#Tır Şoförlerinin sergilediği ustalık dolu hareketler

Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını 02:19

Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, halkın sağlığını tehlikeye sokacak şekilde kaçak içki imalatı yapıldığını tespit ettiği Çatalca Subaşı Mahallesinde bir imalathaneye baskın düzenledi. Yapılan aramada 1 tona yak..

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Aslı, peşindeki adamlardan kurtulmayı başarabilecek mi? Namık, Ferhat'ın yavaş yavaş gönlünü kaptırarak Aslı'ya aşık olduğunu düşünmeye başlar. Bu düşündüğünü Fer..

Ver Elini Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Ver Elini Aşk 10. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aşk oyunları başlıyor! Ayperi'nin babası Hayri, Kaan'a son sözünü söylüyor! Lalin, Ayperi ve Kaan arasındaki aşk oyunlarını ilk anlayan kişi olur. Ayperi, bu sözü duyduğunda..

Monster Of The Deep Final Fantasy Xv Launch Trailer Ps Vr 01:59

Monster Of The Deep Final Fantasy Xv Launch Trailer Ps Vr

MONSTER OF THE DEEP: FINAL FANTASY XV is now available! Dive deeper into the world of FINAL FANTASY XV as you head out on a fishing expedition with Noctis and the gang. Join Ignis, Prompto, Gladio, and other familiar fa..

  • BETA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:38

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, ölümle burun buruna geliyor; Aslı'yı büyük bir tehlike bekliyor! Namık Emirhan'dan intikam almak için kolları sıvayan Şahin Cigal, adamlarına Ferhat'ın öldürülmesi emri..

Seda Bakan'dan Arif V 216 Filmiyle İlgili Tüyolar 01:43

Seda Bakan'dan Arif V 216 Filmiyle İlgili Tüyolar

Arif V 216 film oyuncuları önceki akşam özel gösterimde bir araya geldi. Seda Bakan, Arif V 216 filmi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Pembeşeker karakteriyle ilk kez seyirci karşısına çıkacak olan Seda Bakan, “Filmimi..

  • BETA tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Game Over Man Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Game Over Man Türkçe Altyazılı Fragmanı

Los Angeles'taki bir otelde, silahlı adamlar çok yüksek bir fidye isteyerek oteldekileri rehin alınca, otel çalışanı üç kafadar duruma el koyup kahraman olmak zorunda kalır. Game Over, Man!, Workaholics dizisinin yaratıc..

Bolu'da 6 Katlı İş Hanında Yangın Paniği 01:41

Bolu'da 6 Katlı İş Hanında Yangın Paniği

Bolu’da 6 katlı iş hanında bir iş yerinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yangın sırasında iş yerinde bulunduğu iddia edilen 1 kişi, dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı...

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'yi kaçırıyor! Emin Ağa, gördükleriyle şaşkına dönüyor! Ayperi ve Kaan, yaşadıkları sorunlardan dolayı ayrı yollara gitme kararı almıştır. Sue bebekten ayrı düşmek i..

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi? Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patl..

Meryem 24. Bölüm Fragmanı 00:58

Meryem 24. Bölüm Fragmanı

Meryem 24. Bölüm Fragmanı yayında! Burcu'yu bekleyen sürpriz ne? Burcu'nun geçmişi, tekrar karşısına çıkacak mı? Güçlü'nün aklında Burcu için güzel bir sürpriz vardır. Güçlü, bu büyük sürpriz için harekete geçer. Burcu,..

Ölü Taklidi Yaparak Küçük Kızı Trolleyen Horoz 01:17

Ölü Taklidi Yaparak Küçük Kızı Trolleyen Horoz

Horozla oyun oynayan 12 yaşındaki Betül Aksoy, horozun bir anda ölü taklidi yapmasıyla korku dolu anlar yaşadı...

  • JET TV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Korkunç 20 Parkur 09:21

En Korkunç 20 Parkur

Adrenalin dolu bir videoyla karşı karşıyayız. İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pazartesi Sendromu Nedir 01:38

Pazartesi Sendromu Nedir

Pazar günü biterken, siz de kendinizi gergin hissediyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise, Pazar gecesi sendromu ya da daha bilinen ismiyle Pazartesi sendromu yaşıyor olabilirsiniz. Genelde Pazar gecesinden etkisini göst..

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı 00:45

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı yayında! Ali çılgına dönüyor! Tekin'den babası Hüsnü'ye gelen sert sözler, sert cevap alıyor! Mesut, Selin ile girdiği tartışmada pnu kendine çekerek öpüyor! Hakan, cezaevinde arkadan s..

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı 00:37

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Güçlü, Burcu'nun aralarındaki duvarları kaldırmasını istiyor; kilit vurmuş kalbini açmaya çalışıyor! Her seferinde Burcu'ya duygularını açıklayan Güçlü istediği karşılığı bir türlü a..

Velux Cabrio ® Balkon Sistemi ( Pencere Balkona Dönüşüyor ) 00:14

Velux Cabrio ® Balkon Sistemi ( Pencere Balkona Dönüşüyor )

Manzarayla dolu, aydınlık mekanlar yaratın. VELUX CABRIO balkon sistemi ile çatı aranıza gün ışığı taşıyarak tamamen aydınlık bir alana dönüştürebilirsiniz. Bu benzersiz sistem, doğal ışığın ve manzaranın keyfini çıkarma..

  • PengoTV tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bergen - Yalnızım Ben Yalnızım 04:30

Bergen - Yalnızım Ben Yalnızım

Bergen - Yalnızım Ben Şarkı Sözleri Bu sayfada Bergen adlı şarkıcıya/gruba ait Yalnızım Ben şarkısının sözleri bulunmaktadır. Şarkı Sözü Yalnızım ben yalnızım Şu koskoca dünyada Ne anam var nede babam Yetim öksüz ka..

Soğan Kırma Challenge 01:38

Soğan Kırma Challenge

Gözlerim yaşarmaz diyorsan bekleriz! Eğlence, enerji ve kahkaha dolu anlar için Deliha 2 sinemalarda!..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biçici - Reaper  Film İzle 1:24:59

Biçici - Reaper Film İzle

Biçici - Reaper filminin konusu, Danny Trejo’nun “Ustura” (Machete) filmlerindeki performansına yeni bir boyut eklediği bu korku-aksiyon,hızlı kurgusu ve efektlerle süslü şiddet sahneleriyle öne çıkıyor. İyi seyirler dil..

  • PengoTV tarafından
  • 2.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aman Doktor Altyazılı Fragmanı 01:39

Aman Doktor Altyazılı Fragmanı

Kakourgos, Yunanistan’da yaşayan eski bir denizcidir. Tekneleri için yedek parça almak için yeğeni Djam’ı İstanbul’a gönderir. Djam burada Avril ile tanışır. Avril, insani yardım gönüllüsü olarak çalışan, parasız ve kims..

E5 Karayolunda motosiklet sürücüsü tehlike saçtı 00:36

E5 Karayolunda motosiklet sürücüsü tehlike saçtı

E5 Karayolu Topkapı mevkinde ilerleyen motosiklet sürücüsü yanına bağladığı yük dolu römork ile tehlike saçtı. Trafikte yaşanan o anlar ise başka bir sürücü tarafından saniye saniye görüntülendi...

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı yayında! İzinsiz başka bir eve girdiği için hapse atılan Savaş, çıkar çıkmaz intikam için Oktay ile hesaplaşıyor! Meryem ile Savaş'ın yakınlığından rahatsız olan Oktay, onları ayırabilmek içi..

Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı 00:52

Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı

Beagle, dayanıklı, sağlam bünyeli, köşeli hatları olan bu ufak tazı, bakımı kolay bir türdür. Kaygan ve kısa tüylü bir kürke sahiptir. Tüyleri üç renkli olur: kızıl ve beyaz, turuncu ve beyaz, sarı ve beyaz. İki cins B..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Katlı Binada Korkutan Yangın 01:10

4 Katlı Binada Korkutan Yangın

Bilecik'te 4 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Ali Baba Sokak numara 7'de bulunan 4 katlı bir binanın Bahtiyar Numan'a ait çatı katında henüz sebebi bilinmeye..

EURO 2016 Nedir 02:41

EURO 2016 Nedir

Euro 2016 izle. Heyecanı başladı. Bizim Büşra'da da bir heyecan bir heyecan ki sorma gitsin! Nasıl heyecanlı olmasın ki! Euro2016, UEFA'nın dört yılda bir düzenlediği futbol organizasyonunun bu yılki yapılacak olanı. Açı..

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun..

Seyir halindeki cip alev alev yandı 04:07

Seyir halindeki cip alev alev yandı

Kağıthane’de seyir halindeki cipin alev alev yanması korku dolu anlar yaşattı. Sürücünün son anda araçtan inerek kurtulduğu olayda, vatandaşlar cipe yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. O anlar cep telefonu kamerası..

İmbat FM Dinleyen Köpek 00:18

İmbat FM Dinleyen Köpek

İmbat FM radyo kanalını bilmeyeniniz yoktur. Dinlediğiniz zaman ruhunuzu isyankar, hüzünlü , acı dolu bir hale bürüyen bu kanal sadece insanlara değil hayvanlara da dokunuyor anlaşılan. İyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce