#Tır kaza

İstanbul Maltepe’de Feci Kaza 6 Yaralı 02:11

İstanbul Maltepe’de Feci Kaza 6 Yaralı

Maltepe D-100 karayolunda aşırı sürat nedeniyle kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere ve ardından bir araca çarptığı kazada 4'ü ağır 6 kişi yaralandı...

İftara giderken kaza yaptılar- 2 yaralı 02:28

İftara giderken kaza yaptılar- 2 yaralı

Samsun'da piknik alanına iftar yapmaya gidenlerin içinde bulunduğu hafif ticari araca bir başka aracın arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı...

Kontrolsüz Dönüşün Zincirleme Kazayla Sonuçlandığı Kaza Anı Kamerada 00:21

Kontrolsüz Dönüşün Zincirleme Kazayla Sonuçlandığı Kaza Anı Kamerada

Tekirdağ Çorlu'da kontrolsüz ‘U' dönüşü yapmak isteyen otomobil, zincirleme kazaya neden oldu. Çocuk yolcuların da bulunduğu kazada şans eseri yaralanan olmadı...

Görevden dönen polis kaza yaptı- 1 yaralı 01:10

Görevden dönen polis kaza yaptı- 1 yaralı

Kocaeli'de görevden dönen motosikletli polis, seyir halindeki otomobille çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle devrilen motosikletten yola savrulan polis memuru yaralandı..

Şanlıurfa'da kaza anları kamerada 00:17

Şanlıurfa'da kaza anları kamerada

Şanlıurfa'da meydana gelen üç ayrı trafik kazası, şehir polis kameralarına yansıdı...

Edirne'de feci kaza- Minibüs içindeki yolcularla ters döndü 01:44

Edirne'de feci kaza- Minibüs içindeki yolcularla ters döndü

Edirne'nin Keşan ilçesinde otomobil ve minibüs çarpıştı. İçinde yolcuların olduğu minibüs takla atarak yola devrildi...

D-100’de korkutan kaza! 01:02

D-100’de korkutan kaza!

Sakarya'nın Erenler ilçesi D-100 karayolunda kontrolden çıkan otomobil önce hafif ticari araca sonrasında ise trafik sinyalizasyon direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile karşı şeride savrularak hurdaya dönen otomobil sürü..

Kaza yapmamak için benzinliğe daldı; facia teğet geçti 00:11

Kaza yapmamak için benzinliğe daldı; facia teğet geçti

Bursa'da yanında seyreden otomobile çarpmamak için manevra yapan sürücü benzinliğe daldı. Facianın teğet geçtiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

Kaza yaptı araçta mahsur kaldı! 01:45

Kaza yaptı araçta mahsur kaldı!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı...

Nazilli’de 6 saatte 8 kaza meydana geldi 03:14

Nazilli’de 6 saatte 8 kaza meydana geldi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde akşam saatlerinde başlayan ve gece 02.00'ye kadar meydana gelen 8 trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı...

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI 00:57

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Gaziantep’in Nizip ilçesinde aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen 48 yaşındaki tır şoförü, cadde üzerinde başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başla..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Hatalı Sürücü Kim? 00:46

Hatalı Sürücü Kim?

ABD'de bir TIR'ın otomobili ezdiği kaza sosyal medyayı ikiye böldü. Otomobil sürücüsünü suçlu bulanlarla TIR'ın bilerek arabaya çarptığını iddia edenler ikiye ayrıldı. Etiketler:..

  • JET TV tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe 01:42

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe

Kahramanmaraş'ta arama yapılan 4 TIR ve 1 otomobilde 25 bin 220 paket kaçak sigara bulundu. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube M..

Adana'daki Seyir Halindeki Tırın Üstündeki Araba 01:12

Adana'daki Seyir Halindeki Tırın Üstündeki Araba

Adana'da bir TIR'ın dorsesi üzerinde otomobil taşınması görenleri hayrete düşürdü. Olay Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Caddesinde meydana geldi. Tır'ın, yüklü dorsesi üzerine halatlarla bağlanan otomobille trafikte hareket..

  • JET TV tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cam Blok İşçinin Üzerinde Tuzla Buz Oldu 00:28

Cam Blok İşçinin Üzerinde Tuzla Buz Oldu

Önlemin alınmadığı TIR'da tonlarca ağırlıktaki cam blok işçinin üzerine böyle düştü. TIR'ın üzerindeki dev cam bloklardan biri karşı tarafta bulunan aracın üzerine düşünce denge de bozuldu. Güvenlik önlemi alınmayınca da..

14 Aracın Birbirine Girmesi! 00:40

14 Aracın Birbirine Girmesi!

Çin'de kontrolden çıkan tır, önündeki araçlara çarpınca zincirleme kaza meydana geldi. Feci kazaya tam 14 araç karıştı. Can kaybının yaşanmadığı kazada 2 kişi yaralanırken, araçların çoğu kullanılamaz hale geldi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Şanslı Sürücüsü 00:59

Dünyanın En Şanslı Sürücüsü

Olay Çek Cumhuriyetinde yaşanıyor,tren yolunda karşıya geçmek isten bir tır ama kırmızı ışığa rağmen karşıya geçti.Nemi oldu kaza,tren tırın dorsesini ayırdı.Sürücü çok şanslıymış..

  • JET TV tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocaeli'de Asfalt Yüklü Kamyon Devrildi 1 Yaralı 00:25

Kocaeli'de Asfalt Yüklü Kamyon Devrildi 1 Yaralı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, asfalt yüklü TIR'ın devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolundan Ankara istikametine seyreden Zeki Yılgın'ın kullandığı 41 BY 894 plakalı sıcak asfalt yüklü ka..

Ölümden Böyle Döndüler 00:43

Ölümden Böyle Döndüler

Bursa'da, belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı. Kaza esnasında kaldırımda yürüyen 4 kişi ölümden döndü. Kaza, Bursa-Ankara yolu Gürsu Kavşağı’nda meydana geldi. Ahmet Derya'nın (5..

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti 00:32

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kamyonun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kaza, akşam saatlerinde Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi ile İstasyon Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddiaya gör..

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

TSK ile ÖSO Harekete Geçti 03:45

TSK ile ÖSO Harekete Geçti

TSK ile ÖSO Harekete Geçti Fırat Kalkanı Operasyonunun 61’ıncı gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar TIR’lar ..

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..

Tırı Sollayım Derken Rezil Olan Şahinci 01:16

Tırı Sollayım Derken Rezil Olan Şahinci

Scania marka TIR'ı otobanda sollamaya çalışan Şahin sürücüsü beklemediği bir sonuç aldı. İlk başta TIR'ı solladığını düşünen Şahinci, kısa süre sonra TIR'ın rüzgarını hissedince ortaya bu görüntüler çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van’da 571 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 01:08

Van’da 571 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda bir TIR'ın dorsesinde 571 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ..

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi 01:10

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Gümrük muhafaza ekiplerince İskenderun Limanı'nda bir TIR'da 144 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan'a gitmek üzere İskenderun Limakport Limanı G..

Erkek Şoförlere Adeta Ders Veren Kadın 00:52

Erkek Şoförlere Adeta Ders Veren Kadın

Kadın TIR şoförü toplumda var olan kadınlar araba kullanamaz algısını yerle bir etti. TIR'ı aynaya bakarak büyük bir ustalıkla geri geri park eden kadın TIR şoförünün görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü..

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..