi Ülke: Fransa..

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda) 02:24

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda)

Kötü Çocuk kamera arkası ve film görüntülerinden oluşan Saklı Cennet klibi yayında! Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Kötü Çocuk 20 Ocak'ta sadece sinemalarda! Kayla, daha doğumhanedeyken b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'ın Şanlıurfa Mitinginde İnanılmaz Görüntü 00:23

Erdoğan'ın Şanlıurfa Mitinginde İnanılmaz Görüntü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da vatandaşlara hitap ediyor. Tarihi bir gün yaşanan Şanlıufa'da miting alanını dolduran yüz binler havadan böyle görüntülendi...

Türkiye'yi Değiştirecek Takvim 00:57

Türkiye'yi Değiştirecek Takvim

Türkiye'yi süper lige çıkaracak yeni yönetim modelini hayata geçirecek takvim netleşti. Erdoğan en kısa sürede kabineyi açıklayıp, hedeflere odaklanacak. Tarihi adım ise 9 Temmuz'da atılacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2019'u Fuat Sezgin Yılı İlan Ediyoruz 01:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2019'u Fuat Sezgin Yılı İlan Ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 yılını inşallah, 'Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Yılı' olarak ilan edeceğiz. Bunun da talimatını verdik. dedi...

Tanrıdan Gelen Orijinal Fragman 01:43

Tanrıdan Gelen Orijinal Fragman

Tanrıdan Gelen Orijinal Fragman Yayınlandı. Vizyon tarihi: 24 Ağustos 2018 Yönetmen: J. Van Auken Oyuncular: Alex Klein, J. Van Auken, Josh Robert Thompson Tür: Korku Ülke: ABD..

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 01:27

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Sahil Güvenlik filminin ilk fragmanı sizlerle! Paramount Pictures Sunar “Sahil Güvenlik” Ortak Yapımcılar: Hiram Garcia, Eli Roth Yapımcılar: Michael Berk, Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Beau Flynn, Ivan Reitma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

_Denial_ Sinemalarda 01:57

_Denial_ Sinemalarda

Amerikalı tarihçi Deborah E. Lipstadt’ın, Holokost inkarcısı ilan ettiği İngiliz yazar David İrving’e karşı yürüttüğü yasal mücadelesini anlatan “Denial/İnkar” filmi gösterime girdi. Film’de tarihçi Deborah Lipstadt’ı R..

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor 01:48

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor

Romanya’da 1989 devriminden bu yanaki en büyük protesto gösterileri gerçekleşiyor. Hükümetin binlerce kişinin affını ve ceza kanununda bazı değişiklikleri öngören tasarısını meclisin onaylamasının ardından ülke çapında 1..

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya 02:54

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya

Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekildiği fotoğraf sebebiyle ağır hakaretlere uğradığı Almanya'da benzer yüzlerce olay var. Tarihi ırkçı kara lekelerle dolu olan Almanya'da 9 yıl önce mahkemede katledilen Merve Ş..

Kadırgalıya Şok 9 Yıllık Hayali Suya Düştü 02:04

Kadırgalıya Şok 9 Yıllık Hayali Suya Düştü

Seda Sayan, Cihangir'de 9 yıl önce satın aldığı apartmanı otel yapmak istedi, ancak mülkün tarihi eser statüsünde olduğunu öğrenince, projeden vazgeçmek zorunda kaldı. Seda Sayan 2009 yılında Cihangir’de beş katlı bir..

  • BETA tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Milyonluk Kuş Fragman 02:19

Milyonluk Kuş Fragman

Hakkı, lüks bir otelde şoför olarak çalışmaktadır. Yeni görevi yurtdışından gelecek olan mimarı karşılamaktır. Konuğunu almak için havaalanına giden Hakkı, yanlışlıkla mimar yerine polis tarafından aranan bir kuş hırsızı..

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman 02:27

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman

Avengers: Infinity War Part I filminin bir yıl sonrasında, 2019 yılında izleyiciyle buluşacak olan devam filmi. Vizyon tarihi: 26 Nisan 2019 Yönetmen :Joe Russo, Anthony Russo Oyuncular: Robert Downey Jr., Mark Ruffalo,..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Mehmet Ali Erbil'den Sevindirici Haber 02:46

Mehmet Ali Erbil'den Sevindirici Haber

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den sevindirici haberler geldi. 8 aydır hastanede tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in hastaneden çıkış tarihi belli oldu. Mehmet Ali Erbil, bu ayın sonunda taburcu oluyor...

  • BETA tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun 00:14

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Bu tarihi gün, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun…..

  • PengoTV tarafından
  • 16.749 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben Donald Trump Amerika Birleşik Devletleri başkanı: param var, herşeyi paramla alırım diyor. 00:54

Ben Donald Trump Amerika Birleşik Devletleri başkanı: param var, herşe

Donald John Trump, Amerikalı iş adamı, siyasetçi ve Amerika Birleşik Devletleri'nin günümüzdeki başkanı. Doğum tarihi: 14 Haziran 1946 (73 yıl yaşında), Jamaica Hospital Medical Center, New York, ABD Boy: 1,9 m Parti: C..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Maceracı _ Trabzon 1:08:26

Maceracı _ Trabzon

Maceracı’nın Anadolu yollarındaki macerası devam ediyor. Murat Yeni’nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen “Maceracı” bu hafta, Karadeniz’in gözdesi Trabzon’da… Murat Yeni bu hafta, Trabzon’dan muhteşem manz..

Atiye ( The Gift ) 1. Sezon İnceleme - (DİKKAT SPOİLER) 08:48

Atiye ( The Gift ) 1. Sezon İnceleme - (DİKKAT SPOİLER)

Atiye, 27 Aralık 2019 tarihinde 8 bölümden oluşan ilk sezonun yayımlandığı, senaryosunu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal'ın birlikte kaleme aldıkları, fantastik ve aksiyon türündeki Netflix'in ikinci Türk orij..